ציטוטים מפרקים..|זבנג|

די ספיילרת, אבל זה לא ספוילר כל-כך

גדול. "אנחנו צריכים לישון באותו חדר...באותה מיטה...תחת אותה שמיכה, כמובן..."

De-Panther

New member
אני לא ספיילרתי אבל|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מישהו אחר שיודע משהו בקשר למה שאמרתי יכול היה לספיילר ואין לי חשק להתעסק סתם ככה במחיקות

פינל

New member
תוסיפו גם תמונות!

אינויאשה: "איזה מחשבה טיפשית למשל?" קאגומה: "אוו.. שום דבר, שום דבר..." *מאיצה באופנים*

Sakura Kinomoto

New member
מהפרק של טסאיגה:

אינויאשה:"אה מיוגה שוב ברחת פחדן!" מיוגה:רגע,רגע אדון אינויאשה! תראה השגתי לנו טרמפ!" אינויאשה:".*.מיוגה.*." מיוגה:"... טוב אני לא יכול לשקר לך!!אני כן ברחתי!" אינויאשה:".*.מיוגה.*....אני אהרוג אותך!!!!"

metuka15

New member
שיררררר תראיייייי

את מדגמנת! XDDDDD והנה השחזור..תודו שזה ענק! ----> (אני הולכת למות ^^;)

'ני רוצה&_&

זה מתוך הסרט הראשון^^ אינויאשה: קפצי אני יתפוס אותך קגומה:*קופצת* מירוקו:*מסתכל* סאנגו קפצי אני יתפוס אותך סאנגו:*זרוק עליו קסדה* מירוקו: טוב לפחות ניסיתי

זה לא הלך ככה.../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif

זה היה: קאג: *קופצת* אינו: *תופס אותה* קאג: ידעתי שתתפוס אותי.^^ מירוקו: סאנגו! תקפצי, אני אתפוס אותך! סאנגו: *זורקת עליו קסדה*

yael1311

New member
לי יש!

שיפו: "כשהייתי קטן תמיד התקלחתי עם ההורים שלי" זה בפרק שמירוקו בא! חחחחחחחחחחח

היית חייבת להשים את זה?!>< זו התמונ

ה שאמרתי לך (עוד בקוספליי) לא להראות לאף אחד...;__; נו טוב... גם אני חשבתי על התמונה הזאת כשרשמו את הציטוט הזה... אז לא חשוב...>__> דווקא די מתאים...

GalaxyAngel

New member
מהפרק היום

"אני לא בוכה כי אני עצובה, אני בוכה כי אתה מטומטם!!"

GalBatz

New member
"שודדת ברזל, גנבת נשמות!"

וכל מילה נוספת מיותרת.~_~

y a m i girl

New member
XD|מדוזה|../images/Emo82.gif

אין על- להישרף זה מה זה לא מגניב אני אוציא לך את הקרביים ואשים אותם בקערה אני אעשה ממך סושי *בירבורים על הקימונו של אינו* שיפו: רוצה לישון ביחד? המתקפות של אינו יש עוד... בטח שחכתי משהו חשוב.. בעע...

למעלה