ו|

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifהווווווווווווווווו נשמתי../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

אני והפיקים שלי מופיעים בחתימה שלך, איזה כבוד
תודה מותק

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifחחחחחחחח ../images/Emo23.gif

לפי דעתי זה ראוי להערכה XDDDDDDD חחחחחח 333 > בכיף

rox love BSM

New member
למאותגרות ראייה בינינו

מישהי מכן ניסתה/יש לה עדשות? התחלתי להרכיב משקפיים לפני שנה בערך ונמאס לי מהם ואני שוקלת לשים עדשות אבל שחיפשתי באינטרנט יש כ"כ הרבה סוגים וזה שהתבלבלתי לגמרי. המספר שלי הוא 3- אם זה עוזר...

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifחחח זה כמו יחידת מס' במשקפיים

צילינדרים זה מס' נורא גבוה לי למשל יש בעין אחת 4 צילינדרים , ובעין שניה 3 שזה נחמד הרבה , ואני יודעת שלצילינדרים אין עדשות כי זה חזק מידי .. בגלל זה שאלתי

rox love BSM

New member
אה,האמת אין לי מושג

אני לא חושבת שהאופטימטריסט הזכיר את זה שעשיתי משקפים. אני אברר אבל...

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifחח אוקי../images/Emo9.gif

נראלי שאם אמרת -3 אז אין לך צילינדרים ויש לך מס' קטן . D: אז את בטוח יכולה לשים עדשות , בהתחלה זה קצת שורף או משו אבל מתרגלים לזה מהר.

sweet shir

New member
אם יש לך מינוס 3 איך התחלת להרכיב רק מלפני

שנה? O: אגב, אני הבנתי שצילינדר זה בשביל אנשים שרואים 'הפוך'.. כאילו בצורה מזערית חחח שהמוח שלהם לא הופך את התמונה לחלוטין. אה וגם אנשים שיש להם צילינדר יכולים לשיר עדשות מגע, אבל לא צבעוניות חח (אני יודעת בוודאות מחברה שלי.) אני אישית לא מצליחה לשים עדשות.. אז אני לא יכולה לעזור לך. ישלי רגישות יתר בעיניים><" אבל למה שלא תלכי לאופטמטריסט שלך להתייעץ איתו?

rox love BSM

New member
הזנחתי את זה די הרבה זמן

ולא טיפלתי בזה. ושנה שעברה זה כבר היה בלתי נסבל וממש הפריע לי בלימודים אז סיפרתי להורים שלי והלכתי לאופטימריסט. כה אני אלך,רק רציתי לברר קצת קודם שאני לא אצא אהבלה חחח

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifאני יודעת שהצילינדר זה לא בעיה בעדשות

וגם לי אמרו שזה בכלל כדי למקד את הראייה כי היא מתפזרת או משו.. בכל מקרה לי יש משקפיים אבל בגלל שזה לא קבוע אז אני לא שמה עדשות, אבל לאחותי הייתה תקופה עם זה ולא הייתה לה שום בעיה עם הצילינדר.. אני מציעה לך ללכת לאופטומטריס [ככה כותבים נכון?] ולהיתייעץ איתו בעניין הזה הוא בטח יכול למצוא לך את סוג העדשות שיתאים לך!

למעלה