שרשור הערב ה-78
12/9/2011

meytula

New member
אחותה של אורטל וחברה שלה עשו לו לחץ חתונה

מסכנה אורטל לא נעים לה מזה גם

ORLYCOHE

New member
איתן זרק לו, מזל שאמא שלה לא באה.. ואורטל שמע

שמעה והתעצבנה עליו. איתן מנסה לסכסך/לקלקל בכל דרך!

meytula

New member
גב פשוט דוחה

ההכריות עם גב גורמת לי ממש לחבב את איתן וזה לא משהו שחשבתי שיקרה
גב לאורן''איזה נורא זה שלחברה שלך יש חברה כוסית '' אורן לא מגיב ''זה לא קל ''מוסיף גב ''תאר לך אתה עושה ביד על החברה הכוסית של החברה ועוד יותר גרוע תוך כדי הז..ן אתה מדמיין אותה''' אין לבן אדם הזה טאקט

ראית אותו רוקד? יש לו ריקוד כזה שמדמה

סקס וספאנקיס...יאק. כל ההוויה שלו דוחה אותי, ההתנהגות שלו כלפי קרן, עם כל סלידתי ממנה, פשוט מרגיזה. אני רואה אותו בבוקר בשיחות עם הבנים, שם הוא וורבלי ומעניין ואז דקה אחרי זה עם קרן והוא הבן אדם הכי משפיל שיש. בע, עליו.

meytula

New member
../images/Emo45.gifאפילו שאני לא סובלת את קרן אבל

גם לה לא מגיע יחס כזה ולאף בחורה לא מגיע יחס כזה משפיל.אני לא יכולה לראות דברים כאלה,בתור בחורה,אחות ,חברה ואימא זה כואב לי

adiyon2

New member
אבל קרן לא מריונטה

היא איתו מבחירה. היא מצחקקת מכל מה שהוא אומר. חוץ מזה היא לא חסכה מאחרים, אז כנראה שזה חוזר אליה.

meytula

New member
גם נכון ויחד עם זה עצוב

כל ההתנהלות שלה איתו מראה הרבה על איך שהיא מעריכה את עצמה ואת הגוף שלה ולראות את זה על כל בחורה זה לא קל לי

goodpink

New member
היא פגעה בבחורות שלא עשו לה כלום כך שרחמים

עליה אין לי קודם שתלמד להיות בן אדם. אין לי רחמים לרוע. ושנית גם לא מתנהג אליה כל כך רע כמו שמנסים לצייר ובכל מקרה היא זו שתעלקת עליו היא זו שיוצרת משבר ועוד משבר כדי לפנות לצד האמפטי שלו מניפולטביות רגישית...כך שתאכל מה שהיא בישלה. ואם לא אכפת לה מהמיליון שתצא עכשיו ותחכה לו בחוץ

לואיזה7

New member
קרן נכנסה בוכה באמצע הפגישה עם חברתה

יוני אמר שהיא בוכה קצת, וליהי הלכה אליה, אולי למקלחת.

thisisme4

New member
לדעתי הוא לא בוחל באלימות פיזית כלפיי נשים

אולי לא בבית מרושת מצלמות אבל בטח ובטח בחיים האמיתיים, ובטח ובטח בזמן שעשה סמים והיו לו קריזים. בעעעעעע (פעם היה פה אייקון של תפוז מקיא) מה הכי דומה לזה?

thisisme4

New member
לדעתי כן

אל תשכח שהוא סיפר שבאה אליו משטרה הביתה בגלל ריבים עם בחורות... והוא איים לזרוק מאפרה על חן - בצחוק כן? אבל אצלו אי אפשר לדעת מה צחוק ומה אמיתי, (הוא קורא לזה ציניות, אבל זה פשוט חוסר הבנה של חוש הומור) הוא גם לא צוחק מהבדיחות של שאר הבנים, שכן מצחיקות. לדעתי יש לו לקות נוספת שנקראת חוסר הומור כללי.

sendibar0

New member
הוא לא איים כלום!!!!

המאפרה היתה בצורת לב! והוא רצה להשליך אותה אל חן כמחווה (ג'סטה). למה לשקר, למה?

דיי3

New member
אתה יודע קיק, יש קיקים לאנשים. יש מה שנקרא

אנשים שאוהבים כאב ויש אנשים שאוהבים להכאיב. בקהילה של הבדס"מ קוראים לזה להעניק כאב. זה מכות במסווה של צורך.

goodpink

New member
זו הערה ממש לא במקום. אין לה שום סימוכין לכך

וממש לא לעניין להגיד משהו כזה. בנוגע למה שעשה שלקח סמים עם עשה משהו אלים היה לו תיק פלילי.

thisisme4

New member
יש לו תיקים פליליים

אל תשכחי שהוא לא יכול לעשות רישיון נהיגה בארץ בגלל זה. אם זה לא במקום אז סליחה. לא אמרתי בוודאות, אני אומרת שיש מצב...

למעלה