בהצלחה נעם!!
|זבנג|

blck angel1

New member
אורן חשבת עליי!!!

ווואאאהה תודה!!! אני חצי מתה .. טוב מתה שלמה
אבל זה ישתלם אני מקווה ^_^ כימעט נירצחתי על ידי פסיכו מוזר Oo ופיספסתי אוטובוס אחד אז התחלתי ללכת ברגל X: עד הבית שלי כלומר 6 קילומטר ... שלא אכלתי כלום כול היום ושלאנדבר על לשתות X.X ובכיתי פעמיים... וווו... נילחצתי כל הדרך... ו... פחד T_T בחיייםםםם שלי אני לא עושה משהו כמו זה!! בחייים T_T

Fay Wood

New member
יוו אני באקההה!!! ../images/Emo168.gif

רק עכשיו הבנתי!!! למה כמה אנשים פה חייבים לתת... אממממ רמזים ענקיים כאלו?! אבל... לא הבנתי... למה זה סוד? בכל מקרה- נעם!!! מזל"טובבב!!!!! ^______^ אני מקווה שהבנתי נכון.... עדיין- מזל טובב!!!

Fay Wood

New member
אנחנו נחגוג כי אנחנו ישראלים../images/Emo168.gif

וישראלים תמיד חוגגים בכל מצב אז תשלימי עם בני עמם הדפוק!!
אני עדיין לא מאמינה שלא הבנתי קודם... אני שוברת את הראש למה, והפיתרון מונח לי סנטימטר מהעיניים!! (כי ככה אני מול המחשב...
)

בעעעעעע

קשה לי לאחל מזל טוב ובהצלחה בלי לדעת על מה. כשאני אדע, אני יאחל
כרגע אין היגיון בזה >_< סורי.

ofrih

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo65.gifיומולדת שמח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif

|חיבוקענק|שיהיה לך הרבה מאודמאודמאוד דגי סלמון
נישוקים
מתנות
חברות פורום פסיכופתיות שיצרחו לך יומולדת שמח ויאחלו לך דגים [או שבעצם לא... עדיף לא לאחל לאף אחד משו כזה נוראי
] חתלתולים ורודים ופרוותיים|החתולורוד| כלבלבים כחלחלים|כלבכחול| וחיבוקים
ו... אה... *מנסה לההתרכז למרות שהבן דוד בן השש שלי צורח* המונהמונהמונהמונהמונהמון מטוסים ענקיים שיש בהם נוסעים אבל אין בהם טייס
ושתמשיכי להיות חברת פורום פעילה מקסימה וחמודה, שעוזרת לכולם
*קופצת עליך ומתחילה לחבק ולנשק אותך למוות*

ofrih

New member
../images/Emo107.gifאופס.../images/Emo12.gif

רק עכשיו עברתי על כל השרשור, ופתאום קלטתי שכולם מאחלים לך מזל טוב לא בגלל שיש לך יומולדת, אלא בגלל ש.. אה.. טוב לאיודעת
*ענברטיפשה* >.<

Kiku

New member
מזל טוב!

ובהצלחה! מקווה שהכל יהיה טוב ושבקרוב תהיה לנו סיבה לחגוג!

ShiraChan

New member
בהצלחה לך../images/Emo24.gif לפי הרמזים הבנתי

למה את צריכה את הבהצלחה הזאת>=] הוהוהוהו בהצלחה^.^

metuka15

New member
ניהיהיהי מזל טוב!!

אם הבנתי נכון על המ כולם רומזים פה..בהצלחה!

De-Panther

New member
../images/Emo10.gifלא נורא נעם!!...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

יהיה טוב ואלוהים גדול *מנסה לדבר עם אלוהים כדי לראות מה אפשר לעשות*

Fay Wood

New member
מה?!? לא הלך?!? ../images/Emo168.gif

לא נורא
וי לוב יו נעם!!!! *חיבוקיי!!!* עכשיו אתם מוכנים להגיד לי עם אני צודקת כדי שאני אוכל לנחם את נעם?!

blck angel1

New member
בקיצור לא הלך ../images/Emo10.gif לא משנה ...

אני כימעט נהרגתי שם בדרך חזרה , אז הלכתי 6 קילומטר ברגלהבייתה לבד בחום, אז אחד כימעט הוציא עליי סכין ועוד אחד שכל הזמן קרץ לי.. אז החיים שלי לא כולכך חשובים.. לא נורא..

למעלה