מנסה להצטרף

Purple Mushroom

New member
חחח מצחיקה :0) ../images/Emo185.gif .

בדרך כלל בבוקר , או אחרי שאני קם , אני מכין לי קפה
(אני יכול לכבד ולשתף במה שיש) היום בערב , הכנתי (רציתי לכתוב את זה בקהילה אחרת,אבל לא נורא) : תה ערבה , חליטת גן עדן , פסיפלורה ואפרסק (זה מה שיש כאן) אחרי המקלחת . אה , טוב , יש עוד משהו , נשאיר את זה להודעה הבאה :0)

דמי מנוי חודשיים

עולים 62 שקלים + מע"מ
. אנא מלאי טופס הוראת קבע ושלחי אלי בכדי להסדיר את חברותך
אין אפשרות החזרה במידה והאריזה פגומה
ברוכית הבאית

new sol

New member
../images/Emo88.gif כן.........

הרווקות שהיו פה תפסו את הרווקים, כך שלא נשארו רווקים ממבצעי ראש השנה מה שנשאר לנו זה: 8 רווקות נחמדות
6 גרושות ומחפשות
10 נשואות חמות
וכמות בלתי מוגבלת של נשואים חרמנים....
עוד לא הגעת כבר רוצה להתחתן
שבי, תנוחי שתי קפה, פטפטי קצת ואז אולי נסדר לך משהו.....

הגעתי לפרקי. ואני רוצה להינשא! ../images/Emo3.gif

כל הגברים פה נשואים???"?"???? רע מאוד!! דרך אגב מה אתה יכול לסדר לי???

new sol

New member
בשביל להתפרק לא צריך....../images/Emo150.gif

חתן צריך קטן או כמו שאמרו חז"ל: בשביל נקניקיה לא חייבים לקנות חזיר שלם
אני לא מסדר ככה סתם קודם צריך להכיר את הנפשות. כמו שאמרתי לך קודם שבי תתרגעי קחי ת'זמן, אין מה למהר החיפזון מהשטן, ממהרים, ממהרים ואח"כ נפגשים ברבנות...

חמוד הקטע עם הנקנקיה..

שהיא כמובן חייבת להיות טעימה וחס ושלום לא מחזיר!
חוץ מזה אני רוצה נקניקיה שתהיה רק שלי.. בלי להתחלק עם אף אחת אחרת. אויש איך אני מדברת????

new sol

New member
בטח טעימה

חמודה כל העניין בנקניקיה שהיא נגמרת... מה שאת רוצה זה למעשה סוכריה שלא נגמרת וגם אומרת בלי כיבודים... זו דרישה לא פשוטה וכמות הסוכריות המתוקות בשוק הולכת ופוחתת ולכן דרושה סבלנות, אורך רוח וקוצר ראייה

ספר לי על זה.. כמה קשה למצוא ..

ומה אני מבקשת בסך הכל? אדם נחמד בעל שמחת חיים שיהיה גבוה ורזה ? רצוי חנון.. מה זה הרבה לבקש?
נכון שלא?

Purple Mushroom

New member
../images/Emo22.gifקרץ לי התיאור.אני עונה על התיאור הזה.

רק מה שסולי כתב , הוא מאוד צדק. צריך המון סבלנות . במיוחד אני , שכעת בתהליך ארוך של ציפייה לגירושין. באתי לכאן לפורום בגיל 30 , רווק ומאושר , עם ציפיה , וסבלנות . אחרי בערך 7 חודשים + מישהי במציאות חטפה אותי . עדיין לא עברה שנה , (התחתנו תוך פחות מ3 חודשים) , וכבר הנישואין שלנו נכשלו , עזבתי , נפרדתי . וזה סיפור מאוד עצוב..
בקיצור , צריך המון סבלנות ... :) אם את ממש רצינית , זה אפשרי מידי כמה חודשים , לבוא למפגשי פורום . להתעניין . אולי מקסימום תצא איזה פגישה אחת . אני כבר כמעט 7 שנים בתפוז , ומהניסיון שלי עם בנות המין השני , דרך הרשת , ולא דרך המציאות , לא יצא ממש קשר רציני . רק ידידות אמיצה מועטת ומיוחדת.. (ממה שאני זוכר) .

new sol

New member
לך על זה אלון

זה מתאים לך אני וחנונים לא הולך ביחד

לא חסר במדיה בחורים מקסימים

אני את בעלי
מצאתי כאן באחד הפורומים..... אחותי מצאה את בעלה גם במדיה הזאת (לא בתפוז) ויש לי עוד הרבה חברות שמצאו את אהבתן באינטרנט.... אל תתייאשי

Purple Mushroom

New member
אבל מקסי,אני זוכר שפעם הנושא עלה. ו..

כתבת משהו כמו : "אני לא יודעת איך זה הולך אצל הדור הצעיר , אבל את בעלי מצאתי ב jdate "

מעולם לא נכנסתי לJDATE .....

הזכרון שלך לא משהו
את בעלי הכרתי כאן בתפוז באחד הפורומים. גם לא אמרתי כלום על הדור הצעיר....מבחינתי אני חלק מהם

סולי ../images/Emo12.gif

משאירים אותך כמה דקות לבד, וכמה אתה משתולל
חחחחחחחח הרגת אותי עם קוצר ראיה
ואני אמנע בימים קדושים אלו לצרף תמונית מתאימה

למעלה