שלום שלום שלום

TheSunshine

New member
../images/Emo9.gifשלום שלום שלום../images/Emo24.gif

איזה כיף לראות את כל השמות האהובים עליי בפורום אחד. מה שלומכם???? מציצה קצת בין מלחמות הוירוסים אצלנו בעבודה, קומקומית גאה מאד :)

TheSunshine

New member
מתגעגעים :)

אגב שיניתי בצורה רשמית את שם המשפחה שלי ואני גם מתרגשת וגם קצת באבל זה נורא מצחיק אותי. ועכשיו יש לי רשימה ארוכה ארוכה של מקומות שאני צריכה לעדכן... אוף :) ואת אחות גדולה? מה שלומך את?

גלריה

New member
תתחדשי אחות!!! זה בהחלט מרגש...

אני הוספתי את השם של הבנזוג וככה אני גם חותמת העיניין שעוד לא הגענו למשרד הפנים בשביל להסדיר את זה סופית... יש לנו זמן...

TheSunshine

New member
אוף כתומה אחת...

הלוואי והיית רואה איך מצבי הרוח קופצים כמו משוגעים כשאני יושבת לי על חוט השערה ומחכה לפיטורין.... ועכשיו הכניסו לנו תוכנה שבה אנחנו צריכים כל שעתיים לדווח מה עשינו.... נו אז מה תגידי? לך היה חשק להמשיך לעבוד ככה?

כתומית10

New member
מבינה אותך ../images/Emo24.gif

לא מזמן קיבלתי איזו הערה מאחד הבוסים שלי שהוציאה לי לגמרי את החשק לעבוד (לא בעניין פיטורין, חלילה), אז אני רק יכולה לתאר לעצמי איך את מרגישה ....

TheSunshine

New member
../images/Emo24.gif

מזל שיש לי בעל כזה תומך וסבלני (אני יודעת מה הוא רוצה... - אותי יותר רגועה)

TheSunshine

New member
אגב אם מדברים על עבודה

אז לדעתי בביקורים שלך בחיפה את ממש פה לידנו לא? (אני מסתכלת בהערצה בבוקר איך עורכי הדין היפים האלה בלבן באים בבוקר עם תיק ג'ימס בונד ועניבה :)

כתומית10

New member
אין לי ג'יימס בונד ואין לי עניבה ..

אבל אונטונטון נגרמת הפגרה ואני חוזרת אליכם ... ובגדול !!!!! הבנתי שבתי המשפט כבר עברו לבניין החדש - שד' פל ים 12, נכון ? איפה זה בכלל ? אז קבענו ? אני מודיעה לך יום לפני ונפגשים לקפה בין הדיונים.

TheSunshine

New member
לא מקבלת אותך בלי עניבה!!!

סתאאאאאאאאאאאם :) מקבלת אותך בכל מצב :) ותזדרזי לפני שאני לא אהיה פה :) (זה ממש ממול החלון שלי - מעבר לכביש)

אמיקה

New member
אוי כתומית...

ביהמ"ש החדש בחיפה זה מפלצת שצריך לקחת איזה שעה "ספייר" לטובת מציאת המקום הנכון...

כתומית10

New member
וואלה ?

נו, טוב, העיקר שלא צריך לקחת מונית כדי להגיע מדיון לדיון .... הייתי חוטפת חום מלהופיע בבוקר בשלום למטה, אח"כ לחזור למעלה למחוזי, שוב לשלום למטה ולסיום - קיטאי !!!!!

אמיקה

New member
חבל לך על הזמן..../images/Emo9.gif

אמנם לא צריך יותר מוניות מלמעלה למטה וחו"ח אבל סקטים בפירוש ישפרו ת'מצב (+מפה). כשאת באה את אשכרה צריכה לדעת אם לקחת את מעלית א' או ג' או ה' או שאת לא תגיעי בחיים למקום הנכון...

כתומית10

New member
מתי הספקת להיות שם ????

יש לי דיונים בחיפה ביום שלישי וביום חמישי הבא .... אשמע בעצתך ואשתדל להגיע חצי שעה קודם, כדי למצוא את עצמי .

אמיקה

New member
יום ד' האחרון (?)

פעם ראשונה ברכבת ...
מאיפה את יוצאת? זה 13 ש"ח ו-5 דק' מהתחנה (תחנת הרכבת), כל השאר כדאי לברר מראש בחיי, זה יותר גדול ממה שאת מתארת לעצמך (באמת יש ה' מעליות - אולי יותר - ה' מגיע לאזרחית
) מה שכן - בימ"ש יפה והכל, אבל שופטים.. אם אני אכתוב לך איזה החלטה קבלתי את נופלת בריצפה. טוב, אז אני אכתוב : שמעת פעם שצריך להגיש בר"ע לערכאת הערעור אם דחו לך את העיכוב ביצוע בערכאה ד'למטה? נכון שלא?! תחשבי על זה שניה (רמז : ת' 471 לתקסד"א). סופני - לא?!

למעלה