יש לי שאלה אליכם...

rAmikube

New member
../images/Emo9.gifיש לי שאלה אליכם...

כשאתם הולכים לקנות בגדים, לא משנה איפה, אני שם לב(מסתכל מדי פעם בפורום?) שאתם מעדיפים כמה שיותר יקר. יקר = הכי טוב וזה ממש לא ככה. יש חברות שתוקעות מחירים שבשמיים ואין לי מושג מהי הסיבה לכך.למה אני צריך לקנות חולצה שעולה 200 שקל מבד יבוא לא שווה מאשר לקנות חולצה (אולי גם יותר יפה) בכמה עשרות אחוזים פחות??? לצערי, אני שם לב לכך לא רק פה אלא במקומות רבים. כמו למשל: חברות שמוכרים זם בזול - לא שוות - לא נכנס לשם יותר. מה אתם אומרים על זה? rAmikube

O Boy

New member
זה לא הקטע...

אם הייתי מעדיף כמה שיותר יקר הייתי קונה חולצה ב-1000 ש"ח ומכנס ב-2000... אני קונה במקומות נחשבים שהבגדים נראים טוב גם לאחר כביסה ואופנתיים, כמובן. הכסף הוא לא מה שחשוב לי אלא אם אני אוהב את הבגד ואיך שאני נראה בו.

מאיה1983

New member
דוגמא לבגדים "סתם יקרים"

פורס למשל. איכות שוק.... שונאת לקנות שם, ולהתבאס. אז נמנעת מלקנות שם!!

מאיה1983

New member
פורס...LOL זה חיקוי של פוקס

מכירים?... לא האמת התכוונתי שם לפוקס...

IdanGT

New member
נו בטח

מה חשבת , מייצרים הכל בסין , חרא איכות .. אחרי 3 כביסות אין זכר לקנייה

dark eyes

New member
זה לא שהוא

יקר פשוט לא שווה
יש לי מפוקס כמה פריטים שייעודם הוא לישון איתם. האיכות שלהם גרועעעההה חוץ מזה הם מאוד המוניים את אותה חולצה אתה תראה על עוד 100 אנשים 100 פעם בחיים שלך אז עדיף לחפש משהו יותר ייחודי ויותר איכותי כי פוקס זאת לא איכות.

שמעו...

לא יודעת מתי פעם אחרונה הייתם בפוקס... אבל 70 ש"ח חולצה!? אתם חיים בסרט...

QueIronia

New member
נ"ש../images/Emo26.gifפורום ג'ניפר לופז

(מפורסם בהתאם לרשימת אישורי הפרסום) "כתבו שהיא דורשת לצבוע מחדש את חדרי ההלבשה. ריכלו שהיא השתלטה על כל הלימוזינות של לונדון. ליכלכו שהיא דרשה להדליק 700 נרות לכבודה. ואמא שלה התקשרה בבכי ושאלה למה היא צריכה לקרוא בעיתון שבתה בהריון. ככה זה כשאת הכוכבת הגדולה ביותר בעולם מאז מדונה". (7 ימים, ידיעות אחרונות, 30/08/2002) פורום ג'ניפר לופז 559 ב
הפורום המוביל לזמרת המובילה

כנס!

יש הבדל כ=כ=ה גדול בין חולצה מותגית למשל של דיזל לבין חולצת מציאה שמצאת בשוק הכרמל! אז נכון אולי תוכל למצוא בשוק בגדים נחמדים ואף מדהימים לטאמך אבל אם תשים לב סביר להניח שהם יהיו באיכות חרא! לעומת מותגים שלא רק שיש שם בדרך כלל בגדים מ=ד=ה=י=מ=י=ם הם גם באיכות מצויינת ובדים יקרים יותר מה שנותן לבגד אפשרות לבישה ליותר זמן, אולי כי הבד חזק יותר, הבגד גם יכול להיות יותר נוח. וחוץ מזה שכיף ללבוש מותגים, סתם תרגישים אופנתיים (תלוי מה לובשים מאיזה מותג) ויש עוד המווווווון סיבות

ככה...

תראה ברגע שאתה קונה חולצה בקוקר,מן הסתם היא תיהיה הרבה יותר איכותית מאשר חולצה בהנגאר(לדוגמא),והן נראות בדיוק אותו דבר..... רק תראה את ההבדל אחרי 2,3 כביסות.... ותאמת מאג'יק גירל בקטע של המותגים אני לא ממש מסכימה איתך.... כי את יכולה לקנות מכנס שישב לא ממש יפה עליך מדיזל או מכנס מGo GO שישב עליך פצצה.... אז ת'אמת לא אכפת לי איפה לקנות חולצות,מותג או לא..... אבל המכנס חייב להיות קרוקר......

