מי אני

JuSt My LuCk

New member
ספיר!! ../images/Emo6.gif

את אוהבת את טום
ודיברנו הרבה פעם (כמו שאת כתבת לי חח XD) ואני ממש חמודה!!!

shiraz cohen

New member
אווו מצ'ו'צ!

את ממציאה מילים מוזרות מאוד מאוד. את אוהבת את דאגי,נינט,קרן פלס,רד הוט צ'ילי פפרז,דה פריי,סנואו פטרול,אוונסנס ועוד המון אנשים שאין לי כוח לרשום. את נשמה! ואת מבואסת עכשיו כי לא נשארנו לראות את ההופעה של נינט אתמול. ד"א,היא שרה שני שירים שלה ועברי לידר שר איתה עוד שיר שלה,והם גם שרו את הכאב הזה או וואטאבר ביחד. חברה של אח שלי אמרה לי... מסתבר שהיינו יכולות לחזור איתה! לא משנה... את מתה על החתולה שלך. נראה לי יותר מהחברות שלך אפילו. אהמאניאהמ. את הבאת לאלה את ה-DVD של וונדרלנד לפני!!!! חצופית... את לא מודה שיש לי טעם טוב במוזיקה למרות שזה נכון,ואת עושה לי בכוונה סתם! את מאוד נהנית בהופעה של סינרגיה אתמול ואת סתם לא מודה בזה. ו... ו... זהו! LOVE YOU!

DoLi it is Me

New member
../images/Emo2.gif היא שרהה 2 שיריםםם שלה????????

טוב לא נורא
למה בסוף לא באת הים היה מזה צחוקים D: !! ו.. ו.. היה נחמד בהופעה ואתן אמרתן שתראו ביחד !!! וגמני מתה עליך

kerker2

New member
שרררררררררררררוני:]]

מה אפשר להגיד על הילדה הכי מושלמת שיש:] בת 15 מהממת בנושא אהבה את מפחדת לדבר עם המישהו הזה על מה שהיה בניכם:\ את אוהבת את ג'סי ודרייק בל כמוני:]]] ואאאאאאאאני אוהבת אותך הכי בעולם יפה אחת

Dana Argamen

New member
אילאביו ../images/Emo9.gif

חפרתי לך במסנג'ר, וגם אמרתי לך את כמה שאני אוהבת אותך אצלך שם למעלה ^^ אבל אני חייבת להגיב על זה ולהגידד שתודה רבה קארינייי ובזכותך אני כן ידבר חחח ו..שאני אוהבת אותך. המון. הרבה. הכי שיייייש

simpsonit

New member
לא מכירה ת'ך אישית

חיחי וחבללללללללללל
וול...את חמודה לאללה! נו..ו...ישלך טעם מ-ע-ו-לה במוזיקה אעע באסטד^^ ואני שמח ה שעזרתי למכר(?) אותך אליהם
אם את רוצה אובססיה גם לפייטסטאר\דורק או AAR רק תגידי
אני יכולה גם לגרום לך לדעת הרבה דברים אפלוליים על טום חיחי סתם
אני שומרת על הפרטיות שלו
חחחחח מה ישלי עוד להגיד?!וכן אנחנו צריכות להתחיל לדבר

m i c k e y 15

New member
את

אוהבת לשאול הרבה שאלות חחחח ואני שמחה לענות ללך על כולןןןן כי את נחמדהה וחמודההה ואת נראית על הכיפאקקקק חח וגמאני אוהבת את ג'סי!! חהחה ראית מה זהה חח קיצרר שמרי על קשר
חחח

Dana Argamen

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

מי לא אוהב את ג'סי ?? (
) אממ, נחמד לדעת שאני לא מטרידה..XD קיצור תודה, ובאמת שמרי איתי על קשרררר

simpsonit

New member
אתתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

את הילדה הכי מקסימה ביקום!!רציני כמה זמן אנחנו מכירות?!חודש? ככה בערך... ובחיים שלי לא התחברתי לאנשים במהירות כזאתי באלוהים!!!אני מתה עלייך את כזאת חמודה ומצחיקה ואני מזה אוהבת לדבר איתך אהמ במיוחד על AAR!!! חיחיחי את זונה קטנה כי ישלך חולצה שלהם~!!!!%#$%T$^$ אבל אל דאגה אני כבר מתכננת חטיפה של טייסון..ואז הוא יהיה שלי ...הוא והחולצה שלו
ואז תהיה לי חולצה של טייסון מ-AAR!!! חיחיחי (חשבתי על זה לבד!!קולטת?!!!
) XDDD בקיצור ילדה אני מתה עלייך את פשוט מדהימולה ואני חייבת לך שיחות ואני מתגעגעת אלייך!!ואני מקווה שיצא לנו להיפגש באחד מהמפגשי פורומים

shiraz cohen

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

אני אשאיל לך את החולצה מתישהו... או שלא.
סתם.
חמוד הקטע עם טייסון... חחח גם אני לא התחברתי לאנשים בכזאת מהירות,סתם שתדעי.
LOVE YOU.

DoLi it is Me

New member
שיז!!!!! ../images/Emo13.gif

ישלך קול מהמממםםם!!![אני צריכה מתישהו לבקש ממך חתימה], את אוהבת את סינרגיה וAAR ואת דה פריי ופאניק ואקרטיק מאנקיז [אבויה איך רושמים אותם ???] ,אני נהנת לקרצץ לך ואני חולה על הואנסים שלך!!! ו.. ו.. זהו איי לאב יו

m i c k e y 15

New member
את..אני עוד זוכרת אותך מימי

פורום וקומונת ג'סי כילדה מקסימההה...ואוהבתת! והיית ועדיין נורא נחמדה אל כולןן
ואת קצת נעלמת אבל את כל הזמן חוזרת וזה נחמד לראות תגובות שלך פה ובג'סי חח

D o u g i e

New member
אני.../images/Emo11.gif

ספיר, תמלאי את זה!! לושי, גם את. מיקי...תעשי טובה כפרה תקשרי אלי! XDDDDDDD

just Kaya

New member
מאיייייי 33>

ילדה מדהימה. D: הכרתי אותך עוד לפני שהייתי בפורום. ^^' את כותבת פיקים מדהימים [באנגלית!!!1].
את אוהבת את מקפליי [משומה.
]. בעלת אובר קראש על דאגי. 33> כרגע הלהקה האהובה עליך היא בלינק 182.
יש לך בלוג. יש לך מייספיס. יש לך חברים מגניבים. את בח'. בת 14. מת"א. בגימנסיה. את שונאת בצפר [מי לא?]. חפרתי מספיק?
אוהבתתתתת מלאא 3333>

למעלה