... אתם באים מחר ..

../images/Emo9.gif... אתם באים מחר ..

לצעדה לחוף הדקל לעשות קצת כיף חיים ..?
נ.ב יהיה מעניין לנחש מי זה מי .. {
}

ronnie yoffe

New member
ניחוש

שלום שרון. את ערן, דרורה, סטלי, מזגיני, פריגל, רוני בן שושן ואותי לא יהיה קשה לזהות. השאר נתון לנחושים מעניינים. אגב, לפי התיכתובת פה כדאי שניגש לדרורה ונישאל אותה מי זה הכותב המסתתר מאחורי השם "עובד עיריה" לטענתה היא יודעת במי מדובר. שתהיה לכולכם שבת על הכיפק ומעניין אף אחד לא מיתייחס לסקרים בעתון העיר שפורסמו גם ברדיו שלנו ובמוסף ידיעות אילת . ואני כמובן כותב על הבחירות לראשות העיריה ןלא על הבחירות הארציות. לפי המידגם של הבחירות הארציות , לפחות באילת, מעל 50 אחוזים, טוב לנו ואנחנו רוצים שמה שהיה, הוא שיהיה. אין בעיות בטחוניות, אין פערים חברתיים והעיקר כולנו מרוויחים משכורות ענק, הרי אנחנו מבקשים שאחרי הבחירות נקבל שוב את אותה נבחרת בממשלה משרון, כשלשמאלו מופז ולימינו ביבי בלתי נילאה, דרך שלום, המשך בליבנת וכלה בלנדאו.

רוני יופה

אם תעקוב אחר הודעות עובד עריה כך הכינוי שלו תוכל אתה בעצמך לדעת במי מדובר, אבל אני מניחה שהוא בשלב מסויים ישתמש בשמו שמתחיל באות מ

יש לי שאלה לגבי המדגם ..

הוא נערך רק לתושבי אילת או כל אדם שרצה לבחור בחר .. ? ואם הוא נערך לתושבי אילת , איך זיהו מי תושב ומי לא ???

לב רחום

New member
מידגם

יש להניח שאת תושבי הצפון המידגם הזה עיניין כמו השלג דאשתקד ברוסיה. מי שמתבשם מהמידגם כדאי שיתפכח במהירות אבל מי שהפסיד ואפילו לקח מקום שני כדאי שיתחיל להיות מודאג. בואו ונעשה בין כל המשתתפים בפורוס הוירטואלי, טוטו בחירות כמובן לגבי יום שלישי הקרוב- לבחירות המקומיות יש לנו מספיק זמן להתווכח ולריב- והמנצח יוכר כאיש השפוי של הפורום. מה דעתכם?

פינצטה1

New member
לב רחום

מסכים, שוט הערכה שלי 35 מנדטים ליכוד 21 עבודה עם אחד-0 שינוי 17 עלה ירוק-2 ש"ס 14 האיחוד 10 מפדל-4 אגודה-5 שרנסקי-4 מרץ-8

ronnie yoffe

New member
טוטו בחירות

משתתף : 1. ליכוד : 31. 2. עבודה : 22. 3. שנוי : 15. 4. ש"ס : 11. 5. מרצ : 9. 6. איחוד לאומי : 7. 7. ערבים (כל המפלגות הערביות) : 10. 8. יהדות התורה : 5. 9. מפד"ל : 4. 10. עם אחד : 3. 11. ישראל בעליה : 5. 12. עלה ירוק : 2

טוטו בחירות ...

גם אני משתתפת : משתתף : 1. ליכוד : 33. 2. עבודה : 19. 3. שנוי : 17. 4. ש"ס : 9. 5. מרצ : 9. 6. איחוד לאומי : 7. 7. ערבים (כל המפלגות הערביות) : 10. 8. יהדות התורה : 5. 9. מפד"ל : 4. 10. עם אחד : 3. 11. ישראל בעליה : 5. 12. עלה ירוק : לא נכנסת .

toni6

New member
גם אני

ליכוד 36 עבודה 16 שינוי 14 שס 14 מפדל 5 ליברמן 8 עם אחד 4 ערבים 10 ישראל בעליה 5 זה פחות או יותר מה שאני מהמר

ronnie yoffe

New member
פינצטה1

צודק , לא ספרתי זה רק טוטו. אבל אם לדייק אז נוריד את עלה ירוק ואם גם אז זה לא מסתדר ניגרע מנדט אחד מהליכוד

פינצטה1

New member
רוני יופה

אני מציע לך לערוך מחדש, כדי שנוכל לבדוק התוצאות בלי ויכוחים

ronnie yoffe

New member
תיקון- לפי בקשתו המוצדקת של פינצטה

1. ליכוד - 30, 2. עבודה -22, 3. שנוי -15, 4. ש"ס - 10, 5. מרצ -9, 6. איחוד לאומי -7, 7. ערבים -10, 8. יהדות התורה -5, 9. מפד"ל -4, 10. עם אחד - 3, 11. ישראל בעליה -5 , 12. עלה ירוק -2. סה"כ 120 חברי כנסת.

פינצטה1

New member
טוטו בחירות

שכחתי את המפלגות הערביות, מבקש סליחה ורשות לתקן ליכוד 34 מנדטים עבודה-18 עם אחד-0 שינוי-15 עלה ירוק-2 ש"ס- 12 האיחוד הלאומי-9 מפלגות ערביות-10 מפדל-4 אגודה-5 שרסקי-3 מרצ-8

mivzak

New member
האם שם המשפחה מתחיל ב..

האם שם המשפחה מתחיל באות הראשונה של האלף בית

mivzak

New member
עובד עירייה האם אתה....

האם אתה משה אזולאי יו"ר וועד עובדי העירייה ?

למעלה