i l0ve u

New member
אוי אני כל כך לא אוהבת ת'הודעות

האלה... אם אין לך מה להגיד-פשוט תסתום!!! זה הייתה הודעה חסרת תוכן או טעם <בלי להעליב> שלא שווה תגובה אבל אני יגיב בכל זאת! קודם כל נורא "נעלבתי" מכך שהגעת למסקנה שאנחנו אמרנו שיקר זה הכי טוב ואנחנו קונים רק יקר ובלע בלע בלע כי רוב הטיעונים שאנחנו מעלים בפורום זה על כך שלא שווה לקנות במחירים כאלה ושזה לא פאיר ועל זה שאנחנו קונים בשנקין בגלל המחירים בקניון! אז אף אחד פה לא בא ומתלהב שהוא ביל גייטס בכסף ושהוא קונה בחנויות בכיכר המדינה <לא עושה הכללות -חלקנו אוקי?> אז פעם הבאה תמצא נושא טוב יותר לעלות או לפחות לשרשר להודעה קודמת כי זה היה חסר כל טעם לבוא לפה בצהרבה שאנחנו החלטנו שיקר זה הכי שווה ושאם זה זול אנחנו לא נכנסים ובלע בלע בלע... אז קניתי בויתקין ...לא נראה לי שלמישהו פה בא לקפוץ עליי...!

rAmikube

New member
זאת שאלה!!! את לא חייבת לענות!!!../images/Emo5.gif

אם לא בא לך - אל תעני רציתי לדעת מה חושבים אנשים בעניין, ואת רואה, שמס' אנשים אכן ענו - איזה קסם. רואה? אז קודם כל, זאת היתה כן הודעה עם תוכן כי חלק מהקניות שאנחנו(כן, אני אומר כולם), לפעמים חושבים על המחיר. ז"א: אם המחיר גבוה,אוני לא מדבר על 2000 שקל לג'ינס אלא 600 שקל, אז למה לקנות אותו אם יש ג'ינסים ב-300-350 שקל??? לזה התכוונתי, ואם היה קשה לך להבין אז מצטער, אבל אני חושב שהשאלה שלי היתה ועוד איך לעניין. וכן - עובדה שענו עליה ולא אמרו לי שאני סתןם או כל מיני ירידות חסרות תוכן על השאלה ועליי. rAmikube

i l0ve u

New member
ושוב....לא הבנתי אותך...

אני מצטערת כנראה משו אצלי לא בסדר כי אני פשוט לא מבינה את ההודעות שלך וכנראה שזה הדדי כי גם אתה לא מבין כל כך את שלי.. רצוי שכרגע אני ירד מהנושא ויענה לך מחר שאני ערה ורגועה

rAmikube

New member
-הבהרה-

קודם כל, חבל שלא הבנת מה שרשמתי, אז אני אנסח זאת בצורה אחרת, אז אולי תביני יותר ותתפסי את הראש שלי
. אז ככה: ההבהרה היא: אני לא מדבר על מי שבפורום או בפורום אחר. השאלה: למה צריך לשלם בסביבות 1000 שקל לג'ינס (לדוגמא) ולא לקנות גי'נס ב-300 שקל בערך , ואם שמת לא אני לא מדבר כ"כ על מותגים אלא על הגזמות מופרזות של מחירים. יש ג'ינסים, שמכפילים ומשלשים את סכומם כדי להרוויח עוד קצת כסף. ולמה, הקונה, צריך לשלם כ"כ הרבה כסף, כשיש ג'ינסים שעולים פחות, ושימי לב: ניראים אותו הדבר ובד שלהם יותר טוב? לזה התכוונתי, זא: למה אנשים יוצאים פראיירים כשהם קונים פריט לבוש כשיש את -אותו- פריט לבוש במקום אחר? אם לא הבנת, מצטער...

rAmikube

New member
ודרך אגב:

את יכולה להבין ממה שהגיבו למעלה. ופעם הבאה תזכרי לא להגיד למישהו תסתום לפני שהבנת למה הוא התכוון. יש? rAmikube

dark eyes

New member
תראה זאת הנחה ברורה

שאם יש יותר זול במקום אחר, וסתם לדוגמא כאן זה עולה 1,200 ובמקום אחר עם איכות בד לא טובה יותר או פחות זה עולה 300, אין להתווכח עם זה, כי זה חבל בבסיס. אבל יש אנשים שיש להם כסף לקנות בלפחות 1,200 שקל מכנס וזה לא בגלל שהם אמידים או אוהבי קניות זה בגלל שהם מיליונרים פשוט ככה והם מסתובבים במקומות ובאירועים שבהן ראלף לורן זה ליום יום וגוצ'י זה לערב יום חול.. לא יעזור יש הוט קוטור שהיא זאת, שקובעת לחברות הקטנות יותר, והן יוצרים את החיקוי הדומה לאמיתי, למקורי והמקורי, שלפעמים שייך לעיצוב של מעצב מאוד נחשב גורם למחיר לקפוץ עוד יותר

למעלה