אני אמנם הצבעתי לנקודה שאומרת שכל אחד ימליץ ויקשר כאוות נפשו (דרך אגב- העוות נפשו-בכוונה? כלומר לפי עיוות נפשו?
) אבל אני חושבת שמגזין שבועי יתרום מאד, גם במקרים שאין אפשרות להיכנס לפורום לעיתים קרובות-ואז לפספס המלצות מושקעות וקישורים, אז...השניים לא סותרים אחד את השני, טיפוסים שחושבים כמוני, בבקשה לתמוך בהצעה (אוף!! שוב טעות באייקונים, הפעם צריך להיות כאן פטיש מפלסטיק)
שמאוד כן. בתוך כל תחום יש את האלטרנטיבות שלו... לטעמך האישי ולמה שמתאים לך, לדעתי מוסיקה אלטרנטיבית זה לאוו דווקא מה שלא מושמע נגיד ברדיו או באם טיוי (ע"ע רדיוהד, צ´ילי פפרס, נירוונה, וויזר וכו´..) אלא משהו שנמצא בהגדרה קצת יותר אישית...
ולא רק אלקטרוני וכו´.. איך שאני רואה את זה, זה פורום שכולל את הדברים שהם לא מיינסטרים מספיק בשביל שידברו עליהם בכל הפורומים הנ"ל (מיינסטרים ביחס לזרם המסויים שמדברים עליו בפורום, כמובן). ולזה התכוונתי.
שבכל אחד מהפורומים האלה עם הזמן מגיעים לדברים פחות מיינסטרימיים, כי יש גבול לכמה עניין יכולה קהילה מסויימת עם עניין רב בתחום למצוא במיינסטרים. ואני יודע שבפורום רוק ומטאל לפחות, עולים לעיתים יוצרי מטאל לא ידועים למדי (למשל בקשה להמלצה על פיונרל דום שעלתה לא מזמן, שזה בהחלט לא אחד מהזרמים העיקריים בז´אנר).
...אני יודעת שאני לא יכולה לפתח נאמנות מוחלטת לסגנון מסויים, ואני אף פעם (עד עכשיו) לא אוהבת משהו שהוא "רק" אלקטרוני , "רק" רוק מתקדם וכו´ אלה הגדרות קצת צרות...
אני יותר אוהבת אמנים מסוימים, שאני בוטחת בהם שהם כנים,ומעניין אותי לעקוב אחריהם, או יצירות (...אולי המונח "יצירה" בומבסטי מידי?
שבפורום מוזיקה שחורה אי אפשר ממש לדבר על שום דבר חוץ מראפ ואולי רגאיי ךפעמים בפורום מוזיקה אלקטרונית אפשר לדבר בעיקר על מוזיקה אלקטרונית "אמיתית" שמושמעת במועדונים והיא כאמור בהאוסים וטראנסים למינהם ופה נכנס הפורום הזה פורום שמדבר על מוזיקה אלטרנטיבית שהטריפ הופ הוא סגניון אלטרנטיבי של שני הסגנונות הנ"ל ובשביל זה צריך אץ הפורום הזה