הקורבן

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifסתמייי XDDDDD

את לא אמורה לומר לכולם.XD חוצמזה הוא כבר בסדר...
אבל זה רק בטניס... באיגרוף אני כן טובה! XD פשוט באתי עם ג'ינס... אז זה לא נוח...
וזה גם מאוד מבייש לשחק בזה כשאתן ליד!

Charley XD

New member
קרןןןןןןןן !!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111

מה את אומרת על הפתיחה של ההודעה ? את מופתעת מזה שאני עושה לך שאלון ? מה שלום גל ? את עובדת ? איזה עצלנית. מה את עושה כל היום ? מה זה הייתה הנטישה הזאת ? שאף אחד לא היה כדי לתת לי גיבוי בעיניין ה"מוסדניקים" ? את יודעת שאכלת אותה ? שהם הולכים להיות איתך ? אני מפריעה לך לישון ? ובכללי ? תזכירי לי שוב, למה אני עושה לך שאלון ? תודי ששלי הכי מיוחד .. מה בא לך עכשיו ? ומה הכי בא לך לאכול ? את באה מחר לצעוק על ניר ? אני אמורה לשאול אותך שאלות על מק' ? כי ממש לא מתחשק לי XD אהה בת דודה שלך כאפה, ידעת את זה ? היא בת דודה שלך נכון ? נו אחות של יובל ... מה עוד יש לי לשאול אותך ? אין לי כוח. את סתם מכוערת. ביי ^^

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאורטל.XD

מה את אומרת על הפתיחה של ההודעה ? כוסית. *גבות* את מופתעת מזה שאני עושה לך שאלון ? מאוד
מה שלום גל ? אחלה D: מחר כנראה משתחרר
את עובדת ? לא איזה עצלנית. אני לא עצלנית, אני פשוט קטינה
מה את עושה כל היום ? רואה הכי גאים שיש XD מה זה הייתה הנטישה הזאת ? שאף אחד לא היה כדי לתת לי גיבוי בעיניין ה"מוסדניקים" ? פאק, לאדעת. אפילו אחותך שאלה אותי כשבאתי לצאת אחרי השיחה " קרן, ישלכם פעולה היום? מתי?" אמרתי לה שאני לא יודעת. כי אני באמת לא יודעת... והם לא צריכים להיות שם
אני יתלונן לאראילה
את יודעת שאכלת אותה ? שהם הולכים להיות איתך ? לאאאאאאאאאאאאא
אני מפריעה לך לישון ? פחחחח.XD ובכללי ? כןןןןןןןXDDD אללה, הלילה מלחמת קירות?XDDDDDD תזכירי לי שוב, למה אני עושה לך שאלון ? כי את משועממת? XD זאת הדרך שלך לשחוט מידע ממני על גל ועל המסודניקיים.
תודי ששלי הכי מיוחד .. אין כמוהו D: מה בא לך עכשיו ? לראות את ג'סטין ובריאן ~
~ ומה הכי בא לך לאכול ? גלידה.XD ישלך? את באה מחר לצעוק על ניר ? בכיייייפ D= אני אמורה לשאול אותך שאלות על מק' ? לאלא. כי ממש לא מתחשק לי XD כמה לא צפוי.XDD אהה בת דודה שלך כאפה, ידעת את זה ? שבי בשושה.
את לא תקראי לה כאפה!
היא בת דודה שלך נכון ? לא. בת דודה 2. >< נו אחות של יובל ... XDDD מה עוד יש לי לשאול אותך ? האממממ. "רוצה מלחמת קירות הלילה?" אין לי כוח. את סתם מכוערת. ביי ^^ גם את מכוערת.
בייי ^^

Charley XD

New member
הוו בואי לגלידה וערב של הג"ש

יש וניל פיצפוצים (?) זה טעים תשאלי את שיר XD ולא נראה לי שאני הולכת לישון מתי שאת הולכת XD זאת בעיה בחופש יא עצלנית אחת .. היא מממממממממש כאפה. והיא פאקינג עוד שנייה בגובה שלי, מה זה הדבר הזה ! היא בת 10 !!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאורטל,

אל תקראי לבת דודה שלי כאפה. זה ממש מעליב ופוגע. את לא רוצה להיכנס לזה, פשוט אל תרדי עליה! אין לך את הזכות לקרוא לה כאפה. ואם את פעם אחת תעזי לרדת עליה זה יסתיים לא נעים.
ואל תעזי להכניס את הנושא הזה לפורום אפעם. כי זה לא קשור לפה בכלל. אורטל, אני רצינית, דיי לרדת על בני משפחה שלי. וגל איתי בעניין הזה.

