חשבתי שיהיה מאוד נחמד

nomadbl

New member
באמת יש צנזורה

במנגה לא תאמינו כמה ציצים רואים. תחשבו על כל קטע שלקגומה/סנגו/קאגורה אין חזיה ורואים להן את הגב, אז במנגה רואים את הציצי
(כן, כולל פיטמות).אז זה ההוחכה שיש הרבה צנזורה (המון). ><

Naraku SeXy

New member
אינויאשה לא יכול לאנסו אף אחד !!

בטח שלא את קגובע... אבל כל הבנים בסדרה אונסים אותו ^^

PakoLina

New member
אח, את גדולה!XD../images/Emo6.gif../images/Emo187.gif

גאוני! אהבתי את 4. ושמתי בחתימה

'ני 'צה להוסיף טיפה P:

1. האם ג'אקן נימשך לפלאפי של סאשמי? 2. איפה הם עושים פיפי לעזעזל? 3.הבגדים שלהם לא מסריחים (בלהתחשב בעובדה שם כל הזמן רצים ונלחמים)? 4. האם אינויאשה לובש תחתונים Oo 5. למה תמיד אחרי שכול קרב מלא בדם פרק אחרי זה הבגדים שלהם נקיים? 5. מה לקאגומה אף פעם לא נגמרים החצים? 6. האם שיפו הוא בעצם החרמן בחבורה? 7. כמה חרוזים יש בשרשרת של אינויאשה? 8. מה היה קורה עם אינויאשה היה משחק גם בקיקיו וגם בקאגומה? 9.איך אינויאשה וסאשמארו היו נראים גם קיקיות? P: 10. מה היה קורה עם כל בנות הפורום היו בסידרה והיא עושות טוב לבישים?

chuchi46

New member
לשאלה 5:

פעם אחת כן נגמרו לקאגומה החצים, בפרק שבו קוהאקו איבד את הזיכרון והם ניסו לגרום לו לזכור והוא כמעט הרג את קאגומה בתוך המערה הקטנה הזאת.

XDDDDDDDDDDDD

מצחיק ביותר וגאוני ^^ עכשיו תורי. איך זה שקאגורה עומדת בחשיפות גב של נראקו? איך נראקו מספק את הצרכים המיניים שלו?
לקגומה יש שיערות בבית שחי? ומה עם שפם? למה אינויאשה לא מרחחרח ישבנים? למה מירוקו אף פעם לא אומר "האם תלדי את ביתי"? גם לה הוא יגע בתחת? >_< בת כמה קאנה? אז למה באמת ג'אקן קורא לסשומארו "סשומארו סמה? האם מקורו של הכינויסמה הוא ביחסים סאדיסטים מזוכיסטית שלא נחשפו בסדרה? איך סשאי יתמודד עם ההתבגרות של רין? מה יקרה כשהיא תביא את החבר הראשון שלה הביתה? האם הוא יעשה לה שיחות סקס? >_< איך זה שאינויאשה לא תוקף את קיריארה? האם גם אינויאשה משתין עם רגל אחת באוויר על איזה עץ? איך זה שהוא לא נובח? אם יזרקו לו עצם? מה יקרה? וזהו...נגמר לי

אה רייגע, יש לי עוד ^^

איך זה שהקאזנה של מירוקו לא שואבת גם את הבגדים? ובכלל, איך זה שהיא לא שואבת את החבורה עצמה? וגם - למה מירוקו לא משתמש בקאזנה נגד סאנגו כדי להסתכל בישבנה? (כי אם הוא לא נוגע, אז לפחות בעזרת העיניים ^^)

אווה15

New member
הוא נובח באיזה פרק (בפנים ספוילר)

הוא נובח בפרק 129...חחחח זה ענק...

יש לי עוד!

האם סאנגו היא בעצם בחור? האם שיפו הוא סוכרליסט? מה בעצם מסתרר מתחת לחצאית של קוגה איזה איבר כמו של זאב או של בנאדם? אולי בעצם קאדה רואה ואיפה שיש לה את הרטיה יש מנת סמים ?!!?! האם קיקיו הייתה מב=סכימה שמירוקו יעשה לה ילד?

werty3

New member
עם למישהו יש את הסרט אז להיכנס!!!!

עם למישהו יש את הסרט אז בבקשה אני חייב אותו (את החד מהסרטים) האימייל שלי הוא: [email protected] ותודה מראש werty3

Yoley

New member
ממשיכה...

איך זה שאף בחורה עוד לא הסכימה לעשות למירוקו ילד? (או שהיו כבר כאלה שהסכימו ואנחנו לא יודעים עליהן?
)

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

זה היה טוב :D
הומממ.. בת כמה באמת קאדה?
מה עשה הילד השמן והמגעיל באמת אחרי שהוא הפשיט את קגומה?
[אההההההה!!11111
]
תתמודדו

Yoley

New member
קאדה בת בערך 60

כשקיקיו מתה היא היתה פחות או יותר בת 10, ועברו מאז 50 שנה, אז עכשיו היא בת 60. בקשר לשמן המגעיל - לא נראה לי שיצור כמוהו מתעניין בבנות אדם, הוא רק רצה לסחוט אותה בשביל העץ... (אם כבר לעשות משהו, נראה לי שהוא התעניין יותר באינויאשה מאשר בקאגומה... XP

hamush

New member
מנצל"ש.....גומן,אבל אפשר אולי

את השם של השיר פתיחה וסיום {פתיחה בעדיפות ראשונה כמובן} של הפרקים שעכשיו מוצגים בערוץ 6 ? {פרק 64 אם אני לא טועה} סידרה מדהימה...אין מה לומר חבל שאינויאשה לא רגיש בכל הקשור לקגומה...אבל יהיה טוב אני בטוח :-}

למעלה