שרשור הכרות

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אעעעעעעעעעע מ ו כ ש ר ת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! באמשליייייי!!!!!!!!!!!!!!!

עונה :)

שם:שנוו (שני) גיל:14 תאריך לידה:27.10 מקום מגורים:הרצליה קצת על עצמך:האמ.. עושה הרבה בלאגניםם XD ומתה על הים : ) פייבוריט:דני השקסיי שלי
תמונה שלך:- - - - שמתי בצד מסנג'ר: [email protected] איסיקיו:321800065 שיר מועדף של מקפליי: וואי יש מלאאא... האממ.. "walk in the sun" איך הכרת את מקפליי: לפני שנתיים וחצי ככה יותר שמעתי שיר שלהם והתאההבתיייי באותו הרגע : ) )

עונה לעצמי ../images/Emo9.gif

שם: דפנה. גיל: 13.9 תאריך לידה: 8.10 מקום מגורים: ראשון. קצת על עצמך: ילדה-נערה ממוצעתת. חח פייבוריט: הארי ודאגי
תמונה שלך: אני בתגובה מהירה.. חחח. וכן אני עצלנית. ואני מגלה מרגע לרגע כמה שאני יותר ויותר עצלנית
מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: אני נכנסנת פעם ב-100 שנה.. בגלל אח שלי
שיר מועדף של מקפליי: מלללא
איך הכרת את מקפליי: וואו. חח. הכל התחיל אחרי סוכות (חח.. זה הולך להיות ארוך) עשו לי אינטרנט בחדר ופתחתי מסנג'ר (קודם היה לי רק איסיקיו במחשב של אח שלי..) בקיצור יש לי חברה שיש לה רק מסן ואיך שפתחתי התחלנו לדבר. יום בהיר אחד (נראה לי שישי או משהו) היא התחילה לספר לי על מקפליי (שעליהם היא דיברה קודם לכן גם בבית ספר. וגם באסטד וגם סוד) בקיצור היא שלחה לי סירטונים שלהם והתאהבתי. ~איזה חפירה דפקתי. חחח.. מצטערתת
~

m i c k e y 15

New member
What about ME?../images/Emo9.gif my turn../images/Emo6.gif

שם: מיכלל
תאריך לידה: 9.8.90
מקום מגורים: קרית ביאליקק
קצת על עצמך: אוהבת להאזין למוזיקה..בכמויות..אני לוקחת את המוזיקה שלי לכל מקום..אני לא יכולה להרדם בלי מוזיקה בלילה...ואתן יודעות מה גיליתי?! שגם דני ככה
אני רצינית!! חחחחח אחח אנחנו מאזה צריכים להיות ביחד חחח ואני אוהבת לישון...ולראות טיוי..ולהיות הרבה על המחשב..לצאת לבלותתתת במועדונים וזהההה ואואוא...ואני גם אסון במתמטיקה
פייבוריט: Whooo Is Your Lover...........It's Danny Boy
תמונה שלך:

butbut

New member
כן גם אני חולה במחלה הזאת כמוך של המוזיקה..

אין לזה תרופה.

m i c k e y 15

New member
חחח וההורים שלי משתגעים ממני

הם אומרים לי...למה את שומעת רק מוזיקה וזה.. תכלס זה הדבר היחיד שאני הכי נהנת ממנו ואין מצב שאני לא אהנה...כל שיר כל מנגינה חח.. אני יושנת עם זה בלילה חחחח זה מטורףף.. בשיעורים אני גם שומעת...המורות לא שמות לב בכלל.. אני עושה עם זה שיעורים ולומדת למבחנים עם האמפי והכל.. מוזיקה זה החיים שלי..קיצר..חח

butbut

New member
חח גם אצלי זה music=life..אני שומעת בכול מקום

כול שעה,איך אפשר שלא? זה ה-דבר הכי כייף!

JuSt My LuCk

New member
חהחהחה כנ"ל אלי ../images/Emo3.gif

מוזיקה זה אחד הדברים הכי טובים שהאנושות יכלה להמציא (כל הכבוד לאדם הקדמון! בטח הוא המציא את המוזיקה כשהוא ניסה להדליק אש
=מה אבנים עושים רעש!!!
)

חחחח יעווו

גמאניי, קרה לי קטע הזויי אתמול, רק אתמול קלטתי כמה אני שומעת מוזיקה, יש לי MP4, ז''א אפשר להטעין אותו רק בחיבור למחשב, ככה שבזמן שאני החוץ, כדאי מאד שתהיה לי בטריה. כנראה תשמיד דאגתי לזה, כי עוד לא קרה לי מצב כמו אתמול. אתמול יצאתי עם הכלבה שלי (יש לי כלבה, וחתולה, סיפור ארוך D:) ופתאום ככה אחרי חצי שעה אני שומעת שקט, חשבתי לחצתי בכיס על משהו או לודעת, בסתכלתי, אין בטריה. O_O לפתע, אני קולטת את עצמי באמצע הרחוב, עומדת, בשקט, אני חושבת ששנים, אשכרה שנים לא שמעתי..רחוב -_-. והתחלתי להסתובב לחזור מהר הבייתה כי השתגעתי, הרחוב היה מוזר כזה, רחובי כזה $: זה היה הליכה של משהו כמו חמש דקות אליי הבייתה וזה היה כמו חצי שעהה. >< זאת הייתה פשוט ההליכה הכי מוזרה בחיים שלי!! התחלתי להסתכל על המדרכה והמדרכה הייתה פשוט..מוזרה!!! והסתכלתי על מנורת רחוב, וגם היא נראתה מוזרה! וגם תחנות האוטובוס והבתים, והעוברים והשבים. -_- בחיים, בחיים אני לא יוצאת מהבית יותר עם אמ פי לא טעון. -_-.

למעלה