שירשור היכרות

Sweety Shiri

New member
../images/Emo90.gifשירשור היכרות../images/Emo89.gif

אז... בזמן האחרון מצטרפים לפורום אנשים
והגיע הזמן שנכיר אחד את השני טוב יותר...
שם:
שבט:
מסנג'ר:
אייסיקיו:
סירה אהובה:

מושיק oha

New member
ראשון!!!!

קוראים לי מושיק :p שבט דקר [email protected] 198074485 סירה אהובה!! כתומה/קסיופאה אהוס רהב חח? וינדמילר האחת והיחידה וכמובן ש. ונציה הציקלגית :p

gal dolev

New member
../images/Emo58.gif

גל דולב שבט דקר צופי ים הרצליה כמובן!!! מסנג'ר.. guli_d@nana,.co.il אייסיקיו אין... סירה אהובה... אממ אמממ הבטי!! חחחח היה נחמד לישון עליה.. המבין יבין

gal dolev

New member
גם תמונה...

זה החרטום של החרמון במשט דקר עם הראש היפה של אליאור.. ומקדימה גוררת אותנו הבטי...

ברנדו1950

New member
מאיה, ת"א

שם: מאיה ברנדויין שבט: תל אביב המגניב מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 10728669 ואני מאלה שבקושי נוגעים בו סירה אהובה: דוגמנית העל המקומבנת, הגרוסמן. וגם הנעמה, בשביל איתי. אגב, זה לא המשתמש שלי. אבא שלי גולש, מסתבר, בפורומים של מוזיקה יוונית=\. המשתמש שלי זה unopoo או משהו כזה..

LostSoul1

New member
הקדמת אותי!!

רציתי לפתוח שרשור כזה
שם: זיקה שבט: טבריה מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 313886782 סירה אהובה: אמפ..

GONE1

New member
היוגו נמכרה

היוגו נמכרה ע"י הביטוח בקרוב מתחילה שחזור ושיפוץ כללי ע"י הבעלים החדש

goomal

New member
יערה וספיר

פלצור יערה וספיר התנקשו בדיסק שנתתה לי. בהתחלה יערה החרימה לי את הדיסק אחרי זה לקחה אותו לספיר אז העתיקה רק את התמונות שהיא רוצה.... ואז אחרי כל זה הם שברו את הדיסק עם כל התמונות, עם הסירטון של אח שלך ועם ההרחבה של HEROESIII. אז יהיה נחמד אם תצרוב לי את זה שוב. וספיר יא חוצפנית איך את מעיזה להעלות תמונה מהדיסק אחרי מה שעשיתם?¿?¿

Innocence Lost

New member
חמוד!!

חברה שלך שמה אותו בכיס ישבה והוא נשגבר איך זו אשמתי!? למה שברו ברבים?

Yaarit4

New member
חצוף!

למה אתה מאשים את ספיר:O מה היא קשורה!:O אניש מתי אותו בכיס ושברתי! היא עשתה לי טובה שהיא צרבה לי אותו שוב עם התמונות! אז למה שיר להאשים!

Yaarit4

New member
ייאייי אני

שם:יערהה שבט:טבריה מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:233095234 סירה אהובה:הייתה תמיד ותהיה תמיד היוגווווו

roniiit

New member
גם אני, גם אניייי

שם: רונית:) שבט: דקר- לנצח!!! מסנג'ר: [email protected] אייסי:284817876 סירה אהובה: מי אם לא היהב המלכה!

למעלה