ע עינת מירון New member 26/2/02 #39 ../images/Emo9.gif חברים מאחלים ../images/Emo49.gif וגם ../images/Emo50.gif
ע על האש New member 27/2/02 #40 סחטיקה סחטיש ../images/Emo8.gif איזה שילוב קטלני (עדיין בהלם קרב) שמישהו יכין את המנות קרב. ליאן ועינת בכבודן ובעצמן מנהלות פורום ביחד ולחוד המון איפה הייתן לפני שאיבדתי את האמונה באהבה? (אהבה אין דבר כזה) אולי תראו אותי ואולי לא גם בפורום זה. אני מאמין שכן ואתן?
סחטיקה סחטיש ../images/Emo8.gif איזה שילוב קטלני (עדיין בהלם קרב) שמישהו יכין את המנות קרב. ליאן ועינת בכבודן ובעצמן מנהלות פורום ביחד ולחוד המון איפה הייתן לפני שאיבדתי את האמונה באהבה? (אהבה אין דבר כזה) אולי תראו אותי ואולי לא גם בפורום זה. אני מאמין שכן ואתן?
ע עינת מירון New member 27/2/02 #44 ../images/Emo9.gif אני מאמינה שכן.. ואל תמהר לאבד אמונה.. יהיה בסדר!! אתה עוד צעיר ורענן
S sherry29 New member 27/2/02 #42 חג פורים שמח לכולם ....../images/Emo151.gif היי לכולם... חג פורים שמח ... מאחלת לכם הרבה אהבה....ושמחה בחיים... ושלא נפסיק לחייך ... וכמובן מזל טוב בנות על הפורום המדליק .... עלו והצליחו ....
חג פורים שמח לכולם ....../images/Emo151.gif היי לכולם... חג פורים שמח ... מאחלת לכם הרבה אהבה....ושמחה בחיים... ושלא נפסיק לחייך ... וכמובן מזל טוב בנות על הפורום המדליק .... עלו והצליחו ....
ל ליאן. New member 27/2/02 #43 אהלן שרי !! תודה על האיחולים.. וברוכה הבאה לפורומינו החדש.. את מוזמנת לספר משהו על עצמך ועל הדרישות שיש לך מהבחור המבוקש, אולי יש מישהו שמאזין לך.. אנחנו מקשיבים..
אהלן שרי !! תודה על האיחולים.. וברוכה הבאה לפורומינו החדש.. את מוזמנת לספר משהו על עצמך ועל הדרישות שיש לך מהבחור המבוקש, אולי יש מישהו שמאזין לך.. אנחנו מקשיבים..
A aridan New member 27/2/02 #46 מזל טוV לפורום שלום חברה מזל טוב לרגל פתיחת הפורום כן ירבו פורומים עם מטרה ומשמעות כאלו שלכם אריק
ע עינת מירון New member 27/2/02 #47 חן חן ../images/Emo8.gif אתה מוזמן לפתוח הודעה עם פרטייך, שאיפותייך, רצונותייך וכל מה שנראה לך.. תציץ במאמרים.. תראה שההשקעה משתלמת
חן חן ../images/Emo8.gif אתה מוזמן לפתוח הודעה עם פרטייך, שאיפותייך, רצונותייך וכל מה שנראה לך.. תציץ במאמרים.. תראה שההשקעה משתלמת
ע עינת מירון New member 27/2/02 #49 כנסי להודעת הפתיחה.. וברוכה הבאה ../images/Emo23.gif ואגב.. מזל טוב על יומההולדת ההאחרון שחל בדצמבר
ל ליאן. New member 27/2/02 #50 אהלן נטלי ../images/Emo70.gif סוף סוף יש לי זמן להתפנות לפורום החדש והמעולה הזה תודה על הברכות לבביות.. עינת זו מנהלת פורום בליינדייט באותו אשכול, איתה איחדתי כוחות. נחמד לראות כינויים מוכרים, קפצי לבקר מדי פעם
אהלן נטלי ../images/Emo70.gif סוף סוף יש לי זמן להתפנות לפורום החדש והמעולה הזה תודה על הברכות לבביות.. עינת זו מנהלת פורום בליינדייט באותו אשכול, איתה איחדתי כוחות. נחמד לראות כינויים מוכרים, קפצי לבקר מדי פעם
צ צאקרת הלב New member 27/2/02 #51 המון המון בהצלחה לליאן ולעינת מירון בניהול הפורום החדש. צאקרת הלב.
ע עינת מירון New member 27/2/02 #60 תודה תודה, ברוכה הבאה ../images/Emo23.gif איך נוכל לעזור? מי את? מי יהיה המיוחד שיכבוש את ליבך?
ד דייזי דאק New member 27/2/02 #52 wow ../images/Emo149.gif אני ממש באיחור עוד לא איחלתי רשמית מזל טוב לפורום החדש ושיהיה בהצלחה לכל המחפשים אולי אני יצטרף בהודעה פעם בשביל עצמי בנתיים ליאן עינת שיהיה רק בהצלחה
wow ../images/Emo149.gif אני ממש באיחור עוד לא איחלתי רשמית מזל טוב לפורום החדש ושיהיה בהצלחה לכל המחפשים אולי אני יצטרף בהודעה פעם בשביל עצמי בנתיים ליאן עינת שיהיה רק בהצלחה
ל ליאן. New member 27/2/02 #54 ../images/Emo70.gif Go for it ../images/Emo23.gif את מוזמנת לספר על עצמך ועל המתעתד להיות בחיר ליבך ב 15 מילים או יותר תודה על הברכות והצלחה רבה גם לך
../images/Emo70.gif Go for it ../images/Emo23.gif את מוזמנת לספר על עצמך ועל המתעתד להיות בחיר ליבך ב 15 מילים או יותר תודה על הברכות והצלחה רבה גם לך