תודה =] להקה מס'9125 מעניין מתי יופיע לי הסמל בצד...
D dinp New member 25/8/06 #21 ../images/Emo6.gifמזל טוב SHUKYRULZ אני מודה למנהלים שהחליטו לשים על הפורום הזה(הרי הוא לא סתם נכון?)
../images/Emo6.gifמזל טוב SHUKYRULZ אני מודה למנהלים שהחליטו לשים על הפורום הזה(הרי הוא לא סתם נכון?)
י ירדושששש New member 25/8/06 #28 לא נורא אז תפסידי שבוע לימודים פחות או יותר... כמה זמן הטיסה הזאת?? חח בכיף הייתי מפסידה לימודים על זה... באיזה כיתה את??
לא נורא אז תפסידי שבוע לימודים פחות או יותר... כמה זמן הטיסה הזאת?? חח בכיף הייתי מפסידה לימודים על זה... באיזה כיתה את??
ל ל א ק י New member 25/8/06 #29 זה כבר לא כיתה P: בגלל זה זה בעייתי. אם זה היה ביצפר לא הייתה לי בעיה להפסיד לימודים
פ פ ל ו ר י ס יי נ ט ה New member 25/8/06 #25 ../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo222.gif מי שמכיר את הברכות הקבועות שלי, במקרה הזה זה...... שאתה ומדונה תגיעו רחוק
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo222.gif מי שמכיר את הברכות הקבועות שלי, במקרה הזה זה...... שאתה ומדונה תגיעו רחוק
ל ל א ק י New member 25/8/06 #30 ובהזדמנות זו אני רוצה להודות לבן [B R A Y E R] ששמר על הלהקה בזמנים קשים :O תודה בן! [וגם תודה לנתי כמובן :$]
ובהזדמנות זו אני רוצה להודות לבן [B R A Y E R] ששמר על הלהקה בזמנים קשים :O תודה בן! [וגם תודה לנתי כמובן :$]
B B R A Y E R New member מנהל 25/8/06 #33 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifמזל טוב!!../images/Emo65.gif מגיע לכם תהנו
T Tinkit16 New member 26/8/06 #38 ../images/Emo55.gif מזל טוף! ../images/Emo45.gif../images/Emo65.gif