תכנון שבועי

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאני יודעת מה?XD

סתם בצפר של טיפשים. O: גם ככה לא הבנתי את הקטע... הם סתם אוהבים לדפוק אותנו. ^^

The Other NS

New member
../images/Emo224.gifחחח לנו יש את המצ"ח .. אבל זה סתם חרטה

בשביל להעלות את הממוצע בתעודה וגם בתעודת בגרות ... ובטח שיש מקצועות פנימיים וחיצוניים! הרי מוסיקה זה מקצוע שאת לא לומדת בבית ספר, אז איך הוא יכול להיות פנימי ?

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifמזה מצ"ח?

והמוזיקה זה לא מקצוע פנימי או חיצוני... זאת מגמה שהיא בתוספת והיא עולה כסף (והרבה כסף, אם יורשה לי לציין)

The Other NS

New member
../images/Emo224.gifזה שיעור ל"ח, אבל כל השכבה כבר קוראת

לזה מתוך הרגל מצח D: אוו .. אז אני לא ידעתי את זה. אני שוקלת ללמוד גיטרה באופן מקצועי בבית בנדל בשביל המגמה הזו (ובשבל עצמי) :)

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifשיהיה לך שבוע מעולה בלונדינית ../images/Emo23.gif

בהצלחה בהתרמה! אני ממש אהבתי את ההתרמות שלנו כשהיו לנו

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifתוודה, גמלך ../images/Emo23.gif

תנסי להרגיש טוב, הא?
כן, אין לי בעיה נגד התרמות.. יש לי בעיה נגד חניכים שהולכים עם כסף ורוצים שאני אסמוך עליהם.XD

../images/Emo204.gifמתכננת.

יום ראשון: מלמדת. ומלמדת עוד קצת. ובוחן פתע לילדים שלי בח' (כי שכחתי שהייתי אמורה לתת להם הכתבה, ובמקום זה הכנתי להם בוחן של פאסט סימפל. אופס. XD), ו, אה, עזרתי בבצפר לקראת היום הפתוח שיש מחר להורים מכיתה ו', ו, אה, חזרתי למכללה והתקשרתי להורים של תלמידים שממש מעצבנים אותי.
ו, שיט, מערך שיעור ליום רביעי. Oם
יום שני: לקום. שיעור בצהריים. מסיבת חנוכה מאד מאוחרת. להכין מערך שיעור ליום חמישי לכיתה ח'. לדאוג לזה שיהיה לי את 'מועדון ארוחת הבוקר' לכיתה ט' ולהכין לזה MOVIE REVIEW... שיעור בערב, ואז לצאת לכיוון הבצפר ליום החערכות המזורגג.
יום שלישי: הלוואי ואני לא אצטרך ללכת ליום היערכות. ;;;;;;;;;; מבחן במוסיקה - טריולות (סופרן, אלט ומצו שרות ביחד) על סאונד ד'ה טרמפט, מנדלסון ולילה טוב.
יום רביעי: פרקטיקאם, היר איי קאם. ;; חוגגים לחברה טובה שלי יומולדת מאוחר.
יום חמישי: ללמד את כיתה ח'. להראות סרט לכיתה ט'. לחזור הבייתה. שיעורים פרטיים, יאיי! (NOT) שופינג ליומולדת של אחותי הנשואה. D:
יום שישי: פר"ח בבוקר, לחזור הבייתה ולבשל לשבת (CAN'T BELIEVE IM SAYING THAT!).
יום שבת: לישון.

yardenise

New member
../images/Emo185.gifללמד נשמע קשה../images/Emo178.gif

בהצלחה במבחן ושבוע טוב!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifמה הקטע לסיים לימודים אם מתחילים ללמד

אחריהם? (אל תיעלבי, במשך שנים רציתי להיות מורה - למתמטיקה!) מקווה שהתלמידים שלך יצליחו בבוחן - אמרת שזה גורם לך להרגיש טוב אם הם מצליחים
שבוע מעולה

../images/Emo204.gifזה כמו לסיים ללמוד משפטים

ולהתחיל סטאז' בעו"ד ישר אחרכך. *מושכת בכתפיים* חוצמזה ש, אמ. אני לא רוצה להיות מורה. אני עושה את זה רק כדי לקבל את התעודה הוראה (בתקווה שאני אסיים את התואר, כן? ><) ואז להרוויח יותר כסף. מוהאהאהאהאהא.
גם לך, לאב.

