איזו דמות אני

Cm 2004

New member
חחח תודה מאמי!!! ../images/Emo25.gif

באמת תודה.. חוץ מזה אין לי מה להגיד.. השארת אותי בלי מילים חחח

סולדד100

New member
אני עונה!

לאיזו דמות בסדרה אתה הכי מתחבר? תומאס איזו דמות הכי דומה לך? רוברטה איזו דמות היא ההיפך ממך? מללה איזו דמות הכי היית רוצה לשחק מהסדרה? פלור איזו דמות לא היית רוצה לשחק מהסדרה? דלפינה על איזו דמות בסדרה היית מוותר? הטבח איזו דמות בסדרה היית מוסיף? מאיפה לי לדעת... היית רוצה להיות שחקן? ברור באיזו סדרה הכי היית רוצה לשחק ולמה? פלוריסיינטה כי זאת הסדרה הכי מושלמת בעולם! איזה שחקן הכי היית רוצה לראיין ומה היית שואל אותו? את פדריקו ולשאול למה הוא עזב את הסדרה

ayeletkl 5

New member
../images/Emo29.gif עונה! ../images/Emo41.gif

לאיזו דמות בסדרה אתה הכי מתחבר
אני חושבת שלתומאס... למרות שזה בטח כי הוא חמוד קטן.
איזו דמות הכי דומה לך
האמת? לא חושבת שיש אחת כזו. אולי מטיאס.. או מיה..
איזו דמות היא ההיפך ממך
לא יודעת.. דלפינה? גם יפה, גם ערמומית וגם עשירה.
איזו דמות הכי היית רוצה לשחק מהסדרה
את תומאס או את רוברטיטה החמודיםםםםםםםם
איזו דמות לא היית רוצה לשחק מהסדרה
אמממ... את מללה, או טיטי.. ראול, ניקו..
על איזו דמות בסדרה היית מוותר
על טיטי. לא כאזה אוהבת 'תה.
איזו דמות בסדרה היית מוסיף
מז'תומרת? המממ.. אני הייתי מוסיפה חבר לרוברטיטה או חברה לתומאס.
היית רוצה להיות שחקן
אמממ... לוידעת. זו עבודה קשה.. תלוי איזה.
באיזו סדרה הכי היית רוצה לשחק ולמה
בפלוררררררררררר... סתם כי אני אשחק עם אסטפאנו ומרו.
איזה שחקן הכי היית רוצה לראיין ומה היית שואל אותו
את אסטפאנו.. הייתי שואלת אותו איך הוא יצא חמוד כ"כ!
הדמויות - לתזכורת (וגם כדי להעביר לי ת'זמן חחח):
פלוריסיינטה
פדריקו
פרנקו
רוברטיטה
תומאס
מרטין
ניקולאס
מיה
מטיאס
דלפינה
מללה
טיטינה
סופיה
הנהג (שכחתי ת'שם של הדמות שלו)
גרטה
אנטואן
בטה
קלרה
נאטה
פאצ'ה
ראול
בוונוס דיאס פרה טודוס, ושיהיה לכם יום נעים!

../images/Emo113.gifאני עונה../images/Emo182.gif../images/Emo186.gif../images/Emo183.gif

לאיזו דמות בסדרה אתה הכי מתחבר??? מ-י-ה
איזו דמות הכי דומה לך??? בלי הגזמה פ-ד-ר-י-ק-ו
איזו דמות היא ההיפך ממך??? מ-ר-ט-י-ן
איזו דמות הכי היית רוצה לשחק מהסדרה??? פ-ד-ר-י-ק-ו
איזו דמות לא היית רוצה לשחק מהסדרה??? אין דמות שלא הייתי רוצה לשחק
על איזו דמות בסדרה היית מוותר??? שום דמות
איזו דמות בסדרה היית מוסיף??? אין לי מושג
היית רוצה להיות שחקן??? ברור
באיזו סדרה הכי היית רוצה לשחק ולמה??? פיורלה, כי אני אוהב את הסדרה הזאת

