המממ....
החלטתי לתת התייחסות לכל תמונה, עם מחשבות שלי. לפני שאני נותן את המקומות לדעתי. תגובות ספציפיות זה משהו שלא יוצא לאנשים שהשתתפו באתגר לשמוע - אז להלן התגובות שלי: ohfear - דווקא המריחה החלומית שנתת לתמונה מוסיפה, ואני אוהב אותה. אתה מועמד. המסגרת גורעת. היא דומה יותר מדי לפולרואיד. אם תגדיל אותה זה יוסיף המון לתמונה. crazystoner - בפוטנציה אחד מהטובים. עיבוד כבד אך בו בזמן מדגיש מאוד את הנרות. לדעתי זה הורס- שריפת הפרצופים בצורה שמזכירה צנזורה לא מקצועית. לא הבנתי למה, וחבל, כי דווקא ממש אהבתי והתחברתי לעיבוד. Deathwing - מעביר בצורה מושלמת את ההרגשה והתחושה המיסטית. ללא ספק מועמד. הגרעון רק מוסיף עוד יותר לכל האווירה, והכותרת חותמת את התמונה והופכת אותה למעולה. חד וחלק, לדעתי, העיבוד הכי מוצלח. איתמר - דווקא אהבתי נורא את הרעיון. אך הוא לא גמור. הנר מודגש וכך גם האשה הספציפית הזו. אם היית "מעלים" את השאר באי-איזו תחבולה כזו או אחרת, אם זה טשטוש או הכהייה, או הפרדה יותר מאסיבית, היית יכול לקבל את האפקט של האשה מול הנר בצורה הרבה יותר טובה, ואפקטיבית לשפר את העיבוד. אהבתי את העקרון, ואת הרעיון, אך הביצוע לוקה בחסר. טומי - קרופ מוצלח. לא אהבתי את העיבוד. המסגרת מצויינת, ובמיוחד אהבתי את המחשבה המקורית של להפוך את התמונה. בתיה - אבסטרקטי מדי. מטושטש ופשוט לא התחברתי. למרות שהצבעים נחמדים. זה היה יכול להיות מעניין אם הטישטוש היה פחות מזה, או אם היו משחקי צבעים חדים יותר. גל ממליה - הפכת את זה למשהו מורבידי ושונה לחלוטין. לא אהבתי יותר מדי, כי זה נראה לא מקצועי ומצועצע טיפה. הדובון בחדות שונה ולכן לא מתאים לתמונה כמו שצריך, עם זאת שמתי לב להשקעה של הצל. אז הדעה שלי חלוקה. המיכשוף המאסיבי של הנשים בתמונה גורם לי להחזיק אצבעות שאותן מצולמות לא מסתובבות בפורום. אף אחת לא תרצה לגלות שהוסיפו לה חזה שלישי בפוטושופ. בגדול, חמוד, מעלה חיוך. לוסי דה גרייט - עיבוד מוגזם, גם נראה כאילו זה לא מחובר בצורה נכונה. טעון שיפור. Macpire - נראה כמו פילטר כלשהוא של פוטושופ, מופעל לבד ואז החלק העליון מחוק או מוסתר ע"י מאסקינג. נראה חובבני מעט, ולא מוסיף יותר מדי. הטקסטורה מציתה את הדמיון טיפה, אבל זה פשוט לא מספיק מעניין לדעתי. Maddness - בתמונה שלך לא יכולתי להפסיק לחפש את כפתור ה-"Start"... עם זאת, רעיון חמוד. אהבתי. Moon rise girl - רעיון מעניין. השיפור פה חורג מאוד מהגבולות של מה שאני ראיתי כ"עיבוד". מה שקורה אפקטיבית זה שהעין מתמקדת בתמונות החיצוניות, התמונה המקורית נשכחת, וכבר אין קשר בין התמונה המקורית לתגובה החיובית. הרקע מדהים וכך גם המלאכים ששמת. אבל הן דומיננטיים ותופסים את התמונה והופכים אותה למעניינת יותר. זה לא נראה כאילו יש שילוב הרמוני בין התמונה והמלאכים, אלא כאילו הם שם כדי לקנות את הצופה ולתת לו