יום חמישי

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifיום חמישי../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo89.gif../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif

סתם היה מתחשק כזה לפתוח תפינה :) אני עודלאיכולה לספר על היום שלי כי בוקר ואני לא הולכת לבצפר.. אז אולי אח"כ XD
שאלה יומית
פורים מתקרב .. ? חשבתם על תחפושת ? יש לכם כבר תחפושת ? בקיצור - השאלה היא האם היו לכם תחפושות מפדחות בעבר?ואם כן איזה ? רצוי לצרף תמונה D:

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo202.gifואוו, מעולם לא ראיתי התלהבות

שכזאת ליד ושם.. פאן

m o r 1 0 2

New member
חח מן הסתם שדיברתי על רוני../images/Emo168.gif

רייבן,לא קשור כלל ליד ושם..

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo202.gifאני יודעת..

סליחה שזה נראה מוזר בעיני.. אבל, תהנו

אוי שיט \=

אין יל להמ להתחפש , אולי אני לא אתחפש זה משעמם ומעצבן כול תחפושת שלי מכיתה א', הורדתי אותה באמצע בצפר וסבלתי מהחום ומהפן . למה לסבול עוד פעם? \=

Serena16

New member
פורים../images/Emo3.gif

כל שנה אני וחברה שלי מתחפשות ביחד בערך מכיתה ו' אז אנחנו לא שוברות את המסורת
עוד לא חשבנו על משו , אבל בטוח זה יהיה מאגניב ^^

rox love BSM

New member
יום סופר עמוס!

הלכתי לעשות קניות לגיוס הממשמש ובא. חח קניתי חולצות טריקו,ולורד וגרביים ומלא דברים,ואבא שלי עף על עצמו. כל דבר שהוא ראה "אולי תצטרכי גם את זה?" (גם על קומקום). ואז אח שלי חפר שהוא רוצה רדיו,אז הלכנו לחפש לו רדיו עם שעון או משהו כזה. ראינו איזה 150 דגמים עד שהוא נסגר על עצמו,והחליט מה הוא רוצה חחח. ותכננתי לנוח בסופ"ש, אבל יונתן הודיע שהוא חוזר,והוא רוצה ללכת לסרט או משהו. ותחפושת...אין לי מושג אם מתחפשים בצבא,אז אני לא מתכננת תחפושת להשנה. ובעבר- שהייתי קטנה היו לי תחפושת מושקעות,הייתי הולכת לתופרת וזה. התחפשתי למלכת התותים/כוכבים/חושך/קלפים וכו'. ובחטיבה-תיכון זה נהיה בנאלי: שטן/חתולה/קאבוי וכאלה.

../images/Emo109.gifנייס רציתי לפתוח גם D: ~חפירה../images/Emo18.gif~

אזז חזרתי מהסמינר ולשם שינוי היה ממש ממש כיף
חולקנו לאכסניה של בנים ואכסניה של בנות (זה היה מוזר אחושרמוטהההההה אחרי ה3 ימים האלה אני לא מסוגלת יותר להיות בחברת בנות!
) והתחלקנו לקבוצות של 10 חילוניות מהבי"ס שלי ו10 דתיות. הן לא חרדיות, את האמת הן ממש כמונו רק לובשות חצאית ומקיימות הלכה
אז לא היו כאלה הרבה חפירות, להפך, היו דיונים על נושאים מעניינים וכל מיני משחקים מצחיקים חח זה היה ממש מעניין וגרם לי לחשוב על מלא דברים שבחיים לא חשבתי עליהם כ"כ לעומק...כמו אמונה באלוהים, בתנ"ך (ולמה), למה אני לא מקיימת את כל המצוות (אני אחת הכופרות
) ומה הדעות שלי בכל הנושא של חילוניים-דתיים... הייתה לי איזה שיחה עם שתי בנות והן פשוט רצו להבין איך זה שאני לא מודה לאלוהים כל בוקר וכל לילה, על האוכל, על הבית שלי ובעצם על כל דבר. אצלהן השם נמצא בכל מקום שהן נמצאות, והסברתי להן שמבחינתי הוא פשוט בשמיים- וזה ההבדל בינינו. בקיצור- היה שווה וגם האכסניה הייתה אדירה לאללה! אפילו אוכל סביר XD החלק הכי מבאס- זה היה בירושלים, חזרנו אתמול, והיום יש שם שלג.
טוב חפרתי על זה מאוד. היום לא עשינו כלום כי כולם הבריזו אחרי הסמינר
אבל קיבלתי 93 במבחן בתקשורת D: השאלה: תאמת, שכבר לגמרי לגמרי נגמרו לי הרעיונות לתחפושת!! מסתבר שאחרי 11 שנה זה כבר מתחיל לייאש
אני רוצה להתחפש למשהו מקורי אבל גם שאני אוכל להתלבש יפה, לא לאיזה פיה אבל גם לא לקופסת נעליים. קיצר, אני ריקה לגמרי מרעיונות :( התחפשתי בשנים קודמות לתות, סופר וומן, נסיכה, מלאך, שטן, מעודדת ועוד דברים מפגרים חחח

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifThursday night your stockings needed

mending See how they run אז היום חמישי שלי היה ככה: כנראה שהמורה למתמטיקה התפטר,אז לא היה לי מתמטיקה כל השבוע,ולא היום,ובגלל זה התחלתי ב10!~ אבל כל העולם בערך החליט להפריע לי לישון.ארורים
ואז הלכתי לבי"ס והיה היסטוריה והמורה הסתומה לא העלתה לי ציון שהיא צריכה וכוסאמא שלה נמאס לי כבר די! ואז היה חברה,והיה חרא שיעור,מה שבד"כ לא קורה כי הישעורי חברה שלנו הם ממש אחלה! ואז היה שעתיים תקשורת מעשי שהיה נחמד, ואז הדבר הכי מייאש ביום ובשבוע בכלל נראה לי-שעתיים אזרחות.המורה באמת עוד שניה מוציאה כרית מהתיק ומנמנמת. ואחרי שזה נגמר-הביתה,וללמוד למבחן העיוני בספורט-והשנה זה על יציבה,לא יכלו לעשות על משהו יותר משעמם!
לכל החיפאיות למיניהן! מישהי פה לומדת בבי"ס הריאלי?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמה?לא.

כל הכיתה שלי מהמגמה נוסעת לבי"ס שלך למשך כל היום ואנחנו נראה שם סרטים.

../images/Emo109.gifלאא אבל ביום רביעי אנחנו נוסעים ליד ושם

!!!!
אבל רגע איזה סרטים?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif10 הסרטים הישראלים הכי טובים

שתלמידים הכינו. אז כנראה שלא נתראה ביום רביעי...

למעלה