מנסה להצטרף

../images/Emo9.gif מנסה להצטרף ../images/Emo9.gif

שלום לכם , רציתי לברר מהם מהם תנאי הקבלה לפורום,
כמה עולה לי דמי מנוי חודשיים ואם יש אפשרות החזרה אחרי 14 יום?
אני בת 32 +בונבון קטן, הנגישות שלי למחשב זה בשעות הבוקר והערב,אוהבת מוזיקה ישראלית מכל הזמנים, אוהבת ספרים וכמובן שאוהבת את בעלי והבונבון שלי, מקווה להתקבל...

אז ככה ,

מקסי אחראית על ארוחת בוקר תיזהרי היא שמה מלא ירקות חחחחח ים אחראית על הצהריים בערב אנחנו צמים
סולי אחראי על קבלת האורחות
אני על הקינוחים - עוגת גבינת שוקולת חלב בערב גרררר בואי בואי
אין תנאיפ פשוט תשתלבי

IAM20072007

New member
ברוכה הבאה אלינו.......

אז ככה חשבתי כל תנאי קבלה, והגעתי למסקנה שכמבצע חד פעמי לכבוד החגים התקבלת ללא שום תנאי.... ממש כדאי ללכת על המבצע החסר תקדים. נשמח לראות אותך פה.... התקבלת

יפעת*

New member
הם רק שכחו את הנקיונות

בדיוק הגענו לסוף הרשימה אז את מנקה לכבוד כיפור
ברוכה הבאה

נקיונות זה סוג של תרפיה בשבילי

אז אחלה איפה להתחיל בשרותים כי הריח מגיע עד לכאן או במטבח כי הנמלים כבר בכל מקום?

tlatfazy

New member
עבדו עלי

אמרו שפה אין תנאי קבלה... אמרו פה הגבר הוא שיח... והנשים מבשלות מה קורה .? אין אמון...

IAM20072007

New member
סליחה אבל אני לא זוכרת שהצטרפת...../images/Emo12.gif

כנראה בתקופתך לא היה שום מבצע
וזה לא פותר אותך מעבודות רס"ר. אז במה אתה רוצה להתחיל? לבחירה - גינון, נקיון פנלים, בישולים לכיפור, נקיון רצפה ופרקט אחרי צבע. הבחירה שלך , עבודה נעימה...

tlatfazy

New member
האמת (ששששש) לא זכר גם שהצטרפתי...

אבל התעוררתי ואני פה איזה קטע ואו יש פה המון עבודות רסר מי הרסר ? יש רסרית ? אני בהחלט מעדיף רסרית אז מי נו אוף

אכן אין אמון....

פה האישה מלכה והגבר מבשל...מכבס...תולה....מנקה....ומפנק
ברוך הבא

Purple Mushroom

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo9.gif ../images/Emo140.gif

שלום . אין תנאים אני חושב . זה פורום עם הכותרת "שלושים פלוס" . ברוכה הבאה . אני רואה שקיבלו אותך כבר יפה (סליחה על האיחור בברכות ) נעים מאוד להכיר . צברית . אני בן 31 - פרוד , בתהליכי גירושין , בלי ילדים . אני גם , בערך , בוקר ולילה . כבר 5 ימים מרגיש לא טוב , חולה , כאבי ראש (עברו בינתיים) , הצטננות ושיעולים . גם אני אוהב מוסיקה , כל מיני סוגים , פופ , רוק , לועזי ועברי . ספרים קראתי די מזמן , והשפיעו עלי . יש בי אהבה
בלי די
. התקבלת . מזל טוב , וברוכה הבאה שוב :0) . נ.ב : להכין קפה ?
תה ? עם דבש ?
כמה סוכר ? יש גם עוגה
וטובלרונים
:0)

חן חן לך, קפה יתקבל בברכה../images/Emo96.gif

מקווה שאתה מרגיש כבר יותר טוב (רק שלא אדבק ממך כי התקרבתי למסך)

IAM20072007

New member
היי צברית , אני שהצטרפתי לפורום....

לא קיבלתי כלום ואף אחד לא הציאה לי קפה, וממש לא הציאו לי שוקולד..... כייף לך.....

../images/Emo9.gif יאה אני כ"כ מובכת, רוצה אני יציע לך

קפה טוב ועוגת שמרים שהכנתי היום??? יש מילוי שוקולד ויש מילוי פרג(אני מעדיפה פרג)

למעלה