שרשור הכרות

sweet shir

New member
נהנהנהנהנהנ

שם: שיר. גיל: 14 וחצי. תאריך לידה: 6.11.92 מקום מגורים: רעננה. קצת על עצמך: הממ לודעת ^_^ פייבוריט: דאגי, ואחריו הארי. 3> תמונה שלך: זה לא מעלה.
מסנג'ר: shir_golde@hotmail.com איסיקיו: 304526286 שיר מועדף של מקפליי: וווואיי חחחחחחח שנייייייייייים לא שמעתי מקפליי
אהה SFA ו-TCFC. איך הכרת את מקפליי: סיפור ארוך, לקצר: בלוג, תמונות, כוסונים, תוכנת הורדה. :)

הפייבוריטים שלך כמוניי..DD:

וכם אצלי זה התחיל בזה ששמעתי את השיר אוביסלי, אז שאלתי של מי זה אז אמרו לי מקפליי, כתבתי מקפליי בגוגל, נכנסתי לתמונות, ראיתי דאגי, נפלה ברכה על האימיול DD:

אניי... ../images/Emo9.gif

שם: טל גיל: 14 תכף וחצי :p תאריך לידה: 6.3.93 מקום מגורים: מכבים - רעות (ראו תגובת מאי D:) קצת על עצמך: מוזיקה וחברות זה החיים :) מנגנת על תופים =] פייבוריט: הארי המוושללםם
תמונה שלך:
בסיור עם הבי"ס (אני השמאלית.. עם הורוד) וגם בתגובה של מאי אני עם השחור מסנג'ר: אממ לא משתמשת בו ממש.. איסיקיו: 269672175 שיר מועדף של מקפליי: הכל כולל הכל :) איך הכרת את מקפליי: אממ.. טוב הנה באה חפירה.. אין לי מושג איך.. נכנס הקובר שלהם לDon't stop me now לתוך הרשימת שירים שלי.. ולא ידעתי מי הם בכלל ואז מאי אמרה לי שיש לה כמה תמונות שלהם ואז ראינו וביחד התאהבנו קשותת =P והיא הראתה לי חלק מהסרט JML שהיה במחשב שלה.. ואז היא שלחה לי כמה שירים וראיתי שהם גם חתיכים וגם יודעים לשיר =]] נעים להכיר

בלי חפירה יותר מדי אבל..

מי שכבר רואה את התמונה אז עדיף שתגדילו כי אני סתם נראית מעוותת.. סורי על החפירה.. P:

or karady

New member
עונה

שם: אור גיל: עוד מעט 14 תאריך לידה: 10/08/93 מקום מגורים: גבעת שמואל (סתם חור במרכז הארץ) קצת על עצמך: חולת מוזיקה בעיקר מקפליי חברות שלי אומרות שאני לא שפויה...=] ואממ... אני שונאת את העיינים שלי והשיער (ביטחון עצמי נמוך עזבו..) פייבוריט: דני השקסי אהה וגם דאגי אבל אם צריכים לבחור אז דני... תמונה שלך: לא נותן לי לעלות=[ מסנג'ר: or_karady@Walla.com איסיקיו: 311257717 שיר מועדף של מקפליי: אממ.. נראה לי DKW איך הכרת את מקפליי: חברה שלי שלחה לי את AAY והתאהבתי..

1AnastaciA1

New member
אני

שם: נסטיה. גיל: 15. תאריך לידה: 23.04.92 מקום מגורים: רעננה. קצת על עצמך: בלע. פייבוריט: דאגי. תמונה שלך: --- מסנג'ר: staysi93@hotmail.com איסיקיו: 484791158 שיר מועדף של מקפליי: כרגע סטאר גירל. איך הכרת את מקפליי: שיר הכירה לי אותם.

Himeka

New member
למה לא?../images/Emo69.gif

שם: טלי גיל: 16 תאריך לידה: 30.5 מקום מגורים: קריות, אבל בלב קנדה/לונדון, אבל כעקרון קנדה. כי שם נולדתי. קצת על עצמך: אני בנאדם חברותי. פייבוריט: דאגי>הארי>דני>טום תמונה שלך: מסנג'ר: מסרים איסיקיו:מסרים שיר מועדף של מקפליי: יותר מידי איך הכרת את מקפליי: דרך חברה

shakedy69

New member
עונהההה =)

