עונההה אם מישהו רוצה להכיר חחח ../images/Emo6.gif
שם:אלכס
תאריך לידה: 7.8
מקום מגורים: בת ים
קצת על עצמך: אמממ... קשה לבנאדם לספר על עצמו קצת מזכיר לי ראיון עבודה... חחח אני יכולה להגיד שגמני כמו הרבה מכורה למוזיקה ובאמת קשה לי בלי.. אני מכורה לפופקורן ולמסטיק כביסה של אורביט (המסטיק של ה-10 יח' בטלה כזאת ויש עליו נק' כחולות שנראות כמו אבקת כביסה.. פחחח)
פייבוריט: טומי בוי
תמונה שלך: חחח למה חשתי כוסית??
מסנג'ר: ואם לא בא לי להביא לכם?? סתם אני באמת לא נכנסת במיוחד למסן
איסיקיו: 304829161 תהנו
שיר מועדף של מקפליי: גם אצלי זה כל הזמן משתנה בהתאם למצב הרוח וכאלה אבל אני חושבת שהשיר שבאמת "הרעיד" את ליבי חחחח זה SFA פשוט נמסתי בפעם הראשונה ששמעתי אותו אני גם אוהבת במיוחד את WITS ו-BW.
איך הכרת את מקפליי: זוכרות את הכתבת שער שלהם בראש1? (שמרתי את הגליון
)זה היה ב-2.8.2006 (אני לא מפחידה שזוכרת, אני בדיוק מחזיקה את הגליון), קראתי את הכתבה פשוט בגלל שהם נראו כל כך טוב על השער כן! ולמרות שראיתי לפני זה קליפים שלהם ב-MTV Hits אבל הם היו כמו כל הלהקות ששמעתי, אהבתי ואחרי זה שכחתי מהם. בכל אופן בכתבה (זה לא ראיון זה סתם כל מיני ציטוטים שלהם בהקשרים שונים) דני אומר, ואני מצטטת (חחחחחח הפכתי לכתבת אם מישהו לא שם לב
): "יש לנו המון מעריצים, אבל מה שמוזר זה שרבים מהם בקושי שמעו שירים שלנו", החלטתי שאני לא פאקצה שמתלהבת רק ממראה חיצוני ורצתי להוריד שירים והשאר הסטוריה... חחחח אוקיי רק עכשיו שמתי לב שהייתה פה חפירה מטורפת, אז סורי... ברוכות לכל החדשים ואכן הכרות נעימה!