אבל לך אני תמיד אמרתי במסן במבה ואתה אמרת גמבה
כ כוסית על הגג New member 21/11/06 #33 אבל לך אני תמיד אמרתי במסן במבה../images/Emo3.gif ואתה אמרת גמבה
י ילד רע 15 New member 21/11/06 #17 אהבתי ממש ת'קטע בסוף איך היא צחקה XDDDDD זה היה מצחיק "כל שבת אני הולכת למשחק כדורגל.....וטוחנת לחמניה עם נקניקיה" חחחחחחחחחחחחחחחחחח הרג אותי! ^^ במיוחד שראיתי רק את החלק הזה.. וגם עם האצטדיון "היית גדולה!" XD
אהבתי ממש ת'קטע בסוף איך היא צחקה XDDDDD זה היה מצחיק "כל שבת אני הולכת למשחק כדורגל.....וטוחנת לחמניה עם נקניקיה" חחחחחחחחחחחחחחחחחח הרג אותי! ^^ במיוחד שראיתי רק את החלק הזה.. וגם עם האצטדיון "היית גדולה!" XD
S SHANIELICIOUS New member 21/11/06 #18 ../images/Emo6.gifXDDDDDDDDDD../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif הקטע עם האחיות הפרחות חחח היה הכי קוע ועם האצטדיון שהפכו אותו לקניוןXDD היה פרק מעולה!!!
../images/Emo6.gifXDDDDDDDDDD../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif הקטע עם האחיות הפרחות חחח היה הכי קוע ועם האצטדיון שהפכו אותו לקניוןXDD היה פרק מעולה!!!
כ כוסית על הגג New member 21/11/06 #20 חחחחחחחחחחחחח XBB../images/Emo6.gif היה קורעעע הקטע עם הפרחותתת XBBBBB טוב שהיא לא הורידה לה שערות מכל הגוף בסוף XBBBB והקטע עם זה שהיא אומרת לו לעלות לשתות ולכול דבר הוא אלרגי או יש לו בעיות והקטע עם השמותת והאיצטדיון שהם הפכו לקניון עלק היא עושה לה היית גדולה XBBBBB ולא צריך עוד שער XBB ואין קווים XBBBBBBBBB קיצר אהבתי
חחחחחחחחחחחחח XBB../images/Emo6.gif היה קורעעע הקטע עם הפרחותתת XBBBBB טוב שהיא לא הורידה לה שערות מכל הגוף בסוף XBBBB והקטע עם זה שהיא אומרת לו לעלות לשתות ולכול דבר הוא אלרגי או יש לו בעיות והקטע עם השמותת והאיצטדיון שהם הפכו לקניון עלק היא עושה לה היית גדולה XBBBBB ולא צריך עוד שער XBB ואין קווים XBBBBBBBBB קיצר אהבתי
Y Yarinv New member 21/11/06 #21 63 גברים ועוד אחד לדודה ../images/Emo6.gif היה ענק האצטדיון, הניווט באולמות, האחיות בשידוכים, המעלית (שהיה בהתחלה), הרופאות, זאת מהסמינר הרג אותי XDD חוץ מזה שההורים שלי מדברים חזק ונעזרתי יותר בכתוביות
63 גברים ועוד אחד לדודה ../images/Emo6.gif היה ענק האצטדיון, הניווט באולמות, האחיות בשידוכים, המעלית (שהיה בהתחלה), הרופאות, זאת מהסמינר הרג אותי XDD חוץ מזה שההורים שלי מדברים חזק ונעזרתי יותר בכתוביות
I idanias New member 21/11/06 #23 חחחחחחחחחחחחחחח היה קורעעע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif דייייי זה כזה מצחיקקקקקקקקק הקטע עם הפרחות ועם האיצטדיון חחחחחחחחחחחחחחחחחח מחכה ליום שנייייי=]]]] לילה טוב לכולם
חחחחחחחחחחחחחחח היה קורעעע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif דייייי זה כזה מצחיקקקקקקקקק הקטע עם הפרחות ועם האיצטדיון חחחחחחחחחחחחחחחחחח מחכה ליום שנייייי=]]]] לילה טוב לכולם
Y Yarinv New member 21/11/06 #24 ../images/Emo202.gif 2 קטעים מהפרק (ויש מיה) באדיבות ה"אדיבות" של האתר הרשמי. איזה שם נבחר לילד? (איילת זורר, עידן אלתרמן ) http://v.tapuz.co.il/channels/gomrot/name.wmv המעלית (מיה ואיילת זורר) http://v.tapuz.co.il/channels/gomrot/stranges.wmv
../images/Emo202.gif 2 קטעים מהפרק (ויש מיה) באדיבות ה"אדיבות" של האתר הרשמי. איזה שם נבחר לילד? (איילת זורר, עידן אלתרמן ) http://v.tapuz.co.il/channels/gomrot/name.wmv המעלית (מיה ואיילת זורר) http://v.tapuz.co.il/channels/gomrot/stranges.wmv
S spukipuki New member 21/11/06 #27 XDD../images/Emo203.gif הקטע של המעלית והרופאות היה ממש מצחיק, אני פשוט נקרעתי בקטע הזה XDDDDD גם הקטע עם השמות והפרחות היה מצחיק XD
XDD../images/Emo203.gif הקטע של המעלית והרופאות היה ממש מצחיק, אני פשוט נקרעתי בקטע הזה XDDDDD גם הקטע עם השמות והפרחות היה מצחיק XD
ס ספיר חולה על נינוש New member 22/11/06 #35 ../images/Emo6.gifהיה מצחיקקקקקקקק../images/Emo126.gif וואיי היה ממש ממש מצחיקקק הקטע עם הרופאות ותזכירו לי על איזה איצטדיון אתם מדברים כי אני לא זוכרת
../images/Emo6.gifהיה מצחיקקקקקקקק../images/Emo126.gif וואיי היה ממש ממש מצחיקקק הקטע עם הרופאות ותזכירו לי על איזה איצטדיון אתם מדברים כי אני לא זוכרת
כ כוסית על הגג New member 22/11/06 #36 היה בסוף קטע של מיה וענת ווקסמן שהם עיצבו אצטדיון כדורגל מחדש והציגו אותו .. והם עשו לו כפר שעשועים ופינת החתלה ושירותים ובתי קפה בקיצר הפכו אותו לקניון
היה בסוף קטע של מיה וענת ווקסמן שהם עיצבו אצטדיון כדורגל מחדש והציגו אותו .. והם עשו לו כפר שעשועים ופינת החתלה ושירותים ובתי קפה בקיצר הפכו אותו לקניון
ס ספיר חולה על נינוש New member 22/11/06 #37 ../images/Emo122.gif../images/Emo126.gif או שנרדמתי או שהמוח שלי הדחיק את זה