שירשור היכרות

יהל כהן

New member
אין לי שם לנושא.....

שם: יהל כהן שבט: צופי ים כנרת (זאת לא הכמות זאת האיכות) מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 222081915 סירה אהובה: ברניקי אהובתי!!

מתן ציח

New member
עכשיו אני

שם: מתן "המלך" בן הרוש שבט: צופי ים חיפה השולט מסנג'ר: [email protected] (אני לא נימצא בו הרבה) אייסיקיו: 329888554 סירה אהובה: הוינדמילר

דאמיט

New member
../images/Emo105.gifשלום לכולכם, חדשה :]

שם: נועה הקולית. שבט: תל אביב. מסנג'ר: ז"ל. אייסיקיו: 169736040 סירה אהובה: היוגו ז"ל. :[ אז כן אני נועה מתל אביב, יש לי ריח של ירקון, ו... זהו. ביי.

m o s h e 9 1

New member
משה

איך זה הולך? שם: משה ישראל שבט: חיפה מלחמה!! מסנג'ר: [email protected] איי סי:איין כח להכנס. סירה: ה ז ו ר ע!!!!! (סבמרינסקי) זהו? מפ"ס שולט!!

Loriella

New member
../images/Emo98.gif

שם: צופ
שבט: תל אביב הקולים
מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: אין לי
סירה אהובה: הגלית שולתת, האיתי מאגניבה
למי שיש תמונות שלהן מוזמן...

Loriella

New member
../images/Emo67.gif

מצאתי תמונה לא קשורה
כשניצחנו בתחרות (ח' בנות)

goomal

New member
אנוכי

שם: גידעון (שי) שבט: חיפה!!!! מסנג'ר: [email protected] נכון שאין לכם מוסג למה אני דבוק לגומל. אייסי: 222750124 אבל אני אף פעם לא מחובר. סירה: עוד תהיה אחת שאני ממש אוהב.

goomal

New member
דרגה

אולי עדיף להוסיף גם דרגה כי אני לא יתחבר לאיזה חמישיסט מתלהב. אז אני שמיניסט לשנה הבאה עלינו לטובה.

אבו-בעליו הלא חוקיים של הABU DANCE

איסמי:אבו/אבו שושן/אבוללה
איסם אל שבט: צופי אל ים אל חיפה מלחמה!!! איסם אל מסנג'ר: [email protected] איסם אל סירה אל מועדפת: ה.ר. וינדמילר מלכה לנצח תקרע את כולם בשיוט זוהר כולל את הסלוניקי מי שידבר לרעה על צופי הים חיפה,שלא יתפלא אם הוא יקבל בדואר מעטפה עם חומר אבקתי לבן או חגורה גדולה מוצמדת לטלפון... (בטח רק החיפאים יבינו-בעיקר מפ"סים ברקודה)

למעלה