... אתם באים מחר ..

לב רחום

New member
במסגרת הניחושים

הרעיון לדעת מי עומד מאחורי כל כינוי בעולם הוירטואלי מוצא חן בעיני. קדקוד1 מתאים להיות גבי קדוש בדיוק כמו שעובד עיריה זה משה אזולאי. מבזק מתאים להיות מאיר יצחק הלוי. שרון בת28 מתאימה לפרופיל של סימה נמיר . אבל מי מסתתר מאחורי הכנויים של אורי פריגל, ערן קורץ, רוני יופה, רוני בן שושן, ראובן זלץ ודרורה רחמים? אגב, פילוביץ´ הוא התעלומה הגדולה. לפי דיעותיו הוא מתאים להיות נחמן שכטר.

פינצטה1

New member
לב רחום

מרים כפפה שנשלחה באויר הורטואלי ומהמר עליך כעל ערן קורץ

פינצטה1

New member
לב רחום

מרים כפפה שנשלחה באויר הורטואלי על ידך ומהמר עליך כעל ערן קורץ

פינצטה1

New member
לב רחום

למה, כי הוא רץ ישר למשטרה להתלונן על הליכוד ועל הדרך סחב מסמכים? ומפיץ אותם פה בפורום

אין לי ניק אחר

אני לא עסוק כאן בהמצאות ובחיים וירטואליים. האמינו לי שאין לי כוונה להופיע כאן כמישהו אחר. נוח לי עם עצמי וגם לא היה הוגן לדעתי, מבחינתי האישית כמובן, להופיע כאן בפורום בשם אחר. שהרי זהו פורום עצם העניין לא??? בקיצור, אני זה אני. ולב רחום??????? אין לי מושג מי זה...

mivzak

New member
כמו שאתה מבין יש לנו זוכה

האם עובד העירייה הוא יו"ר הוועד משה אזולאי? אני חושב שזאת היתה כוונתה של דרורה ואני מדגיש "אני חושב" דרורה לא אמרה זאת אלא לפי הבנתי רמזה לכיוון. ככה שאם אני טועה התלונות אלי בלבד ולא לדרורה ואני חושב שכמו בבחירות הארציות ככה גם במקומיות לא מאמינים שאפשר אחרת ובעוד שנה אריאל שרון יהיה ראש ממשלה וגבי קדוש ראש עיריית אילת הנבחר אלא אם כן ימנה אותו נתניהו לקונסול ישראל בשוויץ. אז יכול להיות שסלוגן "בחרת ליכוד שלחת את קדוש לשוויץ" יגביר את כוחו של הליכוד והוא עלול לקבל 90%-100% באילת.

skiper22

New member
משה אזולאי? אינטרנט?../images/Emo3.gif

ניראה לך? משה אזולאי??? ואינטרנט???? קודם יהיה טייס אחכ´ יפעיל אינטרנט:))))

פינצטה1

New member
רוני יופה

ספר איזו ממשלה אתה היית רוצה לראות, איפה למשל היית ממקם את ביילין ואת שריד, את טיבי, ודאוומשה, רן כהן וכל החברה האחרים שעדיין מאמינים שיש עם מי לדבר

פינצטה1

New member
רוני יופה

לא היא לא קנטרנית השאלה באמת האם השמאל לא התעורר? האם באמת אתה מאמין שעדיין יש עם מי לדבר? עראפת לא שולט בכל אופן לא באופן מלא, הפגים הקיימים שם הם כנופיות טרור שצמאות לדם יהודי, אתה לא חושב כך?

ronnie yoffe

New member
פינצטה1-תגובה

בתפיסת עולמי לא צריך לדבר עם אף אחד ולא לבקש רשות משום פלסטינאי לכל מהלך שמדינת ישראל תרצה לבצע. כולם קיטרו על ברק שבמהלך חפוז ובחצי בריחה באישון לילה עזב את לבנון אבל תסתכל על התוצאות הברוכות של הפעולה הזו שהדבר היחיד שנפגע אצלנו היה הגאווה. מדינת ישראל חייבת מבחינתי לבצע מהלך חד צדדי להפרדת העמים תוך פנוי כל ההיתנחלויות, ויתור על השכונות הערביות בירושלים, התנגדות נחרצת לזכות השיבה ואז אם יהיו פיגועים להכנס בהם חזק ככל הניתן. במילים אחרות כל פיגוע משמש כעילה למתקפה צבאית נירחבת וקצרה. לשאלתך, לא. בשלב זה אין עם מי לדבר אבל אם מדינת ישראל תבצע את מה שאני חושב לנכון יכול להיות שהילדים שלנו או יותר נכון לנכדים שלנו יהיה עם מי לדבר. זו דעתי. אולי נאיבית משהו אבל זו התקווה היחידה לשמר את מדינתנו לעד.

פינצטה1

New member
רוני יופה

תוצאות ברוכות? יש שקט יחסי בלבנון המלחמה עברה אלינו לתוך ומכז החיים שלנו, הפלסטינים חשבו שברחנו מלבנון מתוך חולשה, והם תן להם ניצוץ של חולשה והם עושים עלהום כמה הרוגים היו במשך 18 שנים בלבנון ופי כמה הרוגים היו מאז פתיחת מערכת הטרור של הפלסטינים נגדנו, בכוונה איני משתמש במילה אנתיפדה שכן היא משרתת את הפלסטינים ונותנת לגיטימציה לפעולות הטרור שלהם. אני בדיעה שלהחזיר את ירושלים המזרחית גם השאלה האם זה יספק את הערבים? לא אני בטוח שלא. האם אתה זוכר מדוע פרצה מלחמת ששת הימים, היינו במסגרת גבולות מדינתינו הקטנה, והם הערבים רצו את יפו וגם את אילת , הם לא רוצים אותנו כאן הם רוצים אותנו צפים במי הים המלוחים כשביטנינו נפוחה.

ronnie yoffe

New member
פינצטה

כל מילה שלך נכונה ומטרת הערבים באמת לראות אותנו צפים במימי הים התיכון או הים האדום. אז מה? גם אנחנו רוצים שהם יעלמו מעל פני האדמה או לפחות מארץ ישראל השלמה. אל תידאג, הצבא שלנו מספיק טוב כדי לשמור עלינו. אתה מפספס את הנקודה העקרית ומקשיב להמון הערבי הצורח שבעצם לא קובע כלום. יש לך בעיות עם גאווה? לי אין ומדבר איתך אחד שתרם 22 שנות צבא למדינה. יש לך בעיה עם כמה מאות אלפי פלסטינים בעלי צבא חלש, כלי נשק מיושנים ולא מאומן? תבנה גדר כמו שצריך. תבצע הפרדה חד צדדית ובמקרה של טרור תטפל בזה כאילו מדינה יריבה הכריזה מלחמה ותכה בהם חזק ןקצר!!! אבל דיעותיך הינן לגיטימיות בדיוק כמו שלי ונצטרך להמתין כניראה זמן רב על מנת לראות דרכו של מי נכונה יותר.

למעלה