יום חמישי

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gif אעהאעה קרןןןןן../images/Emo70.gif

היה כזה כיייייףףף ומצחיק
חח הקופאי
וווואייי הוא היה פשוט חתיךךך *-* ~"הלכה לי הבגרות במתמטיקה"~

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifXDDDD

כןןןן , הוא היה כזה מתווווווק D: "איך קוראים לך...?" , " *חושבת*... טום " , "לפחות בזה את בטוחה " XDDDD אוייייש כרפעליו.XDDDDDD I LOVE עובדים בארומה
XD

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gifחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

כן עאלק בזה את בטוחה חחח XDDD ME TOO

DannyMcFly

New member
ממ בתכלס לא עשיתי אתמול כלום../images/Emo4.gif

הלכתי לבצפר ואין לי מושג על מה היה השיעור הראשון, בעיקר כי שיחקתי תלה את הגנב עם חברה שלי כל השיעור כרגיל
בשיעור מתמתיקה נרדמתי ואז היה לי עוד שעתיים מסריחות של ערבית (עם בוחן בשיעור הראשון
שידעתי כמעט הכל ולא היה לי שליף
שזה מאוד נדיר בערבית
]. אחר כך הייתי צריכה (כרגיל) להפסיד את כל ההפסקה הגדולה + שיעור אנגלית בשביל שיעור גיטרה מעצבן שממש לא היה לי כוח אליו ואני לא זוכרת כלום חוץ מפריטת רוקנרול עם עצירה שלמדתי אתמול ואני מתההההה עליה
אחר כך היו לנו שעתיים חופשיות וחברה שלי שמתה לדעת לנגן ביקשה ממני ללמד אותה את מונסון הנסגד של טוקיו הוטל
והצלחתי ללמד אותה עד לפזמון
אחר כך הגעתי הבייתה ונדתי לפני שהספקתי להיכנס לפייסבוק
וקמתי לפני שעה בערך רק בגלל שהייתי צריכה ללכת לעבודה ואני מרגישה חרא וכואב לי הראש ואני לא מסוגלת לאכול כלום מה שממש מעצבן
אבל בכל זאת סופ"ש נעים לכולן

Ms Brightside D

New member
פריטת רוקנרול ../images/Emo99.gif

חח, אני כל כך אוהבת את הפריטה הזאת, פעם ידעתי לנגן את מונסון, שחכתי כבר איך זה היה |E,E9| C,C9 בבית לא?
ואז AM נראלי..
חח, לא משנה

DannyMcFly

New member
כן זאת פשוט פשריטה מדהימה!../images/Emo99.gif ומנגנים את

מונסון ככה - Intro: E / C / E /C (2 x) E C E I’m starring at a broken door C E There’s nothing left here anymore C Am G My room Is cold It’s making me Insane E C E I’ve been waiting here so long C E another moment seems to’ve come C Asus A I see the dark clouds coming up again C Running through the monsoon D Beyond the world Em to the end of time Bm Where the rain won’t hurt C Fighting the storm D Into the blue Bm Em And when I lose myself I think of you C D Together we’ll be running somewhere new E Csus Through the monsoon E C Just me and you C E A half moon fading from my side C E I see your vision In its light C Am G And now it’s gone and left me so alone C E I know I have to find you now C E I hear your name I don’t know how C Asus A Why can’t we make this darkness feel like home C Running through the monsoon D Beyond the world Em To the end of time Bm Where the rain won’t hurt C Fighting the storm &

DannyMcFly

New member
אני הבאתי לך את האקורדים מאתר שנקרא

Ultimate-Guitar.Com ואני רק עכשיו רואה שזה חתך חצי מהשיר
היו שני גירסאות למונסון ואני הבאתי לך את השניה, בקובץ וורד יש גם את הגירסא הראשונה (שלא הבאתי לך) וגם את השניה (שכן
)

../images/Emo73.gif יום חמישי - למרות שעכשיו כבר שישי -_-

אמממממ יום חצי חצי כזה, בבצפר היה מצחיק וזה כי הלכנו להצגה והיה בדרך ממש מצחיק וכולם הצטלמו וזה, וההצגה הייתה ממש נחמדה !
קיבלנו את התמונות מחזור , אני אישית לא ממש אהבתי את התמונה שלי :-\ אבל לא נורא היא בסדר כזאת לא ממש נוראה
חזרתי הביתה והיה לי מלא דברים לעשות אבל כמעט ולא הספקתי הלכתי לישון והתעוררתי בערך ב 18:30 והרגשי חרא כאב לי הראש והבטן והיו לי כאבי שניים מהגשר (
) , והייתי צריכה לעשות יומן קריאה שלא התחלתי, שיעורים במת' ושיעורים במדעים <_< ועוד אבא שלי עיצבן אותי שהוא תהחיל לצוחק עליי על זה שקשה לי לקרוא שעון (
) כאילו אני יודעת וזה אבל לוקח לי מלא זמן
לגבי השאלה : אמממ פורים , אני מתחפשת יחד עם לילך ושובל לבנות הפוואר פאף
אני הכחולה %##$^&%#^$$!3
פעם שהייתי קטנה התחפשתי לבילבי , פיות כאלה
, נסיכה ומלאך וכאלה
בכיתה ח' התחפשתי עם שובל למתאגרפות זה היה מזה מגניב
שמנו בוקסר כזה ומגבת וכפפות של התאגרפות ומגני זעיה וזה , היה קול D: אני ישים תמונה של זה כשאני יגיע הביתה אני פשוט לא בבית , אני בבצפר

McLife135

New member
../images/Emo15.gifואוי סתיו את סתומה?! לא שאני אבין

לא היה איזה דיבור על 'לא לספר לאפחד'?!?!?!? אוחחח יואאאאאאאאאאאאאאאאאאא >.<

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifלא נורא,נפלט זה קורה

עזבי אותך שטויות,דברים כאלו קורים.קחי את זה קליל,אני יודעת שזה לא הכי כיף אבל אז מה יש לך עוד 3 פורים חוץ מהפורים הזה,ובהם את גם תוכלי להסתיר. לא לריב,שלום ואהבה!

McLife135

New member
../images/Emo15.gifכן אבל אני שעות התווכחתי עם חבר שלי על

זה שאסור לי לספר וחברות שלי יהרגו אותי

Simple Girl 175

New member
|פופרוקן|../images/Emo202.gifזה בסדר, לא נגלה..

ואגב.. בכיתה ד' אני התחפשתי לבאבלס מהפאוורפאף

../images/Emo73.gif באמת? ../images/Emo152.gif

איך? (כאילו מה לבשת
) באבאלס זאת הכחולה נכון?

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo202.gifחיחי כן. יצא אמ- די נחמד, הזוי

אבל נחמד בכל זאת הייתי בכיתה ד'
אולי אני אעלה את התמונה למחשב ואשלח לך

../images/Emo73.gif חחחחחחח בונאה את מפגרת !!

אז הבנות בפורום יודעות ! נראלך שהן הולכות להתקשר לכל בצפר ולספר לו !?!? ובכל מקרה מאי כבר ידעה, אז מה ישלך ?! ואיזה חברות שלך בידיוק יהרגו אותך? הן לא יודעות למה אנחנו מתחפשות.. חוץ ממאי..

למעלה