תכנ"ש

בא לי לשתף אתכן: צחוקים XD לחברה טובה יש קטע עם איזה מישו חתיך שממש דומה לדאגי, ומשום מה הגעתי למסכנה שהמישו הזה צבע לסגול כמו דאי וכל היום אני בערך שואלת אותה :"למה הוא צבע את השיער לסגול?" "לאיזה בצע הוא צבע?" היא רוצה להרוג אותי.. והוא לא צבע בכלל XDDDD
יום ראשון: אמ.. בצפר, שעתיים תנ"ך, תרגום... אשכרה למדי כל היום לאזרחות, אני כבר לא מרוכזת בעליל!
יום שני: בצפר, בתנ"ך להמשיך להכין סיכומים לאזרחות, אין תרגום :)), להמשיך ללמוד לאזרחות, ציור, ללמוד לאזרחות ולישון..
יום שלישי: בצפר, מסכמת באזרחות, להכין עוגת גבינה, עבודה בכימיה ובספרות ובאנגלית, לעבור על החומר בביולוגיה ולבכות מזה שאני לא יודעת כלום :(
יום רביעי: בצפר, לחרוש לביולוגיה..
יום חמישי: בצפר, מבחן בביולוגיה, שיעור נהיגה.. דימונה..
יום שישי: שיעור נהיגה, לחזור הביתה, לנקות, לישון!! אולי לצאת עם חברות אם יהיה כוח..
יום שבת: לישון, , השלמת עבודות באנגלית, ולהתכונן לאיזה מבחן שבטח יהיה -לא בטוח כי לומדים רק שלישי שבוע הבא!- :) שבוע טוב חברות =]

yardenise

New member
../images/Emo185.gifבהצלחה במבחן בביולוגיה../images/Emo13.gif

אני בטוחה שילך לך מעולה ^^ שבוע מעולה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifבהצלחה במבחן בביולוגיה ../images/Emo24.gif

וגם בכל העבודות שלך

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifבהצלחה באזרחות וביולוגיה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אוי אני לא אוהבת את התגובות האלה שלי
זה גורם לי להאמין שאני מחפשת את המבחנים של כל אחד כדי להגיד לו בהצלחה...

yardenise

New member
../images/Emo185.gifתכנון../images/Emo9.gif

יום ראשון:הממ בצפר, לא היה שיעור ספורט אבל שיחקתי בדמינגטון D: , חברה באה אליי, למדנו למבחן ומצאנו שיטה גאונית ללמוד טקסטים!!!
, היא עכשיו ישנה ואני משמיעה לה שירים רגועים
(הממ..bubble wrap
)
יום שני:בצפר בלי הרבה חברים, מבחן באנגלית נקווה שילך טוב, הממ לא יהיה במת' אבל תהיה מורה מחליפה
יום שלישי:בצפר, 2 ידידים טובים טסים לארה"ב
, שוב שיעורים חופשיים במת' ושוב מורה פרטית, נקווה גם לשיעור חופשי בספורט, אולי נלך לפארק לצבוע.
יום רביעי:בצפר, שיעור תקשורת סופסוף!! DDD: , לדבר עם המורה לתקשורת על המבחן שיהיה ביום חמישי וכנראה שיידחה, אולי ללכת לאולפן סופסוף
יום חמישי:בצפר, אולי מבחן בתקשורת או אולי נכנס לאולפן, אחרי בצפר לאמא לעבודה ואז רובוטיקה
יום שישי:בצפר, סבתא, כנראה לצאת.
יום שבת:סבתא, אולי נלך לחברה אבל לא נראלי, בטח נשתעמם ונתגעגע לידידים שאני לא אראה כמעט חודש
שיהיה שבוע מעולה!!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifבהצלחה באנגלית ובתקשורת,

אם יהיה לך.
וכיףף לידידים שלך שהם טסים לארה"ב. *~*

yardenise

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo45.gifוזה עוד מבית ספר >>

שתביני שהם הולכים לאיזו קהילה יהודית באטלנטה ולומדים שם ומפספים חודש שלם של לימודים פה..
(ואת את היומולדת שלי.. אבל זה כבר פחות חשוב
) ותודה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifיותר טוב,

ככה הם יביאו לך מתנה מארה"ב.
וממש מאגנייב להם. *~* אצלינו עכשיו גם עושים משהו כזה, רק הפוך... תלמידים מארה"ב באים להתארח אצלינו. *~* זה מושלם.

למעלה