shirli0811

New member
אההההבבבת חייי ../images/Emo23.gif

את לא הכי מאושרת בעולם, כי אני הכי מאושרת בשביילך =P הרבה הרבה הרבהה מזל טוב, שיהיה לך בהצלחה איתו בהמשך (:) שתצליחו ביחד, ותתקדמי, ותזכרי שאני אוהבבת אותך הכי בעולם, ותמיד פה בשבילך
הרבה מזל טוב (((:)

shirli0811

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo9.gif את מדהימה :]]] ../images/Emo23.gif ../images/Emo9.gif

Agenst the wind

New member
אם אני זוכר נכון...

מישהי שהייתה הבעלים שלו לפני 4-5 שנים, או עשתה עליו פנסיון, או פשוט הייתה נורא מחוברת אליו- כתבה פה בשנה הראשונה של הפורום... הכינוי שלה היה "אוהיו" באנגלית, באותיות ראשיות.... *מטרת ההודעה הזאת היא לציין ציון פשוט, שאיפשהו יש בעולם יש עוד אנשים שנקשרו נורא לסוס הספציפי הזה*.

כן.. רעות הראל...

יש לה את רטינה עכשיו והיא מתחרה בדרסז'.. והיא עדיין כותבת פה מדיי פעם בפורום או בקומונות.. והיא הייתה עושה עליו חצי פנסיון...

יויו אהובי

איזה סוס מושלם. כן רכבתי עליו כמעט איזה שנה חצי פנסיון והוא הסוס הכי מאמי ומתוק שיש... כל היום רק רוצה אהבה וצומי. הוא סוס שאפשר להתחבר אליו בקלות... יש לו אופי מדהים והוא כזה טוב... מזל טוב למי שקנתה אותו. אני ממש מאחלת לך שיהיה לך טוב איתו כי הוא באמת סוס נשמה. והוא נותן את החיים שלו בשביל הרוכב... ותשמרי עליו טוב:)

2eye

New member
מזל טוב P:

איזה הרגשה כיפית זאת...גרמת לי לחזור אחורה איזה חדושיים שלושה
בקיצור, בהצלחה איתו...

ענברייי מדהיממה../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

יפפה עכשיו יש לך את הדבר שהכי רצית--- סוס הולנדי
המוווון המווון מזל טוב
בהצלחה איתו כי סוס מדהים וחמוד
ואתם ממש מתאימים
טוב בחוה אני כבר אגיד לך הכלל...
מאתמול

לא...

זאת אומרת אתה בטח מתכוון אליה
וניצה... היא לא הייתה שלי, היא של ילדה מהחווה ואני עשיתי עליה חצי פנסיון... ועכשיו קניתי את אוהיו=]

קוסמת4

New member
אה אוקיי הבנתי.....

בכל מקרה תתחדשי חמודה ,כמובן גם תהני....... והכי חשוב בהצלחה!!!!!!

למעלה