ו|

../images/Emo109.gifכי זה רוק עצמאות../images/Emo6.gif

ביום עצמאות של ישראל, אז אמורים לבוא אומנים ישראלים... גם לי זה נראה דפוק אבל אם זה נכון אז בכיף חחח

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif זה אחד המפגרים שלהקה לועזית תופיע פה

ביום העצמאות. כאילו, אם מוציאים חוק שאמנים שלא עשו צבא לא יכולים להופיע ביום העצמאות, אז להקה לועזית..? ויש את כל הקטע שזה הופעה של שעה גג, והכסף.. נשמע פשוט לא הגיוני בעליל חחח

McLife135

New member
../images/Emo15.gifאם יש חוק כזה אז איך אביב גפן מופיע כל

שנה? O_O ואו פעם ראשונה שאני שומעת עלזה

sweet shir

New member
אין חוק כזה עדיין. כמו שעברי לידר עדיין מופיע

זה למה כתבתי 'מוציאים' בלשון הווה. היה הרבה דיבורים על זה בשנה שעברה חחח איןלי מושג אם זה החוק עבר או לא 3:

LovE BuSTeD

New member
גאד בנות אתן כל כך שליליות..!!!

אתן יודעות שהם הופיעו בארגנטינה מול קהל של 900 אנשים? פה יש יותר מעריצים! וזה כן משתלם להם מבחינת כספית תחשבו שמה הם עושים הופעה ב22 פאונד בערך שזה 130 שקל בערך לכרטיס פה כרטיס יעלה בטוח יותר מ300 שקל אז זה כן משתלם... וגם אם הם לא יבואו זה צעד ענקי לזה שהם יבואו בקרוב פעם בכלל לא היו מעלים אותם בכותרות אז עכשיו רוצים להביא אותם לרוק העצמאות למה לא לנסות להלחם?גם אם הם לא יבואו זה עדיין יעזור וזה יהיה לטובה כי אחרי זה יביאו אותם להופעה פרטית=] קצת אופטימיות בנות=]]

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gif יואוו הלוואי הם יבואו!@#$%^&*&^%$#@!*%#

הצבעתי , וחברה שלי שגם אוהבת אותם רשמה כזה בסטטוס שלה במסנ לפני כמה ימים שאולי הם יבואו ואני הייתי כזה כולי בשוק ובהלם והתרגשתי וזה.. קיצר אני כלכך מקווה שהם יבואו!!!! למרות שבאמת זה נשמע קצת לא הגיוני אבל תמיד יש תקווה

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifבסדר.הבנו תקטע . היו מלא

להקות שלא האמינו שיבואו והם באו . אז תפסיקו להיות שליליים . כי אם לא מנסים ולא עושים משו בשביל זה זה לא באמת יקרה.וזה תהליך ארוך מה לעשות. אבל לשבת בבית על המחשב ולהגיד למי שמנסה " צאו מהסרט , הם לא יבואו .. " זה די מעצבן אחרי מאמץ שבנות עושות. חוץ מזה שנתנו לנו הזדמנות לבחור בהם ברוק העצמאות. אז למה לא? טוב שידעו שאנחנו רוצים אותם פה.גם אם זה לא באמת יקרה. אם המפיקים הציעו אותם .ישלהם סיבה.

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo45.gif חוץ מזה, לא נפסיד כלום

מזה אם נכתוב בקיר שלהם.. גם אם הם לא יבואו

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifכוסאמאמאמק אתן חופרות .

רק בגלל שזה יום עצמאות מזדיין וזה "לא נאה" לכן שלהקות לועזיות, שאחת מהן במקרה האובססיה הכי גדולה של רוב הבנות פה, יופיעו פה עד שיש הזדמנות ? אם יש לנו סוף סוףףףף הזדמנות להביא את מק לארץ, לא משנה אם זה יקרה או לא, נשב ולא נעשה כלום ונבזבז ככה את ההזדמנות להביא אותם לארץ רק בגלל שזה יום העצמאות וזה לא מגניב ? סורי אם לקחתן קשה או משו, אבל זה מעצבן אותי שכולכן נגד זה . ישלנו הזדמנות, לאאאאא משנה אם הן באמת יבוא או לא [והם לא], מין הסתם ננצל את זה..וזה שזה יום עצמאות לא מפריע פה כ"כ לכולן

../images/Emo109.gifאבל למה להתעצבן ולקלל../images/Emo122.gif

ברור שאני בעד זה, אבל מה שאני חושבת זה שזה נראלי מוזר שהם בכלל שמו להקות לועזיות ברשימה (ולא משנה איזה), ושהפקה כמו רוק עצמאות מסוגלת לדבר כזה... אני די בטוחה שכל אחת פה הצביעה אבל אנחנו בסך הכל מביעות את הדעה שלנו על הדבר ההזוי הזה...RELAX.

למעלה