אבל אני לא יכולה לשמור אותה והנה אני רוצה תמונה של ג'ניפר עם משקפי שמש
ת תומר 10 New member 22/9/07 #20 אבל אני לא יכולה לשמור אותה../images/Emo7.gif../images/Emo216.gif והנה אני רוצה תמונה של ג'ניפר עם משקפי שמש
אבל אני לא יכולה לשמור אותה../images/Emo7.gif../images/Emo216.gif והנה אני רוצה תמונה של ג'ניפר עם משקפי שמש
J just adiki New member 22/9/07 #21 איזה חמודות../images/Emo99.gif איזה בוב היא! מ.. אני רוצה של ג'ניפר מתוכנית אירוח כלשהי
S sapiri5 New member 25/9/07 #27 הנהההה../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif מדהימה כתמיד אממ תמונה של ג'ני עםפסלון כלשהו (תמצאו משהו יפהה )
הנהההה../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif מדהימה כתמיד אממ תמונה של ג'ני עםפסלון כלשהו (תמצאו משהו יפהה )
J just adiki New member 25/9/07 #29 בבקשה../images/Emo27.gif אני חולה על התסרוקת שלה פה איזה יפה אני רוצה תמונה של ג'ניפר מתוך שער מגזין
J just adiki New member 26/9/07 #34 צחוק מכל הלב../images/Emo6.gif מצאתי תמונה שהיא ממש נקרעת מצחוק אבל מרוב שהיא צחקה האף שלה היה מקובץ וכל הפרצוף העדפתי את הקלאסית יותר אני רוצה תמונה שלה עם דייויד שווימר
צחוק מכל הלב../images/Emo6.gif מצאתי תמונה שהיא ממש נקרעת מצחוק אבל מרוב שהיא צחקה האף שלה היה מקובץ וכל הפרצוף העדפתי את הקלאסית יותר אני רוצה תמונה שלה עם דייויד שווימר
ת תומר 10 New member 26/9/07 #30 איזה רגליייייייייייייייייייייייים../images/Emo99.gif../images/Emo216.gif
R RayoDeLuz New member 21/9/07 #8 טעות..../images/Emo3.gif המחשב שלי בסדר גמור.. ולא הייתי אצל אף חברה... הייתי בבית ספר בשיעור מחשבים ומן הסתם אין מקלדת עברית..
טעות..../images/Emo3.gif המחשב שלי בסדר גמור.. ולא הייתי אצל אף חברה... הייתי בבית ספר בשיעור מחשבים ומן הסתם אין מקלדת עברית..
פ פרה של שוקולד New member 27/9/07 #36 קמצנים אלו חח...מקלדת לא קונים כמו שצריך..אמ. כנסי לגוגל תחרבשי משו ותעשי העתק הדבק לכל אות כמו פגה.....
קמצנים אלו חח...מקלדת לא קונים כמו שצריך..אמ. כנסי לגוגל תחרבשי משו ותעשי העתק הדבק לכל אות כמו פגה.....