שלום שלום שלום

אמיקה

New member
השופט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז אני שואלת אותך בב"חתי היקרה - האם לשווא עמלנו 4 שנות לימוד מפרכות+1 שנת סטאז'+ בחינות הלשכה הארורות? זה שופט מחוזי כותב לי, את קולטת?! אין לי יותר שערות בפדחת מרוב יאוש.. סיפור אמיתי נשבעת בספר של זוסמן!

כתומית10

New member
אני כבר מזמן הגעתי למסקנה שבחיפה

יש להם ספר חוקים אחר .... אם בכלל .... הפרוצדורה מעניינת להם את העפעף השמאלי .... ואת מרגישה כאילו את נלחמת בתחנות רוח .... והם כל הזמן מזכירים לך ש"אתם התל אביבים" .....

אמיקה

New member
../images/Emo6.gif ... יש בזה משהו...

מחוזות - ת"א - ארץ הפרוצדורה, מחוז נודע עד זרא - רק תגידי תקסד"א - ניצחת. ירושלים - אח, ירושלים עיר הקודש והנמנום. שופטים ירושלים עושים לי חשק לטייל ברחביה בשעת בין ערביים, בצל האורנים... חיפה .. - אז ככה זה? זה לא רק אני?
.. רע מאוד. יש לי שם תיק מורכב למדי ומפוצץ בכייסף... אוי וייז מיר' שוין. אז אני אלשין עליהם בעליון.. סבבה ירושלים - עיר הקודש והנמנום. העיקר שנשבעים בוייסמן. נו אז אני שואלת אותך... {אוח איזה פולניות - למות ממני
]

כתומית10

New member
כלומר - טחנות רוח ....

קבלי תיקון. אגב, אני מעדיפה את ירושלים (גם שלום וגם מחוזי, בעליון עדיין לא הופעתי לבד) על פני כל השאר .... בהחלט נומי נומי ... לילה טוב ...

אמיקה

New member
אני איתך ../images/Emo45.gif

מאחלת לך עליון בקרוב, המנוחה והנחלה - שם, ורק שם, חוק זה חוק, הלכה זו הלכה ואספרסו זה אספרסו
. ברח לי מחוז ...(מה יש עוד חוץ מב"ש?)

כתומית10

New member
נצרת ....

אלה בכלל מעופפים לגמרי ... קובעים לך דיון בשעה 09:00, את מתעוררת בשביל זה בחמש בבוקר .... ובסוף השופט טורח להיכנס 5 דקות לפני עשר ...

אמיקה

New member
../images/Emo6.gif וואלה - עוד מחוז...

טרם הזדמן לי אבל איכשהו זה לא חסר לי בחיים.. (מצד שני זה אכבר טיול עם נופים וכאלו על הדרך, ואפשר להביא איזה כנאפה מתוקה
).

כתומית10

New member
באמת אחלה נופים - ויש גם יופי של

מסעדות כפריות על הדרך .... רק בגלל זה אני אוהבת להגיע לשם .... אגב אמיקה, כמה שנים את עם "ה"רשיון ?

כתומית10

New member
אין שום בעיה. אני אעצור את הרכבת,

אבקש שיחכו לי רגע או שניים כי אני קופצת לשתות קפה עם בורגי וכבר חוזרת .....

Boreg

New member
That's the spirit ../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

ובלי איומים טוב... התחנה של חוף הכרמל היא 3 דקות מהעפודה שלי

TheSunshine

New member
רגוע זה טוב

למרות שאני פה ביום עבודה מטורף וממש נהנית מכל רגע :)

למעלה