מינימפגש פורום

../images/Emo109.gifהיה פשוט כיייףףף (:)

ויחסית למיני-מפגש היינו די הרבה בנות! תחכו לסרטון...אומנם הוא יצא די קצר (נראלי
) וחלק אחד נמחק לצערנו הרב, אבל זה יהיה מצחיק
מפגש הבא בת"א הולכים לחנות באבן גבירול ועושים שם חולצות (לא את החולצות שמוכרים...סתם חולצות למי שרוצה עם איזה תמונה שבא לה), בואו בהמוניכם! בקיצור היה שווה למרות שלא שיחקתי WII ולא ראינו את הדיוידי

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif עהאהע איזה כיף היה D:

וואי עשינו סרטון שנראלי יצא ממש מגניב D: וטום ממש יאהב אותו !$#@% הצטלמנו מלא - אתן יכולות לראות בפייסבוק ^^" אכלתי סנדוויץ' טעים D: היה כ"כ מצחיק וכיף !!! פעם הבאה אתן כ"כ באות !@$#@% באמת שזה כיף, ואין הרבה מה לעשות בחופש
ורייבן עשתה חולצה של מק' מושלמת !!!! ויש לה חדר מגנייייייייייייייייב DD: וסימפל באים לאררץץץ @#$@#^$#&%$*%#*^% [המכירה החלה]. חח וזהו

../images/Emo109.gifבקופות הדרן (גם ליידי גאגא באה../images/Emo98.gif)

הטלפון שלהם זה 03-5215200 :)

../images/Emo175.gifהיה כ"כ כיף!

אני כבר מחכה לסרטון!אני מתה לראות איך הוא יצא! היה כל כך מושלם!!@#$%&^* פעם הבאה כולן באות!!! וכמו שספיר אמרה אין כל כך מה לעשות בחופש צריך לעשות עוד פעם מיני מפגש
ומסכנה רייבן דרכנו לה איזה 7 פעמים על הרגל
היה כל כך כיף!!!

Simple Girl 175

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifעד עכשיו אני לא מרגישה ת'בוהנות שלי!

מה כבר ביקשתי? קצת רחמים?!?!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif

אם זה עוזר אני נשרפתי וזה גם כואב. XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifהיה שולטטטט ../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

אוקיי אז אחרי שקמתי אתמול ב9:30 בבוקר ~שוק~ הגעתי למפגש בשלום. XD כשהגענו לרייבן ~ אני ויוב ~ אז סתיו ולילך כבר היו שם. ואז התחלנו לשחק בWII בדמויות מקפליי..XD והיה ממש מצחיק, בעיקר עם סתיו XDDDDD ~ מי שצריכה לדעת, יודעת
~ ואז כשעוד בנות הגיעו החלפנו פוסטרים ( +- ) ואני הצלחתי לקחת אחד מדהים של מקפליי
- תודה רייבן!
והיינו גם באיזה פארק בהוד"ש והתחלנו להצטלם ולדבר
ועשינו סרטונים שיצאו ממש מצחיקים. XD ~ מה לעשות שקשה לי לשחק חתול שמוריד מים בשירותים ?! ~ XDDD וואי היה בין הסרטונים הקרועים...XDDDD והשיר.. XDDD ובסוף הלכנו לדלי קרים *גבות* אבל כמובן שמשו היה צריך להרוס לי הכל~ !@$#%^$#%^
אני פאקינג נשרפתי
בגב ובפנים ><" ובגב זה כ"כ כואבבב :|

../images/Emo175.gifחחחחח ואיי קרן מזל שהסרטון שלנו

משחקות בטעות "נמחק" מהמצלמה
למרות שהיה ממש ממש מצחיק! וניצחתי אותך!נהנהבננה!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifנכון, מזל באמת ../images/Emo8.gif

למרות שזה מבאס שאין איך לראות את איך את משחקת בWII. זה בין הטוביםXDDDDD וזה עובד!

../images/Emo84.gifאעאה איזה חמוווודות !../images/Emo99.gif

אומייגאד התמונות ממש ממש יפות, וכולכן מהמממוות !! ואני ממש שמחה שנהניתן

למעלה