שרשור הכרות

rox love BSM

New member
כן גם לי זה קרה לפני שבוע בערך....

נגמרה לי הבטריה באמצע שאני הולכת ברחוב,ופתאום כזה יש שקט. ועוד היה לי איזה 20 דק' עד הבית וחשבתי שאני משתגעת,אני מתחילה לזמזם (בלב שאנשים לא יחשבו שהשתגעתי). אלו היו ה 20 דק' הכי קשות שהיו לי בחיים!!!

JuSt My LuCk

New member
חחחח XD מצחיק ../images/Emo3.gif

אבל כן ..... MP4 או איפוד או אפילו ווקמן XD = לייפ XD

m i c k e y 15

New member
אין גמאני אמרתי..לא יקרה לי בחיים אבל..יותר ג

גרוע...נסעתי לטיול שנתי..בלי בטריות!! חשבתי שיש לי
זה היה טיול שנתי של 3 ימים....איך איך שרדתי אינני יודעת...הייתי צריכה לקבץ שירים מילדים אחרים
אתן מבינות את הזוועה! אחח מאז נשבעתי..שלכל מקום שאצא..בטריה אחת אצלי חחחח

m i c k e y 15

New member
אוקיי....תמונה לא נכונה../images/Emo67.gifהנהה..אלוהים..

לא רואים בקודמת אותי בכלל חח הכובע הזה..
גאדד..אני כזאת..בעעע

m i c k e y 15

New member
../images/Emo27.gifגאדד לא ראיתי ת'להוסיף הזהה../images/Emo122.gif

מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 263434394 שיר מועדף של מקפליי: יש הרבה..אבל הכי הכי זה חייב להיות TCFC וממש אחריו Ultraviolet איך הכרת את מקפליי: אמ מחברה..היא שמה באיזה פורום אחר תמונה של דאגי[שהיה לי קראש מטורף עליו בהתחלה!] ושאלתי אותה מי זה..אז היא אמרה לי שקוראים לו דאגי והוא מלהקה בלה בלה בלה...ואז היא שלחה לי שיר ומשם..

m o r 1 0 2

New member
לא רק את זה פסדר../images/Emo3.gif....../images/Emo41.gif

לא עובר יום בלי שאני שומעת יותר מ-10 שירים...חח.. אבל כל יום אני שומעת אולי איזה 100 שירים..ח.חח חח גמאני כמוך וכמו דני
מוסיקה איצ מיי לייף...כמו שנאמר בשיר של בון ג'ובי

LironPoynter

New member
This is Me../images/Emo9.gif

שם: לירון:) גיל: עוד מעט 15. אבל אני נוטה לעגל
תאריך לידה: 14.11 מקום מגורים: חור ליד ב"ש העונה לשם מיתרX_X' קצת על עצמך: נחמדתP:, מתופפת, צופיפניקית, עצלנית בטירוףD: פייבוריט: דאגי3> תמונה שלך: היזהרו מהזוועהXP [אני נראית כמו פקצה] מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 211397217 שיר מועדף של מקפליי:אוהבת את כולם. אבל הכי את TCFC
איך הכרת את מקפליי:ראיתי לפני איזה חצי שנה את JML והתלהבתי מהשירים. מאז הכל היסטוריה

בסיסטית ><''

לפני חמש שנים הייתה ככה קרובה להיות מתופפת, שאלו אותי מה אני מעדיפה שיקנו לי, בסוף לא הלכנו על התופים מטעמי מרחב וביתינו הקטן. אבל אני מרוצה ממה שיצא ממני DD: האמת שהייתי משהו כמו 85% בעד בס, ו15% חרטה מבס ורצון לתופים - סו איי מייד ד'ה רייט דיסיז'ן [=

LironPoynter

New member
וול, האמת,

שאני עדיין מתחבטת עם עצמי על זה שאני גם רוצה לנגן על גיטרה

בקטנהה

קחי את זה באיזיי, זה פשוט ידע כללי. קחי את דוגע האלוהי למשל, הוא מנגן על בס, שזו טכניקה שונה מגיטרה רגילה, ובכל זאת יודע לנגן על גיטרה, וטוב מאד עליי לציין D: הקטע הוא שברור שמומלץ לנגן על גיטרה ושיהיה רקע לפני שמתחילים ישר עם בס - אבל זה לא הכרחי. אז גם את יכולה להתמקד בתופים ושזה יהיה יותר במיין סאבג'קט שלך ותוך כדי להתחיל בקטנה על הגיטרה, זה גם לא כזה קשה..:)

lilosh1212

New member
השנה התחלתי ללמוד גיטרה....

זה ממש קל... שנה הבאה בעזרת ה' חשמלית

DoLi it is Me

New member
לכי תיחנקי את יודעת לתופףףףףףף

גם ישלך בריכה וגם את יודעת לתופף זהו אני שונאת אותו [או מקנאה בך ><]
הלכתי לבכות בצד

למעלה