Charley XD

New member
XDDD

יש לי מה להגיד על זה .. אבל זה כנראה לא לפרום XD גלוש שם?

אורטללללל

אני הורגת אותך!! מה אני נתתי לך גיבוי בכל העיניין הזה?? אחר כך בבית הוא כזה אומרת לאימא שלי שיש לה בת שיכולה להיות בכנסת (על איך שאני התנגדתי) וחוץ מזה גם דיי המשכנו את המריבה בבית...

sweet shir

New member
יאללה שאלוןD:

משעמם לי חחח אבל השאלון יהיה מפגר חח ראי הוזהרת. מה קורה?D: יוו באיזה פרק את כבר בהג"ש (הכי גאים שיש..)? אווו, התקלה! בריאן או ג'סטין? XD גם את שונאת לינדזי ומלאני? בינתיים, איזה עונה הכי אהבת? ואיזה קטע הכי אהבת בכללי? דיוויד&מייקי או בן&מייקי? ~איכס דיוויד. חסר לך שאת אומרת דיוויד. היצור הכי דוחה בתבל.XD~ מתי התחלת לראות הג"ש? מאיפה הכרת? מה הספר האהוב עליך? ~חחחחחחחחח איזה לא קשורה אני באמאשלי. זה הולך רק להדרדר מכאן.~ מה הבגד שאת לובשת הכי הרבה? מתי בפעם האחרונה היית בחו"ל? ישלך פירסינגים? את רוצה לעשות? למה? יש לך עכשיו לק? איזה צבע? מה הדבר האחרון שקנית? האציטון שלך מסריח או בריח פירות? חחחחחחחחחחחחחחחח טוב נראהלי שהגיע הזמן שאני אפרוש. XD בייבייD:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif'אללה שאלון ../images/Emo6.gif

מה קורה?D: מושלםםםםםם D: יוו באיזה פרק את כבר בהג"ש (הכי גאים שיש..)? בידיוק סיימתי לראות פרק 9 של עונה שנייה
אווו, התקלה! בריאן או ג'סטין? XD תמיד חשבתי שאני אוהבת את ג'סטין. אבל הוא ממש מגעיל עכשיו.XD אז בריאןן
*מייררת* גם את שונאת לינדזי ומלאני? כן. הן ממש לא קשורות XD בינתיים, איזה עונה הכי אהבת? ראשונה
ואיזה קטע הכי אהבת בכללי? בנשף
הריקוד שלהם. לא אח"כ במכונית
גאד כמה בכיתי בסוף הפרק הזה!
דיוויד&מייקי או בן&מייקי? בן !#$#%^!# כ"כ בןןןן! D= יאווווו , כרגע ראיתי את הפרקים איתו. הם כ"כ חמודיםםם
ומייקל שר לו... זה הרג אותי! XDDD בן כזה לוש
הם בידיוק עשו את זה בפעם הראשונה *גבות* ~איכס דיוויד. חסר לך שאת אומרת דיוויד. היצור הכי דוחה בתבל.XD~ מסכימה איתך. XD ולא לא אמרתי דיוויד! אני אוהבת את בן!
מתי התחלת לראות הג"ש? בחופש הגדול של שנה שעבר XD מאיפה הכרת? אמא שלי פעם ראתה את העונות הראשונות אז היא סיפרה לי שיש כזאת סדרה...XD וגם בגלל אורטל...
מה הספר האהוב עליך? טווילייט סאגה. אני עדיין בהתלבטות איזה אחד מהם. כי הראשון מדהים... השני יפה - משעממם - יפה עוד הפעם. השלישי חסר תועלת, אבל חמדמד ^^ והרביעי מושלם
~חחחחחחחחח איזה לא קשורה אני באמאשלי. זה הולך רק להדרדר מכאן.~ חחח תרגישי חופשי XD מה הבגד שאת לובשת הכי הרבה? החולצה המזוייפת של ג'אנז נ' רוזס.XD מתי בפעם האחרונה היית בחו"ל? לפני שנה בטיול בת מצווה
ישלך פירסינגים? נופ.
את רוצה לעשות? כן. אבל אני פחדנית מידי XD ואבא שלי אפעם לא יסכים
למה? לאדעת ... סתם כי באלי?XD יש לך עכשיו לק? לא... >< איזה צבע? שקוף XD מה הדבר האחרון שקנית? אייס קפה *גבות* האציטון שלך מסריח או בריח פירות? ממ. נראלי שיש אחד בבית שהוא מסריח XD כן באמת את צריכה לפרוש.XD ואני צריכה לראות את פרק 10
אללה הג"ש

