אני חדשה פה

isola bella

New member
תגובה לאיילת75

היי איילת ראשית,ברוכה הבאה שנית,אני לא ממש מבינה איך הגעת לדיון עם הרופאה בנוגע לאי רצונך כרגע/בכלל ללדת? עם כל הכבוד זה ממש לא מעניינה מה את כן/לא רוצה לעשות בנוגע לילדים. לו הייתי אני במקומך והיא הייתה מעירה לי את מה שהיא העירה לך לגבי התרופה ההיא שאמורה לעזור לך במיגרנה אני הייתי ישר באסרטיביות אומרת לה שעם כל הכבוד שאת הנושא של כן/לא ללדת תשאיר לשיקולי הפרטי ושאני מבקשת ממנה שתמלא את תפקידה/תבצע את עבודתה כרופאה ותיתן לי את המרשם לתרופה. זהו.חד וחלק.בלי להיכנס 'למיני דיון' בנושא של כן/לא ללדת... . איזולה בלה

מאריונת

New member
לא חושבת

לא תמיד צריך להגיב בתוקפנות-אנשים מתעניינים בנו כי אנחנו תופעה לא מוכרת. הם לא מתכוונים תמיד לגרום לנו רע בכוונה-אנחנו מעניינים אותם או מפתיעים אותם. אני דווקא שמחה להסביר לאנשים (לא תמיד, לא לכולם) למה אני לא רוצה ללדת- זה גורם להם לחשוב, זה מאתגר אותם, זה פותח להם את הראש לכיוונים אחרים... זה מעלה את התופעה לסדר היום, הם אחר כך הולכים ומספרים את זה לאנשים אחרים, ככה עוד אנשים נחשפים לזה ואולי אפילו מגלים ש"גם הם ככה". אני דווקא לגמרי בעניין של "הסבר פניך ליולד" (חוץ מזה, מה, גם אני מתעניינת הרבה פעמים בכל מיני דרכים של אנשים לחיות אחרת, גם אני סקרנית ושואלת ומתעניינת, זה לא תמיד נחשב ללהיות גס רוח ונדחף ותוקע את האף- לפעמים זה סתם להתעניין בעולם שמסביב, בנימוס ונחמדות בלי כוונות רעות.

ORGANICfood

New member
../images/Emo140.gif תחי הגישה השורית !

כשור אל שורה אשיר ואשורר אושר ואושר לך שורית נשואה המשיכי בגישתך החיובית ! אני ורוחי נילחם לצידך ! חיזקי ואימצי ! ...........שחר.

isola bella

New member
למאריונת

היי אני התרשמתי מההודעה של איילת שאותה רופאה הייתה חטטנית שלא לעניין אך יכול להיות שלא הבנתי את איילת נכון ואותה רופאה סתם התעניינה ולא 'דחפה את אפה'. אם מדובר בהתעניינות גרידא אז אני בהחלט לנסות ולהסביר (תלוי למי,תלוי אם מתחשק לך באותו רגע,וכו'),אבל אם אותה רופאה 'דחפה את האף' או סתם הייתה גסת רוח אז ורק אז אני בעד להעמיד במקום באסרטיביות לא בתוקפנות. יש הבדל משמעותי בין אסרטיביות לתוקפנות. אסרטיביות הינה תקיפות מנומסת. ואילו תוקפנות היא פשוט בריונות מסוג מסויים. נ.ב. אחרון - גם אני בעד להיות שגריר/ה מרצון של העניין ולנסות להסביר את דעותינו/השקפתנו/הרגשתנו לכל מי שבאמת מוכן להקשיב לי + מכבד אותי. איזולה בלה

SkyWarp

New member
ויולט שלום

האמת לא ממש הבנתי את מה שכתבת. האם להיות מסודרת, ולנקות את הבית ולחסוך כסף שמורים רק לאמהות? כן, אני בול כמוך, מבולגנת ואפילו די עצלנית. אבל אני עובדת על זה יום יום. אני לא מחכה לצלע שלישית כדי להרגיש משפחה. או כדי להשתפר. מספיק ל לי בעלי כמוטיבציה לדאוג לבית מסודר וחיסכון.

noamrom

New member
נשואה ישנה

היי, אני נשואה כבר 12 שנים בלי עין הרע. באושר גדול לא בעושר כי זה לא הכל בחיים כן, חשוב כשמתחתנים שמעל לכל תהיה אהבה והבנה. נכון שזה הימור גדול או שהולך או שלא כמו בכל דבר בחיים. אולם אם את כל כך מתלבטת אז עצתי לך היא פשוט להמתין בעניין הילדים כי היום זה לא קל לגדל לי יש שני ילדים בני 11 וחצי ו-5 וחצי ילדים חמודים כמובן אבל צריך לדאוג לכלכלה, ולגדל אותם בתנאים נורמאליים והיום רוב האימהות הצעירות חשובה להן הקריירה, בקיצור ילדים לא באים וגודלים. וכשהם חולים לרוץ איתם לרופא, חיסונים, ואיפה השיניים כשצומחות לילות בלי שינה,טיטולים, מעון, מוצצים חיתולים, בית-ספר,מועדונית, ואיפה ההוצאות האחרות: משכנתא, ארנונה, טלפון, כבלים,גז, בקיצור היום לא קל להיות הורים. זה כיף אבל זה דור שונה, הם יותר אנרגטיים, פלפלים, בקיצור יודעים מה הם רוצים כבר מגיל קטן יודעים להסביר את עצמם טוב מאוד. והתחרות בין הילדים בבית-הספר, והסיגריות, והסמים לא חסר דאגות וצרות בקיצור אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדיהם!!! אז חישבי על כך כי כמו שאמר הגשש ילד זה לא חוט מאריך והיום צריכים לדאוג להם גם כשהם מתחתנים,וגם אז זה לא נגמר ובמדינה שכל יום מקצצים ממקום אחר, החינוך שלנו בארץ הוא ממש גרוע, וביבי הנחמד שכל פעם מקצץ בקיצבת ילדים בכלל לא מעודדים להביא ילדים בארץ בצורה כזאת במידה ולמשפחה X נולד ילד שלישי אז לא מקבלים קיצבה גדולה ההפך היא יורדת וזה ממש מצחיק, הערבים בקצב הזה ישלישו אותנו. בקיצור לפי איך שהמדינה שלנו נראית לא כדאי בכלל להביא ילדים כי זה לא דבר שנשאר קטן וחמוד הם גודלים והצרות גודלות ביחד איתם.יש להם בקשות מפה ועד להודעה החדשה, בור בלי תחתית(במיוחד ילדים בוגרים). בקיצור ילדים זה פרוייקט.

למעלה