שרשור הכרות

shiraz cohen

New member
הממ... אני. ../images/Emo9.gif

שם: שירז. גיל: 14. תאריך לידה: 5.5.93 מקום מגורים: ראשון. קצת על עצמך: אני מכורה למוזיקה. ממש אבל. ולספרים. פייבוריט: דאגי. תמונה שלך: לא.
מסנג'ר: במסר. איסיקיו: במסר. שיר מועדף של מקפליי: TCFC ו-BCB. איך הכרת את מקפליי: JML.

M C F L Y 1

New member
עוונה :)

שם: גייליי , גווליי [ מה שבאא לככם
] גיל: 14 תאריך לידה: 16.10 מקום מגורים: שוההםם [ ליד נתב"גג ] .. קצת על עצמך: אני אובססיבית למוזיקקהה [ בעיקר מקפללי ] , רוקדת בכל רגע פנוי , אהה ומאוההבת בדאגי
פייבוריט: דאאגגי
ולאחרוונה גם טוום
תמונה שלך: נראאת זוועעהה
מסנג'ר: gili_sharon@walla.com [ תוסיפוו חופששי XD ] איסיקיו: 208825616 אני לא מתחברת אבל נוו מיללא
שיר מועדף של מקפליי: משתננה אבל כרגעע בבל וררף :] איך הכרת את מקפליי: דרךך הסרט ג'אסט מיי לאאקק ^^

YuvalJones

New member
ידיד שלי גר בשוהם.

בטח את לא מכירה, אבל אם השם מצלצל לך אז אמ.. חבל!@ חח סתם אבל קוראים לו איתי לוין.. עולה לח'.

Bleed for Me

New member
../images/Emo47.gif

שם:דניאל גיל:18 תאריך לידה:4.5.89 מקום מגורים:ר"ג קצת על עצמך:הממ.. פייבוריט:טום תמונה שלך:אין מסנג'ר:daniyardi@hotmail.co.il לשרותכן גם במסרים
איסיקיו:--- שיר מועדף של מקפליי:TCFC איך הכרת את מקפליי:דרך בלוג של מישהי

עונה ../images/Emo9.gif

שם: דרור גיל: 15+ תאריך לידה: 11.11.91 מקום מגורים: אממ ליד הוד השרון ^^ קצת על עצמך: "שיער מתולתל נשפך לראשה, ילדה חייכנית מקסימה ומצחיקה, בלי הפלאפון לא זזה לשומקום, היומן שלה מקושט בהמון המון." [ חחח לא ידעתי מה לכתוב אז כתבתי מה שכתבו עליי למסיבת סיום השנה, תסלחו לי? ^^" ] פייבוריט:
D o u g i e תמונה שלך: אין לי תמונות חדשות, אז אני מעלה אחת מטומטמת, מתישהו בתחילת השנה נראלי.. ( תוצאה משיחת וידאו מחורפנת עם חברה שלי D; ) ואם כבר אז רק שתדעו- זה פן, השיער שלי הוא מתולתל
מסנג'ר: dror_netzer@walla.co.il אתן מוזמנות להוסיף :) איסיקיו:
לא נכנסת. שיר מועדף של מקפליי: וואי כ"כ קשה לבחור, אני מתה כמעט על כל השירים! איך הכרת את מקפליי: חברה שלי השמיעה לי את All About You וחברה אחרת הראתה לי קליפים ותמונות, פשוט התאהבתי
וואי חפרתי. סורי. -.-

טוב,

אשכרה יצאתי שם קופה.
אל תתייחסו אליה, אני אעלה אחת אחרת (עוד יותר ישנה, אבל לא השתניתי הרבה ^^ )

Fairy of Rock

New member
'ני ../images/Emo210.gif../images/Emo79.gif כאילו שמישהו יקרא.

שם: חן.
תאריך לידה:
16.10.1991
מקום מגורים: אלפ"ש.
קצת על עצמך:
פייבוריט: דני ודאגי
תמונה שלך: אה, טוב
תוסיפו אותי למסן והאייסייD:
מסנג'ר: w21w@walla.co.il
איסיקיו: 232912640
שיר מועדף של מקפליי:
Don't Know Why
איך הכרת את מקפליי: לא זוכרת כבר

DoLi it is Me

New member
איזה פרררהה חמווווודדדדדההההה../images/Emo99.gif

איי ויש לך תיספורת כמו של ריאהנה [אמאל'ה ככה אכותבים את השם שלה ?]

JuSt My LuCk

New member
עונה ../images/Emo6.gif

שם: עדי גיל: עוד מעט 15 תאריך לידה: 4/8/92 מקום מגורים: כפר תבור קצת על עצמך: אמממ....אני מסטולה :p חחח סתם XD אמממ יש לי את השם הכי מגניב בעולם >< חחח (עדי אשכנזי) אני מנגנת על גיטרה תופים ולמדתי 8 שנים לנגן על פסנתר ושנה על חליל ועוד שנתיים על חליל צד (בי"ס). ממממ אני ממש אוהבת לצייר ולכתוב סיפורים למגירה (או לפורום XD) ממממ אני הכי ביישנית בעולם כשאני מחבבת מישו וזה ממש דפוק....מממ אני מתה על מקפליי
ומממ אני ממש אוהבת לצלם וזהו
פייבוריט: דני ודאגי
אבל אם צריך לבחור אז דני. תמונה שלך: אל תבהלו!!! מסנג'ר: adi_a17@hotmail.com איסיקיו: 216231801 שיר מועדף של מקפליי: פאק שאלה קשה! אמממ אני לא בוחרת
איך הכרת את מקפליי: דרך MTV היטס
אני מתגעגעת!!!!! (כבר אמרתי שעברתי ליס? כי אם לא אז עברתי ליס!!!
)

מי, ז'ו, מואה DD: ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שם: אורצ'הה (האאאר?! ><) גיל: 16 עוד חודשיים :) תאריך לידה: 30.08.91 מקום מגורים: חיפה, בקרוב ניו יורק ((:) קצת על עצמך: טיפשה, נורא. D: מנגנת בס, בלרינה בהכחשה עקב היותי קקי בזה :) פייבוריט: דוגע 333> תמונה שלך: אתן בטוחות שאתן רוצות את זה?

המשך + הערה. ../images/Emo11.gif

1) מסן סלאש אייסי Or_grint@hotmail.com 279002439 שיר אהוב של מקפליי - סיילנס :) הערה: התמונה למעלה, היא נראית הרבהההה יותר נורמלי כשלוחצים ורואים בגדול, אני מכוערת, אבל לא כ''כ.

למעלה