בנות אפשר לתפוח לעצמינו על השכם

kapit5

New member
../images/Emo9.gifבנות אפשר לתפוח לעצמינו על השכם

כל הקרדיט לשונית שמצאה את הכתבה.אני רק מצרפת קישור.

kapit5

New member
שונית-יכול להיות שפיספסתי משהו?

כתבת שמצאת במאמר משהו מטריד?אני מצאתי מאמר מפרגן ביותר.את מוכנה לפרט למה כוונתך? אין ספק שכתבה את זה מישהי מאוד מקורבת לענינים,אולי מישהי מהפורום אולי מישהי שמקורבת לאחת מהפורום.בכל מיקרה הדברים מובאים ממקום מאוד מפרגן.

שונית 7

New member
בהחלט יש פירגון אבל תראי מה

כתבתי בתגובה למטה. יכול להיות שזאת משהי מהפורום אבל אז כנראה שהייתה מידעת משהי מאיתנו אבל היא ממש עוקבת אחרי הסיפור מהתחלה ומי יודע כמה עוד עיניים עוקבות אחרינו. כשנכנסתי לקומוה הייתי תמימה מסרתי פרטים נכונים עלי וגם מאד רציתי שיקראו לי בשמי האמיתי עכשיו אנילא כל כך בטוחה שזה כדאי.אני לא מדברת על הותיקותאלא על התחושה שאנו נצפות יותר ממה שאנו מתארות לעצמינו.

שונית 7

New member
כפית זה רק מחזק את מה שאמרנו:

יש הרבה עיינים סמויות לפורום.זאת משהי שיודעת הכל...על המעבר לקומונה ולפורום על המתנה ליום הולדת ועל ההופעות.

kapit5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עיניים לכותל??

את זה אנחנו יודעות מזמן.זו אחת הסיבות שהחלפתי גם ניק.ברגע שהפכנו לפורום זה נהיה סרט אחר לגמרי וכמובן העניין צריך להילקח בחשבון.זה היה אחד החסרונות שהעלינו כשהיתלבטנו אם להפוך לפורום או להישאר כקומונה.אבל ממש נהניתי לקרוא את המאמר.לראות איך רואים את כל הענין מבחוץ.כתבה את זה מישהי בשם 'בתקול' היתה בזמנו מישהי בפורום או בקומונה שקראו לה 'בתקולה' מזמן היא לא ניכנסה.יכול להיות שהיא כתבה.אבל זה רק ספקולציות.

שונית 7

New member
נכון זוכרת.תראי מה כתבתי לך בתגובה

למעלה.נראה לי שאני אמחק את הפרטים שנמצאים בעולם שלי :מי שצריכה לדעת ממילא יודעת.

אפרתי 29

New member
היי, בוקר טוב ../images/Emo9.gif

אני חושבת שאני יודעת מי זאת ;) כתוב למעלה - תקציר מאת : Batkol אתן יודעות מי זאת רונה מקשת ? היא הייתה אחת הדמויות המרכזיות בפורום לאורך תקופה מסוימת, ומאז שעברנו לקומונה ולפורום היא כותבת פחות... אבל הכינוי שלה בפורום הוא "בתקולה" נראה לי שזו היא... גם מתאים לה, היא יודעת לכתוב יפה...

שונית 7

New member
../images/Emo51.gifאפרתי ובוקר טוב.מה את

:אומרת על המציאה שמצאתי? במסגרת החסר שקט שדיברת עליו במסגרת האין הופעות ואין ידיעות מצאתי לי תחביב חדש:חיפוש באינטרנט אחרי כתבות ידיעות שעדיין לא ראינו

אפרתי 29

New member
../images/Emo6.gif

חחח.. אני הייתי בטוחה שראינו הכל, מסתבר שלא... נהניתי לקרוא את המאמר, אהבתי את איך שסיכמו את כל התופעה הזו ואיך שהציגו את ג'קו באור חיובי.

שונית 7

New member
../images/Emo13.gifוגם אותנו כשנונות וברמה גבוהה!!!

כבוד גם לנסיך הפורום

יפה לך אפרתי על הזכרון...

ואני קוראת לך רונה... שובי הביתה... אמרתי שיש כאן יותר פאסיביות מאגרסיביות ... והמבינה תבין...

שונית 7

New member
ללי אני בעצמי הייתי סמויה עוד מימי

קשת העליזים וק די הרבה זמן אחרי העבר לקומונה יצאתי מ"הארון"

גמני הייתי סמויה או פאסיבית

או איך שתקראי לזה... ובעצם כתבתי מדי פעם אבל בשמות שונים ומשונים... עם הזכייה יצאתי מהארון ועוד יותר אחרי הכתבה של בן כספית (אין אייקון של רעשן כיאה להמן של המגילה שלנו
)....

שונית 7

New member
חחח אני קצת התבישתי בגגל הגיל

אבל כשדליק וליניץ השמיע בגלי צהל את השיר "מאבד אותך" אחרי שסגרו לג'קו את השלטר בכל תחנות הרדיו הייתי חיבת לבשר ל"אומה" על השמחה הגדולה וזאת הייתה הזדמנות טובה לקפוץ למיים.

reviital

New member
אצלי זה אחרת... בשניה שמצאתי את

הקומונה - מרוב שמחה - ישר נרשמתי וכתבתי! אחרי שכל כך הרבה זמן חיפשתי מקור מידע ושיתוף רגשות על ג'קו...

אפרתי 29

New member
חח ../images/Emo13.gif../images/Emo51.gif אבל זה לא חכמה גדולה

שזכרתי אותה... קצת קשה לשכוח את רונה.. חח.. היא הייתה כוכבת
גם אני קוראת לה לשוב =[

אני איתך ללי...

ת'געגעת לשיחות הקרוקסנרול ואומה ת'ורמן שהיו לנו... רונה... איזה מסר קטן לאומה...

למעלה