מי אני

just Kaya

New member
אריאל;

אני מעתיקה מפורום סקרים ושאלונים; אני עצלנית. התיסלחי לי? XD אריאל. אוהבת מקפליי. הפייב הוא דאג! D: פעילה בפורומים!!1
את אוהבת כדורסל. ^^' היה לכם היום הגמר בכדורסל; לא ניצחתם.
את מותק. D: הוו והמאומצים שלך זה
. 333333333>

sweet shir

New member
אז גמני אעתיק! ../images/Emo123.gif

בת 14, כיתה ח', אוהבת הפיג'מות, מקפליי..... את אוהבת את כולם במקפליי XD את גם בקומונה מקפליי סלאשD: אוהבת את סימפל פלאן.... כדורסל (לא זכיתן באליפות.. אבל לונורא יהיו עוד <: ).... המפ. את נולדת בתאריך לידה של החברה הכי טובה שלי
אני מניחה שאת אוהבת את השיר היפנוטייזד XD (אני לא מתה עליו טחחחחח) המפ את גם אוהבת את באסטד.... ישלך דובי חמוד בתמונה שלך במסן......... ו........... ישלך אמטיוי היטס. זונה.
אעעעעעע ואבא שלך שף אבל את לא יודעת לבשל כלום! אפילו לא שניצל של מאמאעוף!

Dana Argamen

New member
יפה שלי ../images/Emo140.gif

חחחח קאריניייייי אני זוכרת את הפעם הראשונה שדיברנו, ואז הסברתי לך על הספייס .. (בסוף יוצא שאת מסבירה לי..) אממ, אני יודעת עליך דיי הרבה אנחנו מדברות דיי המון, ואת מתוקה, ואת תמיד עוזרת לי - אני ממש חייבת לך :D ואת הילדה הכי יפה בעולם :) ויש אחד שדלוק עליך, ואת עליו ואני הכי מקווה בעולם שתהיו ביחדדדדד (אני דורשת עדכונים!!) ואת הכי אוהבת את דני, ואחריו את דאגי.. (בול ההפך אצלי..) אממ.. זהו

kerker2

New member
אוהבת אותך:]

שרוני תודה על הכל..:) ואני כ"כ שמחה שעזרתי לך איתו ושאת הולכת לדבר איתוD: אאאאאאני מתה עליך יפשלי

D freak

New member
אני..?

מישי עוד רואה את זה בכלל? >< מישי מכירה אותי בכלל? ><

sweet shir

New member
אנלא ממש מכירה אותך..

אבל את ילדה מאוד שנונה, ואני אוהבת את צורת ההתבטאות והכתיבה שלך. חיחי ^_^

MyTearsDontFall

New member
הכפרענשמעשלי3333>

אני אוהבת אותך מאודמאודמאודמאודמאוד ואת גרה בירושליםP: ואת אוהבת מישהו ששכחתי איך קוראים לו ואת הסולן של 30STM מוחעחעחעאח^.^ הא.הא.הא.הא. ואת לא מסכימה איתי שווילה סקס!##!@!!@! אוהבתתתתתתתתתתתתתתת33333333333>

MirrorGirl

New member
ירד לי ממנו [ג'ארד ליטו]../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif

אבל אני תמידתמידתמיד אוהבת את ג'נסן
[ואת מיילו XD]

D freak

New member
חח לעעאעע

אןי ד'ה ניימ אוף גוד, איך אפשר לרדת מג'ארד ליטו? ><

MirrorGirl

New member
אפשר D: ../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif

בעיקר כשג'נסן ומיילו הרבהההההה יותר שקסים ממנו

simpsonit

New member
את את את !!^^

אתתתת תודה לך
בגלל אני שומעת את 30 SECONDS TO MARS מיליון פעמים ביום ^^^ ואת כל כך חמודההההה ומזמן באמת לא דיברתי איתך
חבל...!!
3>

L D N

New member
../images/Emo15.gif כוסייייייייייייית

שעושה לי 56 מיליון ילדים

לושהה

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif;

את זו מי שאני אוהבת כ''כ הרבהההה
; ואת כוסית לחלוטין.

למעלה