חשבתי שיהיה מאוד נחמד

אווה15

New member
../images/Emo9.gif חשבתי שיהיה מאוד נחמד

אם כל אחד יביא אותה ביציאה של שאלות שקשורות בסדרה שכנראה לעולם לא נקבל עליהן תשובה-עשוי להיות מצחיק- קבלו כמה שחשבתי עליהן- 1. האם יוקאים עושים קקי?
(את זה, אגב, אחותי שאלה אותי פעם) 2. איך קגומה מצחצחת שיניים כל בוקר? בנהר?
3. מה קורה אם קגומה מקבלת מחזור באמצע העידן הפיאודלי?
4. בהתייחס לסעיף הקודם, האם אינויאשה יכול להריח את זה?
5. אינויאשה בתול?
(ואני לא מתכוונת לזה שכל בנות הפורום אנסו אותו) 6. האם קיקיו שונאת את קגומה כי היא לקחה לה את הנשמה ואת אינויאשה או כי היא מקנאת שהחזה שלה מזויף (עשוי מעפר וחימר) ושל קגומה אמיתי?
7. מה זה הפלאף שעל סשומארו? פריט לבוש או סתם שיער בית שחי שגדל פרוע?
8. איפה סאנגו שמה את הבגדים הרגילים שלה כשהיא לבושה בבגד מחסלת השדים שיוצא שבכל רגע נתון היא יכולה להחליף בגדים?
9. האם יתכן שאינויאשה עושה ביד?
10. האם יתכן שמירוקו לא עושה ביד?
11. מה קרה לאמא של סשומארו?
12. האם התאוריה שלסשומארו הייתה ילדות עשוקה ובגלל זה הוא מתכחש לאחיו נכונה?
13. מה התחביבים של נאראקו, חוץ מלהיות הרשע בסיפור?
14. כשכולם ישנים, מירוקו עובר ונוגע בתחת של סאנגו?
15. למה קאדה מעולם לא התחתנה והקימה משפחה?
(בטח דחו אותה בגלל הרטייה) 16. האם הוג'ו באמת חושב שאם הוא יביא לקגומה דברים דוחים וחסרי תועלת כמו צמחי מרפא זה יעזור לה לחבב אותו, ולהביא לה פרחים או שוקולד לא?
17. למה קגומה אף פעם לא צועקת על החברות שלה שיצאו לה מהוריד?
18. כמה שנים קגומה תמשיך להישאר ילדה בת 15?
(נו באמת...סדרה שלמה ועוד 4 סרטים...) 19. בסיכום כולל, כמה פעמים קגומה הושיבה את אינויאשה?
20. איזה מן כוח סיבולת יש לאינויאשה, שכמעט הורגים אותו כל פרק והוא ישר מקפצץ כמו חגב מאושר מעץ לעץ בתחילת הפרק הבא?
21. איך קרה שאין לקגומה שום דבר בארון שמכסה את כלהישבן שלה ומגיע לפחות לברכיים?
22. לאמא של קגומה יש שם?
23. מה קרה לאבא של קגומה?
24. האם אמא של קגומה באמת עד כדי כך מפגרת שהיא נותנת לה ללכת לעולם של מפלצות ושדים, לראות אותה חוזרת עם כ"כ הרבה פצעים ועוד להמשיך לחייך בטמטום או שהיא סתם לא פולניה?
25. למה קוגה לובש חצאית?
26. למה לקוגה יש סופג זיעה מפרווה על המצח?
27. אם קוגה היה חי בעידן שלנו, הוא היה נחשב הומו?
28. מתי מירוקו ילמד מה פירוש המילה "אווירה"?
29. מי תעשה למירוקו ילד?
(אני! אני!) 30. למה אמא של אינויאשה מתה?
31. איך קראו לאבא של אינויאשה?
32. כמה אויבים היו לו?!?!?! אנשים פשוט שונאים אותו!
33. מתי סבא של קגומה ימות כבר?
(סתם...יו...חחחח) 34. לקגומה יש תחתונים?
35. בהתייחס לסעיף 3 (כן כן...תעלןו למעלה), למה נדמה לה שטוב ללבוש מיני?
ופה בערך נגמר לי...וחשבתי לי שגם יהיה מצחיק לענות אחד לשני על השאלות האלה שאנחנו שואלים את עצמנו.. תוסיפו משלכם...

חחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי!!

לגבי 3 ו4 גם אני חשבתי על זה מזמן חחחחחחחחחחחחחחח אהמ אהמ ולגבי קוגה הוא לא היה הומו כי הוא היה חבר שלי
חחחחחחחח

blck angel1

New member
ממשיכה

35. למה קוגמה לא מביאה לסאנגו תחבושות אולוויז למחזור? 36. למה קוגמה מתקמצנת ונותנת לשיפו רק סוכריה שעולה 5 שקלים?! ולאינויאשה רק תפוציפס? מה אינויאשה לא מציל את החיים שלה? 37. למה קוגמה באה עם בגדי בית ספר לעולם הפדאורלי כשהיא לא בבית הספר?! 38. למה קוגמה לא לוקחת את שיו לחוג ציור?! 39. למה קוגמה לא לוקחת את מירוקו לבית בושת בעולם המודרני?! 40. למה קוגמה לא לוקחת את סאנגו לשופניג?! 41. למה קוגמה לא לוקחת את סאנגו ומירוקו לארוחה רומנטית?! 42. אם לקיקיו יש כזה חזה עומד ושופע איך זה יכול להיות שאין לה חזיית פושאפ?! 43. למה לכול הילדים בבית הספר של קוגמה יש רק שער שחור?! למה לא חום!? בולנדיני?! ג'ינגי? 43. למה קוגמה לא נותנת לאינויאשה בונזו?

ממ. ניפ.מיפ.גו.

איך קגומה יכולה לשבת כל כך קרוב לאינו ולא לאנוס אותו על הדקה. זהו,אין לי רעיונות שניתנים לפרסום (הבנתם נכון???).

MichelleLev

New member
....

מה היה קורה אם מירוקו היה אנטישמי אבל פתאום הוא רואה יהודיה חתיכה? על זה תנסו לענות חחחחחח שאלה מכשילה

sakura 6

New member
עוד שאלה...

מירוקו חתיך כלכך...אז למה אף אחת כמעט לא מסכימה לעשות לו ילד??? האם קיקיו מקבלת מחזור? היא עשוייה מחימר והכול.... למה קיקיו אמרה בפרק הקודם שהיא כפיתית כמו טסובאקי? מה הקטע שלה בכלל?? למה אינו לא מודה באהבתו לקאגומה???? למה אינו לא בן אנוש כל הזמן?? דיי נו ...ממש התאהבתי!!!

נורל

New member
כל הילדים בכיתה של קגומה יפנים זה

חלק מהגזע המלוכסן שיש להם שיער שחור וחלק, עינים שחורות, עור לא קהה שיערות גם אין להם- לא בטוחה בזה... משהוא מפגר הם עושים ניתוח להסרת ריח רע (טימטום) אהה ובנים טופרים פנינה על איבר המין שלהם חח אני יודעת הכל כי קראתי ספר בעל 600 עמודים על יפנים- אני לא מכירה את עצמי חח אני שונאת לקרוא אבל כל מה שקשור לאינו שווה ועל יפנים

מית צאן

New member
אני אענה על כמה תשובות../images/Emo13.gif

39-41: קגומה לא יכולה להביא אף אחד לעולם שלה חוץ מאינויאשה... 43: השיער של כל הילדים בבצפר שחור כי הם יפנים, ליפנים אין שיער ג'ינג'י או בלונדיני- רק שחור
אני חושבת אפילו חום אין... בגלל שיש שדים אז יש צבעים אחרים אבל לבני אדם יש רק שיער שחור (ואולי חום...) סורי שהרסתי את הצחוק...(אם הרסתי בכלל
)

