יש לי שאלה אליכם...

i l0ve u

New member
אוקי...

אז דבר ראשון סליחה הייתי עצבנית וסורי שהוצאתי את זה עליך אוקי? סולח?
והבנתי למה התכוונת וזאת הסיבה שאני פשוט לא קונה במקומות האלה...זיהו..אם זה כסף של ההורים אני מרשה לעצמי לבזבז ומרשה לעצמי לקנות במקומות קצת יותר יוקרתיים אבל אם זה הכסף שלי אני עושה טוב טוב ת'חישובים ומחפשת בגדים איכותיים אבל בזול.. אני לא מצפה לבגד באיכות של ורסצ'ה ב-20 שקל אבל צריך פרופורציה.. אצל פוקס וקסטרו וכל החניות סטייל קניון <לא ארנא חח> המחירים סבירים-זה בגדים שהם לדעתי על רמה ממוצעת של בנאדם וזה מתאים ת'מחירים...בגלל זה אנשים מתלהבים מקסטרו...זה בורסצ'ה של האנשים הפשוטים חחח אם מישו יגיד לי קניתי בורסצ'ה זה פשוט לא ידבר אליי רק אולי כשהוא יגיד לי ת'מחיר אבל אם מישהו יגיד לי קניתי מכנס בקסטרו ב-250 שקל טאני יגיד וואוו... ובקשר למה שאמרת אתה יכול להסתובב בעיר ולעשות השוואה בין 2 חניות פשוטות שהכל גם ככה זבלה ולראות שאותה חולצב בדיוק עולה בחנות אחת 30 ובחנות שנייה 80 או משו כזה -מניסיון ...וזה פשוט מעצבן...

O Boy

New member
חבר'ה, שאלה לי אליכם!

מישהו היה במשביר החדש לצרכן? אתם יודעים בדיוק איזה בגדי מעצבים יש שם? רציתי לקנות שם כמה ג'ינסים, שווה לקנות שם או עדיף בלי קופר/דיזל?

ממה שאני יודע

בפעם האחרונה שאני זוכר שהייתי במשביר מכרו שם מותגים של ליוויס, לי קופר, לי, קרוקר, דיזל אני לא זוכר שהיה, יש עוד איזה חברה שאני לא זוכר את השם שלה.......מתחיל ב W לא זוכר עוד.....בתאכלס אין הבדל רציני בין המחירים שם לבין המחירים שיש בחנויות המקוריות אבל במשביר יש לך פחות מבחר. מה שכן טוב זה אם יש לך את הכרטיס מועדון שלהם תקבל הנחות

O Boy

New member
התכוונתי...

לכל הבגדי מעצבים שהם הביאו - ורסאצ'ה וכאלה...

rAmikube

New member
כן...

שמעתי על זה... היתה תצוגת אופנה לא מזמן על זה, ואמרו שהמחיר של הבגדים (של המעצבים) לא יעלו על יותר מ-3 ספרות. אני חושב ששווה לבדוק (כמעט בטוח לגבי זה) rAmikube

דיברו על זה אתמול בגיא פינס

שכל בגדי המעצבים לא יעלו יותר מ 1000 שקל. אני חושב שהמחירים ינועו בין 500-1000 ככה

כן, אבל...

לא בכל הסניפים של המשביר, יש בגדי מעצבים! בינתיים המשביר הביאו בגדי מעצבים רק לסניף של קניון רמת אביב בעוד כמה חודשים, יתחילו להביא גם לשאר הסניפים (תלוי בביקוש)... ו... הייתי שם, ראיתי ו... צ'מע, בעיקרון שווה שם. המחירים לא כ"כ גבוהים ובאמת לא תמצא שם פריט ביותר מ-900-1000 שקל אבל... לדעתי יותר כדאי לך לקנות דיזל או לי קופר... הג'ינסים של דולצ'ה גבאנה ושאר המעצבים הם בעיקרון די סטנדרטיים, לא מחדשים יותר מדי (יפים אבל בתכלס די פשוטים) ועולים בערך 500-700 שקל... לעומתם תמצא בלי קופר ודיזל, ג'ינסים יותר מיוחדים, יותר מחמיאים בגזרות יותר טובות וצעירות- וכל זה במחיר נמוך יותר ממחיר של מעצב... תעשה לעצמך את השיקולים, אבל אני במקומך הייתי קונה דיזל...

O Boy

New member
אמממ...

כן אני יודע שזה רק ברמת אביב. רציתי לקנות כמה ג'ינסים, נראה, 500 זה לא כזה יקר לג'ינס, אז אני אכנס לדיזל ולי קופר וגם למשביר... בא לי על ג'ינסים של מעצבים... חחח

dark eyes

New member
תראו

אני לא מכיר את הסחורה שהגיע למשביר לצרכן ואני בטוח שהיא לא הגראנד קוטור של המעצבים אבל לפי מיטב הבנתי מדובר אכן בבגדי מעצבים מליין של השנה ושנים שעברות ביחד
ג'ינס של מעצבים בעיקר איטלקים או צרפתיים זה ג'ינס דיי פשוט מבחינת צבע והכול, שלא כמו בדיזל שהם צבעוניים יותר ויותר מחוספסים וגם יותר נעריים
ז"א אם אתה אוהב ג'ינסים שהם מעניינים אבל הלוק שלך הוא יותר נקי, ישר, חלק ואפילו אני יעיז להגיד מבוגר, אז זאת הליגה, אבל אם אתה מעדיף משהו יותר מעניין צעיר אולי ומחוספס אז זה לא המקום... לא יוצאים למועדון עם ג'ינס של דולצ'ה וגאבנה
זה לא הלוק המתאים

למעלה