נתיב בריחה מהתמונה המקורית שהיא פחות מעניינת. אגב, חיתוך של החלק השמאלי בלבד, היה אומנם גם גורם לי להרגיש כאילו יש פה שינוי שהוא מאוד-מאוד מאסיבי, אבל אז, התמונה הייתה מאוד מאוד מוצלחת והשילוב היה יותר הרמוני. סתם עוד מחשבה. בגדול, למרות ההערות, זו תמונה מעניינת, ומוצלחת. אהבתי אותה. אם רק החיתוך השמאלי כפי שהזכרתי היה מתבצע, אז לחלוטין זה היה מועמד. שיבולית - לקחת את החלק שאף אחד לא נוגע בו או משאיר לרקע ולהפוך אותו לנושא. מעניין ומקורי. עם זאת, בתמונה המקורית זה היה רקע, ולכן בהינתן העיבוד הוא עדיין יישאר מטושטש וזה גורע. חמוד, אך לא מעביר את המסר של הכותרת. לדעתי בגלל היות החלק הזה של התמונה רקע, הוא היה מעבר ל"תחום ההצלה הגרפית". עם זאת, העיבוד מאוד מוצלח ומשפר את החלק עד מאוד. מוריאלוש - החיבור של הנרות מאוד לא מקצועי וגורע מאוד. הרעיון מעניין, אך הוא הופך את הצילום ל-"לא צילום" וזה חבל. אולי היה אפשר לקחת את אותו הרעיון, ולשלב אותו בצורת שכבה נוספת עם שקיפות שונה. היה יכול להיות מעניין. הייתי ממשיך לשחק עם הרעיון. דינגומט -גרמת לי לצחוק. מעולה. פשוט גאוני בקונטקסט. חבל על הליקויים הקטנים בביצוע: ההדבקה לא מושלמת, הליטוש במקום החסר גם כן לא מושלם. למרות החסרונות הקטנים - הרעיון פשוט גדול. מועמד. tiny dancer - אהבתי את הרעיון. מאוד מגניב. יומולדת שמח! כן. אבל - קודם כל הנר הקרוב הוא לא מלוטש מספיק, ושנית, הקימפוז לקוי, כי חתכת את האשה השנייה בצד. הייתי מוסיף לחיתוך ומפטשפ את האישה השלישית. ככה הקימפוז היה יותר שלם והתמונה הייתה יותר מוצלחת. מועמדת. Ordinary day - איזה עיבוד מצויין. אוי פשוט מעולה. אהבתי מאוד. כמעט מספיק כדי לערער את הבטחון שלי בבחירה שלי למקום ראשון. הפכת תמונה שלטעמי הייתה עם פוטנציאל יחסית נמוך, לתמונה פשוט מעולה. אהבתי מאוד. עיבוד כבד אך איכותי. מועמד. mendelson - קטן מדי. קשה להגיב. אבל מעניין ורעיון מעניין, נראה לי שזה קצת דומה למעין קורי עכביש שמתפרשים על פני התמונה. בהחלט חמוד. limoor - לא התחברתי. אין משהו ממש מיוחד או מדהים, וזה נראה כמו אפקט מולבש שהופך את הצילום למשהו אחר. unicorn - נראה כמו שילוב של כמה מהרעיונות שכבר ביצעו בגלריה הזו, ולכן נראה לי לא מקורי ולא מעניין במיוחד. אל תיקח את זה כעלבון כמובן, אלא כביקורת לפעם הבאה. אולי לא התבוננת בגלריה לפני הביצוע שלך, אבל כאשר אתה מציג משהו שהוא דומה לדברים שראיתי, זה גורע. זהו - זה הכל. אז: מקום ראשון: DeathWing. ללא ספק הפיכה של תמונה חסרה לתמונה פשוט מעולה. אהבתי מאוד. [מגיע לו מקום ראשון, באמת, יותר מכל אחד אחר.] מקום שני: ההתלבטות הייתה קשה, בין כל אלו שסימנתי ל"מועמד" בשביל עצמי, ובסוף הייתי במחשבות בין OhFear לבין Ordinary Day, לבין דינגומט עם הרעיון שלו. בסוף ההחלטה: דינגומט. מקום שני. [סיכום: DeathWing , דינגומט ]