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gif

לאיזו דמות בסדרה אתה הכי מתחבר? מאיה איזו דמות הכי דומה לך? באופי- סופיה מבחינת כמות האוכל שהיא אוכלת
ואני טיפה דומה לפלור בקטע שאני מדברת שטויות לפעמים
וביופי (עלק)- נמממ לאף אחד איזו דמות היא ההיפך ממך- בכל דמות אני יכולה למצוא משו שדומה לי בעיקרון אבללל הכי לא דומה לי זאת קלרה נראה לי איזו דמות הכי היית רוצה לשחק מהסדרה- דלפינה איזו דמות לא היית רוצה לשחק מהסדרה- סופיה חחח זה מזה מפדח על איזו דמות בסדרה היית מוותר- רוברטה איזו דמות בסדרה היית מוסיף- לוידת שקמי תצטרף כבר היית רוצה להיות שחקן- כה באיזו סדרה הכי היית רוצה לשחק ולמה- האמת אני מעדיפה לשחק בסרטים.. אבל נראה לי במורדים היה נחמד לשחק
בתור מאהבת של פל
איזה שחקן הכי היית רוצה לראיין ומה היית שואל אותו- לא רוצה לראיין רוצה רק לפגוש אותם

עונהההההההההה

לאיזו דמות בסדרה את הכי מתחברת? פלור+מריאנה(רוברטההה אאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה שלמות חח
רוברטיטה) איזו דמות הכי דומה לך? באופי פלור חח כי אני כזאת היפרקטיבית אבל אני גם קצת רוברטה כי אני עושה הרבה בלאגנים... איזו דמות היא ההיפך ממך? מממממ סופיה..יש לי ביטחון עצמי מופרז..... איזו דמות הכי היית רוצה לשחק מהסדרה? פלור או רוברטה אבל אם לא שתיהם אז מיה...ואם לא מיה אז קלרה או בטה... איזו דמות לא היית רוצה לשחק מהסדרה? החלום שלי זה לשחק.מגיל 3 אני רוצה לשחק ואני לומדת משחק 3 שנים+שנה בבית ספר..שיחקתי בסרט ששודר לערוץ הילדים ואני רוקדת 9 וחצי שנים ומופיעה בתאטרון ירושלים 9 שנים ככה שאיןןן לי פחד במה ומצלמה.אני ישמח לשחק כל תפקיד. על איזו דמות בסדרה היית מוותר? אף אחתתתתת הסידרה הזאת מושלמת
איזו דמות בסדרה היית מוסיף? את לואיסנה...או שהיא תיהיה לא לא נראה לי...
היית רוצה להיות שחקן? כן זה החלום שלי.מגיל 3 אני רוצה להיות שחקנית(ההמשך למעלה חח) באיזו סדרה הכי היית רוצה לשחק ולמה? הייתי רוצה לשחק בקטנטנות כי רוב הפלרוסייסינטים+המורדים+פינת אור שם...אבל בקטנטנות בעונה ה-4 או שגם במורדים או בפלורייסינטההה אאאאאאאאאאאאאאאאא לשחק עם פלור איזה חלוםםםםם ועם מריאנההההה גאד איזה שלמות.הייתי רוצה לשחק בסדרה שכל כוכבי קטנטנות(כולל מילי-עונה 3 וכולל ג'ורג'ינה וזבוב ודלפינה-עונה 3,4 ורוניה-לכלוך,פקק)וכל כוכבי פלורייסיטנה+פינת אור+המורדים ואפרת כהן כמובןןןןן
גאד איזה מושלם זה יהיה..זה יהיה חלום שמתגשם
איזה שחקן הכי היית רוצה לראיין ומה היית שואל אותו? אפרת כהן ואם מפלורייסינטה אז את מריאנה+פלור+בנחמין+פליפה+קמי+סבס+אגוס חח..לא סתם הכי הכי הייתי רוצה את מריאנה,פלור ובנחמין וקמי......
כי אני הכי משוגעת עליהם חחחחח וכשאני מתכוונת למשוגעת זה משוגעתתתתתתתתת כאילו טרולולו חח.....לא אבל ברצינות אותם אני הכי אוהבתתת(לא מעריצה אלה אוהבת!יודעים מה ההבדל?!הערצה חולפת אהבה לא!כל הזכויות שמורות לפורום מיכאלה
)חעחעחע ניסיון יפה אני לא יגיד מה אני ישאל אותםםם חיחיחי אני ישאיר את זה למבצע.....

למעלה