בנות אפשר לתפוח לעצמינו על השכם

kapit5

New member
../images/Emo12.gifללי--תרגום בגוף בסרט בבקשה

מה פאסיביות ?מה אגרסיביות?על מה את מדברת?אפשר באישי.

Nova5

New member
מצטרפת לללי בקריאה נרגשת

רונה, תחזרי אלינו! מקקות לך לא מעט אנשים פה, לא יצאה לי לדבר איתך בקשת בצורה אקטיבית, אבל מה זה נהנתי לקרוא אותך כפסיבית, (אפשר להנות מכל מעמד, ומבינה - מבינה) עוד לא הגיע זמן לסכם את וואקו וגם אותנו, צריך גם להודיע ל - 100000 מעריצות שיש להן סיבה להסמיק, הן עדיין לא מודעות לכך... ואם כבר לכנות אותנו "מעריצות", אז לפחות כמו שזואי אומרת "מעריצות עם אישיות מורכבת" ואת ואת , כמה טוב שבאת, טוב תמיד לקרוא אותך מסכמת מהצד אז אני אומרת לך כמה שאפשר בלעדייך ריק הפורום האם אמצא אותך מחר?
אני עכשיו בטכניון, וזה מה שאני עושה במקום עבודה - כותבת לרונה שירים...לכולם שבת שלום והמשך יום נעים

kapit5

New member
לא כל כך זכורה לי הרונה הזאת

אבל who ever she is מקומך הטיבעי כאן איתנו.גם אני קוראת לך לשוב הביתה ולהיצטרף לכל הבנות המקסימות והמוכשרות שתורמות מזמנן וכישרונן להנאת הפורום ונשוא הפורום.

נובה... קוראת אותך לסדר...

לחזור לעבוד ומייד... ובהזדמנות זו... אני קוראת את עצמי לסדר... זואי חזרי לעבוד ומייד...
מכיוון שאנחנו "מעריצות עם אישיות מורכבת", אולי אני אכתוב שיר במקום לעבוד... נובוששש אני באמת תשושששה.. אז תשלחי לי אנרגיות חיוביות... קחי כמה משלי
... או חמש, חמש, חמש...

דברי עם נובה.. היא שם...

אני מסתלבטת... אמורה קצת לעבוד אבל לא ברצינות מדי.. נובה צאי בחוץ מייד... תודה לך אשת שיווק הוט VOD

שלום יפתי... אנשים רעבים כאן...

ואחרי שבעלי טרח והכין ממולאים (!!!) לפחות אני אחמם אותם...

Nova5

New member
לנוער העובד והלומד

ולזואי במיוחד: תשושששששה שלנו, הנה אנרגיות חיוביות:

kapit5

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כיפק לי

אני יודעת שחלק מהבנות יגחכו קימעה אבל היום כבשתי עוד יעד בכל הקשור למחשב.סוף סוף פיצחתי את התעלומה איך מעלים תמונות לפורום. יייששש.אני ממש גאה בעצמי,לא יכולתי לבקש עזרה מהילדים מסיבות מובנות .אז אחרי אין ספור ניסיונו כושלים סוף סוף הצלחתי.וסליחה על החפירה

Nova5

New member
כפיתוש, קבלי פרגון גם ממני

סוף סוף אני בבית, אבל עוד צריך לסיים כמה שאלות בעבודה...אוףףףףף

reviital

New member
ערב טוב לכולן,

הסיקור הזה מפרגן ונחמד לקריאה, סיקור תולדות הג'קו...
אבל למה, כמו תמיד, אני מגלה עוד דברים עליו שלא ידעתי??? איך זה יכול להיות?! אמא שלו היתה נהגת אוטובוס?

Karina85

New member
את זה גם אני לא ידעתי!!!

ושירלוש מאמוש סורי שברחתי אני עדיין די חסרת זמן... אני אספר לך אח"כ מה העסיק אותי כ"כ חחח... רק קפצתי לראות אם יש חדש ושבוע טוב !!!

למעלה