למסירה תל"מ ב 15/09 במצב חדש

../images/Emo9.gifלמסירה תל"מ ב 15/09 במצב חדש

ילדתי. אני כל כך מתרגשת לכתוב את ההודעה הזו! בקצרה- ילדתי אתמול לפנות בוקר, בלידת מים- בדיוק כפי שרציתי. התינוקת המתוקה והמושלמת שלנו נולדה 3 ק"ג. מזל גדול שהבעל קיצר את עבודתו בחו"ל וחזר כבר ביום שלישי והוא היה הדול והתומך המושלם יחד עם המיילדת הכי מדהימה שיכלתי לאחל לעצמי. אני מרגישה טוב וגאה, עדיין המומה ממה שעברנו ומנסה להתסגל לשינוי ולכאבי ההתכווצויות הדי נוראיים. לצערי, ההנקה לא קלה וזורמת אבל הזמנתי חיש מהר יועצת/מדריכה אתמול שעזרה והיא תהיה לי זמינה עד שאראה יועצת מוסמכת. המון תודות על העזרה שלכן, על התשובות (בטח שעל המענה המחמם לגבי המבוכה שלי מהפקק) והאנרגיות הטובות. מקווה לכתוב בהזדמנות הקרובה את סיפור הלידה.

אום נטע

New member
מזל טוב!!!

נשמע יופי של לידה! מחכה לסיפור במלואו. פוסט קל ושפע חלב! (מה זה, עכשיו אני הבאה בתור?)

ס ו ל ה

New member
וואו מדהים מזל טוב דגיגונת, נשמע

שהיית אלופה, כמה משמח אותי לשמוע שהכל היה כמו שרצית ותכננת, מלכה אמיתית. סבלנות עם ההנקה קבלי את כל התמיכה שאת זקוקה לה ותראי שזה יסתדר. יש פורום הנקה נהדר בתפוז. מחכה מאד לשמוע את סיפור הלידה. נוחי ותהני מהפלא החדש.

Manty

New member
חדשות נפלאות ../images/Emo24.gif

ממש שומעים את הביבי היי בדברייך!! מחכה לסיפור המלא בהצלחה עם ההנקה

rjf

New member
מזל טוב וסחטיין על הזריזות../images/Emo213.gif

אשכר ש

New member
ואני מתרגשת לקרוא את הודעה הזו../images/Emo70.gif

מזל טוב
איזה יופי
נוחי לך וצברי כוחות. הזמיני יועצת הנקה כמה שיותר מהר, גם לי היו קצת בעיות בהתחלה ופגישה עם יועצת מוסמכת פתרו את מרביתן. שווה כל אגורה. אם את צריכה הפניות וטלפונים תגידי אזור מגורים ונפנה. חיבוקים ונשיקות

debby12

New member
מנהל
מזל טוב! נשמע נפלא

שמחה שהלידה הסתדרה בדיוק כפי שרצית. קחי את הזמן עם ההנקה (לדעתי מעטות הן בנות המזל שזה זורם להן בקלות מההתחלה) מאחלת המון נחת ושלווה למשפחה המתרחבת.

וואו, המון מזלטוב!!! ../images/Emo24.gif

מחכה לסיפור המלא ולאיזו תמונה - שתיים...
להתכווצויות - אדויל כמו שעון כל 6 שעות.

mise

New member
איזה יופי!! מזל טוב!!

אושר, נחת והצלחה בהנקה!

מזל טוב../images/Emo65.gif

ממש אפשר לקרוא את האושר מבין השורות. מחכה בקוצר רוח לקרוא את סיפור הלידה (אבל בקצב שלך). כל הכבוד לבעל התומך והעוזר, אין כמו בעל לתפקיד הדולה, או בעצם הדול.. מי היתה המילדת? אשמח לשמוע. שפע חלב, הרבה מנוחה ואושר...

למעלה