שרשור הכרות

LironPoynter

New member
גמני חושבת שהיא חמודה!

אבל היא עדיין אמרה שדני נראה כמו חמורD: חחח סתם אמורי. אל תוציאי לי את השחלות!

YuvalJones

New member
גררר זאת הייתה תמונה אחת!$%^

>.ץ יאאא מחר את באה לת''א! יוההוווו איזה כייףף 33>

O0NoNi0O

New member
את היית בעיתון 1000 של ראש אחד?

והחזקת כזה את הגיליון עם השער שלהם נכון? חעח ידעתי שזאת מישי מהפורוםXD

rox love BSM

New member
אהאהא קיבלו את הרעיון שלי!!!!

שם: רוקסן,רוקסי,רוקס איך שבא לכם! גיל: כמעט 16 תאריך לידה:19.9.1991 מקום מגורים:עין הים [איפשהו ליד חדרה] קצת על עצמך: אהמממ,אני אוהבת את מקפליי[מן הסתם],ואני מאוהבת בג'ימס בורן
ובדאגי
ובדני
ובמאט[החבר שלי]
ושאני אהיה גדולה אני רוצה לגור באנגליה,וזהו..נראה לי. פייבוריט: דני+ודאגי,אני לא יכולה להחליט. תמונה שלך: אהמ אין לי על המחשב ואין לי כח לעלות,אבל אני אשים של מקפליי,כי יש לי חתולה בדיוק כמו בתמונה וקוראים לה מיקה
אהה ואין לי אי סיקיו ויש לי מסנג'ר אבל הוא לא עובד. ותודה שאימצתם את הרעיון שלי
ברגע שיהיה לי כח להבין למה הוא לא עובד אני אשים אותו.

rox love BSM

New member
****הוספה*****

שיר מועדף של מקפליי:אהמ זה משתנה כל הזמן כרגע באבל ווראפ איך הכרת את מקפליי: חברה שלי השמיעה לי שיר אחד שלהם,המכרתי אליו בערך שבוע ואז שכחתי ממנו ומהם. אחרי חצי שנה בערך נתקלתי בקליפ דאת' גירל ביוטיוב ומאז התאהבתי שוב! והפעם לתמיד!!!!!!!!

yan levi

New member
בווווווו

שם: יאן.. גיל: 16 תאריך לידה: 2.6.91:] מקום מגורים: שוהם/אלפי מנשה/פ"ת קצת על עצמך: משוגעת..חולת שינויים ופירסינגים :] פייבוריט: סקייטרים :] תמונה שלך:השמאלית..אני וחברה בשעת פיגור מנסות להצטלם כמו פרחות..די הלך לנו :]

Sivan McFLY

New member
Me../images/Emo9.gif

שם: סיון גיל: 14 תאריך לידה: 10.10.1992 מקום מגורים: חיפה קצת על עצמך: אמ... אין לי ממש מה להגיד חומזה שאני ממש אובססיבית לדני =] פייבוריט: דני דני דני ורק דני!! תמונה: פוריםם אני השמאלית =) מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 215668511 שיר מועדף של מקפליי: וואי כולם אני חושבת איך הכרת את מקפליי: ראיתי אותם בסרט Just My Luck זהו זאת אני!

סאמוואן

New member
עונה

שם: כרמית גיל:17 תאריך לידה: 29.3.90 מקום מגורים: קיבוץ מהמרכז קצת על עצמך: אממ.....אני אוהבת לשמוע מאוד מוזיקה (בעיקר מקפליי מן הסתם...), אני אוהדת של מכבי ת"א בכדורסל.....ובטח עוד כמה שריטות טובות.... פייבוריט: דאגי!!!! ובזמן האחרון גם דני החתיך!! תמונה שלך: סוריי אין לי איך להעלות תמונות למחשב איי סי קיו: 420704023 שיר מעודף של מקפליי: האמת שזה משתנה בתקופות.....עכשיו זה no worise או איך שלא כותבים את זה.... איך הכרת את מקפליי: אממ...הייתי מעריצה של באסטד ויום בהיר אחד ראיתי הופעה שלהם ביוטיוב שגם מקפליי הופיעו שמה אם השיר 5cihh ואז התחלתי לחקור עליהם והתאהבתי!!!!

עונה../images/Emo9.gif

שם:דרור גיל:13-14 תאריך לידה:23.12 מקום מגורים:ישראל קצת על עצמך:חחח אין הרבה פייבוריט:דניי#$#$%$$^ תמונה שלך:אין לי פה

The Psycho Girl

New member
אני אני אני

שם: אורלי גיל: עוד מעט 17 תאריך לידה: 20.8.90 מקום מגורים: אשדוד קצת על עצמך: אוהבת את מקפליי , אוהבת לשיר בקולי קולות עם חברה שלי שירים של מקפליי השער שלי לעיתים לג'ינגי , אני ג'ינגית בלילה ובלונדינית ביום חח פייבוריט: ממ דני והארי תמונה שלך: מסנג'ר:eek:[email protected] איסיקיו:169602105 שיר מועדף של מקפליי: חח אין לי מושג אני אוהבת כמעט את כולם not alone אחד המועדפים איך הכרת את מקפליי: אחרי שנתיים שלא שמעתי את באסטד חזרתי לשמוע , שמעתי את Build Me Up, Buttercup וביררתי מי הלהקה ששרה יחד איתם , שמעתי והתאהבתי

"נא להכניס נושא להודעה". אני! ../images/Emo9.gif

שם: נוגה. גיל: 19.5. תאריך לידה: הרביעי בדצמבר, אלף-תשעמאות-שמונים-ושבע.
מקום מגורים: ב"ב עה"ק.
קצת על עצמך: אוהבת לקרוא, לכתוב, לצייר... אממ.. לשמוע שירים, לישון... אה, ויש לי מייספייס. ודוויאנט. פייבוריט: דאגי.
תמונה שלך:
מסנג'ר: [email protected]. איסיקיו: 318837304. שיר מועדף של מקפליי: TCFC.
איך הכרת את מקפליי: גלשתי באינטרנט, ובטעות הגעתי לאתר של ג'אסט מיי לאק, ומאז הכל הסטוריה.

Simple Girl 182

New member
נעים מאוד ^^

שם: אלמוג
תאריך לידה: 30.1.92
מקום מגורים: הוד השרון
קצת על עצמך: אממ.. אין לי מה לספר, כנסו לבלוג שלי ותדעו עליי דברים ^^
פייבוריט: קשה לי והחליט.. אני אוהבת את כולם
תמונה שלך: אי אפשר לעלות אותה

Simple Girl 182

New member
../images/Emo41.gifמוסיפה../images/Emo41.gif