עושים את זה ב
אנשים

../images/Emo41.gifהפינות שאני צריכה לפתוח ולא פותחת:

לא כי אין לי כוח כי אני מפוצצת במבחנים, אז אם מישהו רוצה לפתוח במקומי את הפינות:
"תמונה אהובה"- מביאים 5 תמונות מאותו סט/ מאותו קליפ/ מאותה תקופה, והפורום צריך לבחור -כל אחד- תתמונה שהוא הכי אוהב לסמן ב-
"שורה משיר"- פינה שבה כל אחד כותב את שורת השבוע שלו משיר של דה יוזד ואת שורת השבוע שלו משיר לא של דה יוזד. באמת חבל שהפינות האלה לא ייפתחו ושהפורום יהיה ריק, אז מי מתנדב?

Evil Cupcake

New member
../images/Emo41.gifכמה שאלות לא קשורות, אבל לפחות משורשרות.^^

אוקיי, היי, אני טל, אני לא קשורה לפורום , אפילו שהייתי מתה להצטרף, אני לא אעמוד בלהגיב יותר משבוע. בכל אופן ,אין צורך שאני אציג את עצמי ממש, אני אגש ישר לעניין. השאלה הראשונה שלי, היא, האם למישהו יש את הליריקה של מייבי ממוריז בהופעה של ברת'? (כעיקרון פשוט נדלקתי על מה שהוא וג'פה (אם אני לא טועה, אולי זה קווין) צועקים בהחלפות ווקאליות, בערך ב-1:45 של ההקלטה. למי שיש את הליריקה שייעלה לכאן , גם ככה אני סמויה.
הדבר השני שרציתי לבקש הוא ניתוח של צ'ואוק מי או סאונדאפאקטס, או של שניהם, באנגלית או בעברית. תודה.

Evil Cupcake

New member
וזה לא שאני לא מבדילה ביניהם, פשוט אני

שומעת את זה לא בדיוידי, אלא בדיסק של המערכת. אם הייתי מזיזה את התחת ומתמקדת בקטע הזה בדיוידי, לא הייתי מתלבטת אם זה קווין או ג'פה.

Lintu666

New member
זה לא מברת',זה ממייבי ממוריז

גמני מכורה לקטע הזה בשיר
דווקא השיר המקורי שמבוצע ע"י רפיוזד הרבה פחות טוב לדעתי מאיך שדה יוזד ביצעו אותו

Lintu666

New member
אני יודעת שזה חלק מהשיר..

ויש לי את 2 הDVD ואני זוכרת שזה במייבי ממוריז ולא בברת'
(אולי שמו את זה גם בברת'?) הנה לינק להופעה-http://www.youtube.com/watch?v=SO5Gm6asX_E ברט לא נראה ככה בברת'. הוא הרבה יותר צעיר פה

יואוו איך הייתי חורשת על הגרסא הזאת

גם מייבי ממוריז וגם ניו נויז ביחד! חח

Rose131

New member
אנסה להעלות תרגום, ואז ניתוח של צ'ואוק מי וסא

סאונדאפקטס מחר אחרי הבגרות. תרגום אני מבטיחה להעלות[לפחות לאחד השירים], ניתוח- נראה אם אצליח

Rose131

New member
תורגם, אנסה לפענח את גיבוב השטויות מחר../images/Emo6.gif

Rose131

New member
Be My Escape- Relient K

היוםהיוםה!@$!!!11 עוד 3 שעות!$!!!11 שיואו!@$!

למעלה