חחחחחחחחחחחח ס'שמןXD
S Shir Girl XD New member 3/10/07 #28 היי ברוכה הבאה היי אני שיר בת 15 הפייב שלי נכון להיום הוא דני. אני מאוהבת גם בדני וגם דאגי התשתלבות נעימה וכייפית אני בטוחה שרק תהני פה.. נ.ב. איך קוראים לך?
היי ברוכה הבאה היי אני שיר בת 15 הפייב שלי נכון להיום הוא דני. אני מאוהבת גם בדני וגם דאגי התשתלבות נעימה וכייפית אני בטוחה שרק תהני פה.. נ.ב. איך קוראים לך?
J just orr New member 3/10/07 #30 ברוכה הבאה חח רק 2 שירים? אם אהבת, את בטח תאהבי את השאר... בכל מקרה, אני אור, בת 15, והפייב שלי זה דני. תהני
ברוכה הבאה חח רק 2 שירים? אם אהבת, את בטח תאהבי את השאר... בכל מקרה, אני אור, בת 15, והפייב שלי זה דני. תהני
K kelly7i New member 3/10/07 #34 היי לך../images/Emo70.gif אני קלי, 16, ממודיעין תהיני פה , ומה ה-2 שירים שאת מכירה שלהם?
O OneStepCloser New member 3/10/07 #35 היי ^..^ אני נסטיה, בת 15, מרעננה. הפייבוריטים שלי הם דאגי וטום . תהני
S Sivan McFLY New member 3/10/07 #36 ../images/Emo210.gif שאלומלום!! DD: אני סיון! בדיוק עוד שבוע אני אהיה בת 15! מחיפה! הפייבוריט.. דנייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייידנידנידנידנידנידנידנידנידני אוחחח חיוך החיוךךךך השתלבות מהירה
../images/Emo210.gif שאלומלום!! DD: אני סיון! בדיוק עוד שבוע אני אהיה בת 15! מחיפה! הפייבוריט.. דנייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייידנידנידנידנידנידנידנידנידני אוחחח חיוך החיוךךךך השתלבות מהירה
M Mcfly for ever New member 4/10/07 #40 ברוכה הבאה אני קסם, עוד שבועיים וחצי 13 והפייב שלי הוא דני השתלבות מהירה
ה ה א ל י מ ה XD New member 4/10/07 #47 בהחלט חתיכים../images/Emo99.gif ברוכה הבאה DDD; אני דרור, חודש הבא בת 16 D: והפייב שלי הוא דאגי את הקליפ לשיר החדש ראית? בכל מקרה, את יכולה לראות אותו פה http://www.youtube.com/watch?v=YNQKQKuQoMc וכמובן שיש להם עוד שירים ממש טובים, כדאי לך להישאר ולהתעדכן (חח בטח כבר אמרו לך בתגובות הקודמות, אבל שיהיה P: ) תהני לך כאן ^__^
בהחלט חתיכים../images/Emo99.gif ברוכה הבאה DDD; אני דרור, חודש הבא בת 16 D: והפייב שלי הוא דאגי את הקליפ לשיר החדש ראית? בכל מקרה, את יכולה לראות אותו פה http://www.youtube.com/watch?v=YNQKQKuQoMc וכמובן שיש להם עוד שירים ממש טובים, כדאי לך להישאר ולהתעדכן (חח בטח כבר אמרו לך בתגובות הקודמות, אבל שיהיה P: ) תהני לך כאן ^__^
Y Yu vi New member 5/10/07 #61 ברוכה הבאה :}../images/Emo85.gif אני יובל, 14.5, פייב טומיייייי תהני פה D: