חח...איזה חמודותתת אה....וד"א מקפליי עצמם הם הפייב שלי-דאגייי(לא שיש בעיה עם השאר...)
נ נישיי New member 14/3/08 #20 חח...איזה חמודותתת אה....וד"א מקפליי עצמם הם הפייב שלי-דאגייי(לא שיש בעיה עם השאר...)
ע עמית love דאגי New member 14/3/08 #23 ../images/Emo24.gifברוכה הבאההההה../images/Emo24.gif עמית :] 15 חור במרכזז פייב דאגי
ח חצמבוש New member 14/3/08 #27 טוב טאכלס יש משהו בדבריהXD סתם לא..אבל לא רק דודה שלך אומרת את זהXD דודה שלי,דוד שלי,כל השכבה וכל הקורס שליD: הם לא אומרים שהוא הומו,הם פשוט קוראים לו דאגיי[כדי להטריף אותי ושאני אצא משפיותי ]
טוב טאכלס יש משהו בדבריהXD סתם לא..אבל לא רק דודה שלך אומרת את זהXD דודה שלי,דוד שלי,כל השכבה וכל הקורס שליD: הם לא אומרים שהוא הומו,הם פשוט קוראים לו דאגיי[כדי להטריף אותי ושאני אצא משפיותי ]
F Fall Out Inbar New member 15/3/08 #30 טחח.. גם חברותשלי מציקות לי על זה.. XD אבל אני לא יוצאת משפיותי. טוב,אולי קמת. הרבה.
ע עמית love דאגי New member 15/3/08 #35 דאגי?!? הומו?!?! טוב אולי... לא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחח יש מצב?? לאאא...אל תעשו לי את זה יש לו חברה שונאת אותהה סתם לא... דאגי לא הומו...דאגי הוא...דאאגי התלהבתי וחפרתי וזהו סיימתי XDDDDDDDDDDDDDDDDD
דאגי?!? הומו?!?! טוב אולי... לא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחח יש מצב?? לאאא...אל תעשו לי את זה יש לו חברה שונאת אותהה סתם לא... דאגי לא הומו...דאגי הוא...דאאגי התלהבתי וחפרתי וזהו סיימתי XDDDDDDDDDDDDDDDDD
N NoNo xD New member 14/3/08 #24 ../images/Emo110.gif ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif נועה , 13 , מרכז
L Lex 1 New member 14/3/08 #26 ../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif אני אלכס בת 17 וחצי פייב: טומבוי השתלבות מהירה ונעימה!
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif אני אלכס בת 17 וחצי פייב: טומבוי השתלבות מהירה ונעימה!
ה ה א ל י מ ה XD New member 15/3/08 #33 ברוכה הבאה D: דרור, 16, פייב >> דאגי. תהני לך כאן! ~תמונה אקראית~
S Simple Girl 175 New member 16/3/08 #36 ../images/Emo215.gifברוכית לך! אני רייבן\אלמוג בת 16 מהוד השרון
M michalie XD New member 16/3/08 #37 וואלקם ../images/Emo24.gif מיכל 13 ו-11 חודשים יהוד (גם כן חור ) פייבס דני ודאגי השתלבות מהנה