וואיי יש פה בנות ממש מוכרות לי...אחת מהבצפר שלי בדוק חח! שם: שקד גיל: 16 תאריך לידה: 19.7.90 מקום מגורים: חיפהההההההה קצת על עצמך: מממ..מוסיקה זה החיים שלי כל היום!!!אמ..אני מנגנת בגיטרה, מדריכת היפ הופ , עושה פיתוח קול ולמדתי משחק כמעט חצי מהחיים שליחח וווווווו אני במאית/צלמת..כן אני ילדה עסוקה טחחח פייבוריט: Little Doug איסי: 306754992 שיר אהוב: אמממ...Not Alone, Walk in the sun האמת שזה משתנה כל הזמן איך הכרתי את מקפליי: שמעתי עליהם כל הזמןןן ושנאתי אותם בהתחלה בלי להכיר או לשמוע אותם בכלל אבל ידעתי איך הם נראו מכל העיתונים בקיצר , הכרתי אותם ממיכל שהעלתה תמונה של דאגי לאיזה פורום של ג'סי ואז הורדתי שירים שלהם הראשון ששמעתי היה AAY וגיליתי שאני מכירה את הרוב ולא היה לי מושג מאיפה ואזזזזזזזז הלכתי וחרשתי את כל הסירטונים שלהם ביוטיוב להלהלה זה היה לפני שנתיים והשאר היסטוריה...

shakedy69

New member
ואוו התמונה חחחח

השיער שלי לא כלכך ארוך עכשיו חחחחחחחח והוא ניראה בתמונה הרבה יותר כהה בלאט!!אני בלונדיניתתתתתתת חח

kelly7i

New member
וואע איזה יפה, ואיזה שיער מהמם!!!!!

ואיך את בת 16, את עוד שניה צריכה להיות בת 17 אם נולדת ב-90 חח

קרן20000

New member
ואני :)

שם: קרן גיל:16 וקצת תאריך לידה: 19.4 מקום מגורים: מזכרת בתיה. אי שם ליד יובל בבילו חח קצת על עצמך: אוהבת מוזיקה (אבל לא מנגנת), מקפליי, מייספייס, לצייר, לכתוב, לשחק ועוד שטויות. פייבוריט: דאגידאגידאגידאגי! 3> תמונה שלך:

Charley XD

New member
אני ../images/Emo3.gif

שם:אורטל גיל: אממ נעגל ל- 15 .. תאריך לידה: 9.10.92 מקום מגורים:אממ קיבוץ ליד פתח - תקווה קצת על עצמך: אממ מכורה קשות למוזיקה XD פייבוריט: הארי ודאגי תמונה שלך: אממ אני בתגובה מהירה ..
מסנג'ר:eek:rtaiy@walla.com איסיקיו:XXX שיר מועדף של מקפליי: אממ כולם בעיקרון אבל עם חייבים אז TCFC וטרנסי ... איך הכרת את מקפליי: אממ לפני איזה שנה ראיתי את פליז פליז בMTV רגיל אהבתי ... ואז שכחתי ... ואז לפני איזה חצי שנה הייתי אצל חברה שלי וחברה שניה הראתה לנו קליפים שלהם... ומאז ועד היום
אוי איזה חפירה ... חח תהנו ? ( לא נראה לי שמישהו בכלל קורא את זה ... )

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo79.gifעונהה../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

שם:מור גיל:עוד חודש 14
אבל בדיוקקק
תאריך לידה:22.7.93 מקום מגורים:אזור קצת על עצמך:אני חולת רוק..וגיטרות
אני אוהבת לרקוד
פייבוריט:דוגע
תמונה שלך:סורי עדיף שלא
מסנג'ר: איסיקיו:לא בשימוש
שיר מועדף של מקפליי: הנה חמשת האהובים עליי
Babys Coming Back No Worries She Loves You Transylvania 5 Colours In Her Hair אבל בתכלס אני אוהבת את כל השירים
איך הכרת את מקפליי: אממ..לפני בערך שנתיים מראש 1..פשוט נידלקתי על דוגע
כמובן..חח ואז חבברה שלי השמיעה לי את דונט סטפ מי נאו...והיתאהבתי

lotem levi

New member
אני

שם: לוטם גיל: 13 וחצי תאריך לידה: 18.11.93 מקום מגורים: נהריה קצת על עצמך: אני ביישנית..ו..מצחיקה..ו....חמודה (WTF?!) פייבוריט: דאגי תמונה שלך:

בלה בלה בלה

שם:רעיה גיל:17.5 תאריך לידה:22.10.89 מקום מגורים:דרום קצת על עצמך:מסיימת י"ב,אוהבת פירסינג בכל מקום(למרות שיש לי רק באף) פייבוריט:דני תמונה שלך:הרגליים השקסיות שלי

GalJudd

New member
אני!

שם: גל, גליק, גלוש, אחמד ורבים אחרים.. גיל: בקרוב 15 מקום מגורים: מיתר- איפהשהוא ליד באר שבע... על עצמי: אוהבת מוזיקה, אוהבת את מקפליי, מציירת, מתכננת ללמוד תופים.. פייבוריט: 3> הארי 3> אייסיקיו: 215433569 מסנג'ר: gal_1992@hotmail.com איך הכרתי את מקפליי: לירון פוינטר.. מילכת היופי! P: תמונה: עם לירון |אני השמאלית| פשוט לא מצאתי שלי לבד.. ^^"

למעלה