sweet shir

New member
חח מה? בעונה השניה בריאן חרא! XD

אולי עדיין לא הגעת לקטעים האלו.. בן&מייקי כה מושלמים.
יואו את עושה לי חשק לראות את העונה ה3. XD שנה שעברה ואת רק בעונה 2? וואו את רואה לאט חחחחח יואו איזה אמא מגניבה יש לך! XD אויש זה לא היה אמור להיות למה את רוצה לעשות פירסינג, זה היה אמור להיות איזה פירסינגים את רוצה לעשותXD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifהאמ.

בריאן חרא, ברור. כי זה מה שהוא אמור להיות... אבל ג'סטין אמור להיות "סאן שיין" חעחעחע. הוא צריך להיות הילד שמאוהב קשות בבריאן... ולא הילד ששוכב עם כל אחד. והוא פשוט עושה את זה >< תראי... אני ראיתי בעיקר בטלוויזיה... וזה היה יותר עונה אחת בטלוויזיה >< פשוט שידרו את העונה הראשונה פעמיים. אבל עכשיו התחלתי לראות באינטרנט... D: אז אני רואה יותר.XD אתמול ראיתי 3 פרקים. או 4 ^^" ראיתי עד החתונה של מלאני ולינדזי D: חחחחח XD אני לאדעת איפה אני רוצה לעשות.XD גם ככה אני אפעם לא יעשה. XD אבל תמיד נחמד לרצות אחד D:

sweet shir

New member
לא חח עדיין לא הגעת לקטעים שהתכוונתי. XD

ומה? אז ג'סטין צריך להיות הביטצ' המסכן שדופקים אותו? לא ולא! <: חח בהתחילת ה2 ג'סטין מבאס אבל אחרכך הייתי עם ג'סטין אול ד'ה וואי ואפילו התעצבנתי על בריאן וחשבתי שמגיע לו (כאילו עם אית'ן וכל זה). כל הכבודD: תסיימי כבר ת'שניה אבל! העונה ה3 הכי מושלמת.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifלא ><

ג'סטין צריך להיות הזה שבריאן דופק אותו! XD פשוט נמאס לי מג'סטין. XD אבל נראה מה יקרה... התחלתי לראות פרקים בקצב יותר מהיר. אז מי יודע...XD אני מתה כבר לסיים את העונה. XD אני מקווה עד סוף החופש לסיים את כל העונות D:

sweet shir

New member
ג'סטין קושקושון מושימושלמי 3>

את לא יודעת כלום את! חח בתכלס מתחילה להיות עלילה רק בעונה ה3. XD העונה ה1 היא רק על סקס והעונה ה2 היא הקדמה לעלילה. XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif:|

וואו אני רואה את פרק 12, לרגע באמת חשבתי שמייקל ובריאן ישכבו!
וכןןן ג'סטין לושש AGAIN
זהו אני עכשיו כועסת על בריאן XD לא החלטית שכמותי XDDDD מה לעזעזל בריאן עשה עם בן?!
חרא שכמותו. >< אבל הוא עדיין מושלם
אני מחכה להגיעה לעונה השלישית את לא יודעת כמה
אבל אני לא הולכת לדלג על העונה השנייה. >< היום בערב יהיה לי זמן לראות עוד פרקים D: דיי~ תספרי לי מה יש בעונה השלישית! XD זה הורג אותי לא לדעת.XD

sweet shir

New member
חחחח אוי, זה היה פרק טוב.

לאאא ברור שאת לא יכולה לדלג על העונה ה2! היא מבאסת אך הכרחית. חחחח כעיקרון היא בכלל לא כזו מלהיבה עד 308, אבל אני ממש אוהבת אותה. :)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifרציתי לראות אתמול פרקים ...

אבל האינטרנט היה דיסלקט ><" אז הצלחתי לראות חצי פרק וזה נתקע... >: אותי ת'אמת זה מלהיב כבר עכשיו. XD אני מתה על בןןן *-* הוא חמוד D=

למעלה