תותי 14

New member
../images/Emo107.gifXXXXD

-יש תחתונים בתקופה הפיאודלית? -אם לא, איך זה שלגוקה יש חצאית?
(אני יודעת שכבר הייתה שאלה בסגנון) -איך זה שהגדים של אינויאשה תמיד נקרעים ונחתכים, אבל בפרק הבא הם יהיו בסדר גמור? -האם יש למירוקו ילד שאנחנו לא יודעים עליו? -כמה בחורות שאל מירוקו האם הן מוכנות ללדת את ילדיו? -למה לעזאזל סאנגו לא רוצה ללדת את ילדיו???
-איך מורידים שיערות בעידון הפאודלי?

I N U Y A S H A

New member
אממ הנה לך תשובות:

תשובה לשאלה ראשונה: כל שבט בתקופה הפיאודלית פיתח את עצמו וקבע לעצמו צורת לבוש משלו תשובה לשאלה שניה:תחשוב לבד מה היה קורה אם היו מראים בסידרה את אינויאשה נלחם ללא בגדיו..אז פשוט מסדרים את בגדיו תשובה לשאלה 3: אין מצב כי אם היה לו ילד הוא לא היה מעיז להתקרב אל שאנגו ובטח שלא להתחתן איתה.. תשובה לשאלה 4: אולי 100000 בחורות או משהו כזה.. אממ היית צריך לעקוב אחרי זה מתחילת הסידרה ואז בטח שהיית יודע... תשובה לשאלה 5: כרגע החבורה נמצאת בשלבי קרב ובהרפתקה מסוכנת מפרכת וקשה במיוחד אז למה ששאנגו תלד לו ילדים בזמנים כאלה?? המצב מסוכן ואפילו לא יהיה להם זמן לטפל בהם.. או שסתם העדיפו להשאיר את כל הריגושים לסוף הסידרה.. תשובה לשאלה מספר 6: פשוט מאוד.. לא מורידים.. לכן יש להם שיער ארוך כלכך או שהם פשוט אוספים אותו. מקווה שהבערתי כמה דברים
המשך יום נעים..

Mrs Puff

New member
לגבי שאלה 4

אם יוצאים מתוך נקודת הנחה שבכל פרק הוא הציע לפחות לבחורה אחת ללדת את ילדיו פלוס 3 פעמים לסאנגו, אז הרבה...

תותי 14

New member
../images/Emo107.gifאני בת../images/Emo9.gif

לא ראיתי ממש מתחילת הסדרה אבל אני יודעת שמירוקו ביקש מהרבה בחורות ללדת את ילדיו, אבל התכוונת למסםר מדויק.. נמ.. לא משנה.. ומה כל כך רע בזה שיראו את אינויאשה נלחם בלי בגדים?

blck angel1

New member
יש לי עוד כמה!!

מי מכבס להם את הבגדים? אם נזירות הן בתולות, אז גם כוהנות? משמע קאדה וקיקיו בתתולוווות?

I N U Y A S H A

New member
תשובה

אולי קגומה לובשת בגדים כאלה כי היא רוצה לפתות את אינויאשה שיאנוס אותה?? לפי מה שראיתי בכמה תמונות היא מנסה לעשות את זה בכל מחיר.. שימו לב לתמונה הזאת..

I N U Y A S H A

New member
כשיש רוח חזקה

כשיש רוח חזקה איך זה שהחצאית של קגומה לא עולה עד הסוף??(כמעט ולא עולה בכלל) וגם כשאינויאשה לוקח אותה על הגב וקופץ.. איך תסבירו את זה?? טוב.. אותי זה מבאס עושה רושם שבכל זאת דאגו להשים קצת צנזורה

למעלה