שרשור הכרות

../images/Emo9.gif שרשור הכרות ../images/Emo9.gif

רוקסן שאלה אם אפשר לפתוח שירשור הכרות חדש כי יש פה הרבה חדשות. אז החלטתי לפתוח. מקווה שזה בסדר
שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: קצת על עצמך: פייבוריט: תמונה שלך: וזהו אני חושבת. הכרות נעימה

אוי גם אני לא ראיתי את הלהוסיף../images/Emo2.gif

מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:
שיר מועדף של מקפליי:build me up buttercup איך הכרת את מקפליי:אוי סיפור ארוך וחביב!

DoLi it is Me

New member
אנייייייי ../images/Emo80.gif ../images/Emo108.gif

שם:דוריתD: גיל:13 ומשו
תאריך לידה:19.7.93 מקום מגורים:ראשון כאן ויאלה בלאגן!!!! קצת על עצמך:האאממ.. אני ילדהXD סתם האמ.. אני מראשון ואני חולת פרות,סוסים,חתולים,ים וגלידה D: פייבוריט:דאגייייייי תמונה שלך:הומ.. לא יודעת זאת אני אבלאבל תמונה זוועתית [אני לא מאמינה שכרגע אני מעלה אותה בע] מסן:[email protected] אייסי:275780309 שיר מעודף של מקפליי:האמתי אני אוהבת את כולם אבל אני חושבת שאם מתאמצים את טרנסי,WITS,BW,TCFC,IWHY איך הכרתי אותם:על הבר במסיבה D: סתאם האמ.. חברה שלי הכירה לי אותם

shiraz cohen

New member
תירגעי!

את יודעת שהתמונה הזאת מהממת,אם לא-לא היית מעלה אותה! חוץ מזה,אני צלימתי אותה,מן הסתם שהיא תהיה יפה...
ואיזה חברה הכירה לך אותם?! איזה?!
חחח סתם...

עונה אמ ויש תמונה ../images/Emo3.gif

שם: דניאלה, דני גיל: 13 וחצי תאריך לידה: 18.4.94 מקום מגורים: ת"א קצת על עצמך: אוהבת את מקפליי [?] והארי פוטר שליטעע פייבוריט: דאגי תמונה שלך: אני שונאת את תפוז >_< אם בא לכם לראות אותי כנסו לפה מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 295394435 שיר מועדף של מקפליי: dont stop me now אבל כעיקרון את כולם אני מעדיפה חח איך הכרת את מקפליי: דרך הסרט "המזל שלי" *+*חופש*+*

lilosh1212

New member
עונה...

שם:לינוי גיל:14 תאריך לידה:28/4
מקום מגורים:גדרה קצת על עצמך:מתתהההה על mcr אבריל לאבין וכמובן מקפלייייי פייבוריט:דאגיייייי הוא כזה מאמי.................
תמונה שלך:|שמאלה| מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:278178578 מספר קללללל אני יודעתתת שיר מועדף של מקפליי: tcfc איך הכרת את מקפליי: קראתי עליהם בראש 1 והתאהבתי....

McFly rullz

New member
ראשונה???../images/Emo2.gif

שם:מורןן=]] גיל:13 תאריך לידה:3.6 מקום מגורים:ליד רמת גןן קצת על עצמך:אממ...אין לי מה להגידד
מי במכירה יודעתD: פייבוריט:דאגיי דה שקסס תמונה שלך:-- מסנג'ר:אני לא נכנסת..חיחי איסיקיו:262791335 שיר מועדף של מקפליי:כמעטט כולםם איך הכרת את מקפליי:אמ..ראיתי ג'אסט מיי לאק לפני חצי שנה בערך והתאהבתי

butbut

New member
*עונה*עונה*עונה*עונה*עונה*עונה*

שם:בת-אל^^ גיל:16 וחצי תאריך לידה:91\2\5 מקום מגורים:קדימה[חור] קצת על עצמך:אממ..אוהבת לצייר,לכתוב,לשיר,וכול מה שמתחת להגדרה של "אומנות"=] פייבוריט:דני=] תמונה שלך:אוקיי..

butbut

New member
*ומוסיפה*ומוסיפה*ומוסיפה*ומוסיפה*עוד תמונה*^^

מסנג'ר:[email protected] [אתם מוזמנים לבקש ממני להתחתן,להתגרש,תגובות נאצה,הכול חח] איסיקיו:281681371 [כנ"ל] שיר מועדף של מקפליי:אממ...i'v got u איך הכרת את מקפליי:דרך תמונה,ושיר אחד "אוביוסלי" שהיכרתי..וסתם זימזמתי אותו,ואז הורדתי את כול הישרים..והפתעה!!התמכרתי חח=] טוב עוד תמונה=]מה דעתכם?

למעלה