היום ב-
אנשים

אני מתה עליהםםםםם ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

וזה ממש מרגיז כי אני הכרתי אותם שאף אחד אפילו לא ידע עליהם ופתאום כל העולם מכיר אותם.. יש לי את הדיסק על המחשב, הם ממש טובים!!!

מכירה את המצב..../images/Emo223.gif

אני אמנם מכירה אותם גם בזכות אי וריט סינס אבל זה קרה לי עם להקות אחרות לא נורא

../images/Emo204.gifכנ"ל!!

הדיסק שלהם פשוט מעולההה! וכן, הם להקה צעירה, דיי חדשה, יש להם דיסק 1, מעולההה!! נראלי לי שיש להם שני קליפים... שולטים!

Noa Tsror

New member
פאניק ../images/Emo99.gif

הזמתי דיסק שלהם. הוא צריך להגיע עוד כמה ימים.. ^^

kayama

New member
ווע :X

פניק זה וואנאבי דה יוזד.. מזכיר את my chemical romance ><" שונאת'ם..

../images/Emo204.gifלא נכון...

לדעתי אין קשר בכלל בין הסגנון של פאניק [באתי לכתוב "פאקינג" חחחח
] לבין ד'ה יוזד.

kayama

New member
הו :S

טוב, אני חייב להודות שלא שמעתי יותר מידי שירים שלהם ><" יעע~ נכען!~# אסור לשפוט לפי שמיעה ראשונית =] אני אוריד עוד שירים שלהם ואז אני אומר לך אם צדקתי או לא XD... :}

Weird Me

New member
חשבתי שאני יחידה בעולם שמכירה אותם!

אני לא יכולה להפסיק לשמוע את השיר הכלכך טוב הזה שלהם I WRITE SINS...!! אם למישהו יש עוד פרטים עליהם זה יהיה נחמד :]

MoonyAvFreak

New member
Duh!

sorry for the english and all yeah panic! at the disco are such a great band i love them...been in love with them for a while and my dad will get my their t-shirt and cd in the USA one of the best bands i must say :) they are so adorable and kick ass!! yes..and sorry again for the english, i hope it dosnt bother anyone..im just very tierd n dont wanna change language n start talking hebrew now <3

MoonyAvFreak

New member
...

אני....פה בארץ, קשה לי כי כל החיים שלי חייתי בחו"ל (או איך שכותבים) אז זהו שעברית די קשה לי לכתוב במחשב וזה... אאאה כן. אבא שלי טס לארה"ב ועשיתי לו רשימה של המון דברים של להקות מחנות שאני אוהבת

למעלה