שרשור הערב ה-78
12/9/2011

thisisme4

New member
לא ככה, חס וחלילה

כן היא מגזימה לפעמים... אבל גם ככה כולן שם עם בגדי ים כל הזמן ורואים להם חצי תחת..

meytula

New member
../images/Emo6.gifגם נכון

ללא ספק לליהי יש טעם מעולה בלבוש והיא תמיד מתלבשת סוף..אבל המכנסונים האלה שהיא שמה מזעזעים

thisisme4

New member
אל תשכחי שמלבישים אותם ב"אופנת הקיץ" של רנואר

אין להן הרבה ברירות

thisisme4

New member
זה מה שאומרים.. בפרסומת. לא שמת לב?

הבנים והבנות לבושים מתנת רנואר - (חרא של חברה לא קניתי שם כלום בחיים) אני קונה בקסטרו ופוקס, שניהם מעולים.

meytula

New member
למה?אני תמיד מוצאת שם מציאות

גם בקסטרו אני מוצאת,אבל ברנואר אם מחפשים אני תמיד מוצאת דברים סוף לא ידעתי,מה כל הבגדים?? לא ראיתי כבר 4 פרקים

thisisme4

New member
אין לי מושג לגביי כל הבגדים

אולי עד הערב הם לובשים את רנואר .. שאלתי את עצמי אותה שאלה. ראיתי את הפרסומת פשוט באמצע השידור שהם לבושים מתנת רנואר. לא יודעת.. אולי אני אכנס פעם לחנות אם ייצא לי. אם את אומרת שהם בסדר. טוב זו שיחה כבר לפרטי אבל מה את מוצאת שם? את אוהבת שמלות לקיץ? אני מאוד בקטע של שמלות אבל יש בעיה צריך לשים טייץ' מתחת

meytula

New member
אני מוצאת הכל כמעט

אם זה שמלות וחצאיות מגניבות או חולצות מיוחדות,העניין ברנואר שצריך סבלנות ולחפש טוב טוב. למה טייץ?יש שמלות שאפשר לשים בלי טייץ בשקט לא מזמן קניתי שם חצאית בננה הורסת,רק אחרי שמדדתי חצי חנות מצאתי אותה
זה היה כשהיתי בחודש רביעי וזה עלה עלי ממש יפה.התלהבתי שבוע מהחצאית

thisisme4

New member
איזה כיף לך!

את בהריון? טוב נראה לי שזה נקרא כבר "צ'יטוט פרטי" על פי התקנונים אז נעצור כאן למרות שזה מעניין...

ערב טוב לכולם ובמיוחד למיטולה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תודה על תמונות העדכון, הייתי שבשיעור סופר משעמם וחזרתי ישר לתמונות של הזוג היפה שהעלת, אין עלייך. מה קורה עכשיו? שיחה מוזרה בין אורן לאורטל היה משהו ששווה לדעת?

meytula

New member
ערב טוב לך../images/Emo24.gif

בכיףףף,זה כמו שאני ישר מחפשת עידכונים שלך על דניאל ,אנחנו צוות לעניין
כן,תקראי למטה הגבתי על זה ואת יודעת מה אחרי שאורטל ליכלכה על איילת ירד לי ממנה עכשיו,אולי את צודקת ואורטל לא כמו שאני חושבת שהיא

יש לי כמה תמונות שהספקתי להעתיק בצהריים

איתן ודניאל במטבח, חמודים כמו תמיד. אנסה להעלות מאוחר יותר, מהמחשב הזה קצת איטי לי . אני לא חושבת שאורטל היא הכי גרועה בוילה, אבל כאישה, היא פשוט לא ברורה לי . אין בה רוע, אבל גם אין שם משהו מעבר , המסתורין שלה כביכול לחלוטין לא עובד עלי, לא יודעת, לא מתחברת, מותר לי
. לא נורא, נתמקד בדניאל, שהיא פשוט אלופה!

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אחלה אני ממתינה ,לא יצא לי לראות היום בכלל רק ב5 וחצי התחלתי לצפות..

אז אני אספר לך קצת מהיום בצהרים:

הם הכינו יחד לזניה אחרי שאתמול הכינו יחד צ'ילי קון קרנה שדניאל לימדה אותו להכין ואיתן נשפך ממחמאות לדניאל שהוא לומד ממנה כל מני תבשילים. אחרי זה ישב עם יוני ואמר לו שהוא נדהם מהאופן בו הוא ודניאל בישלו אתמול בערב, כי הם הוסיפו תבלינים ללא מילים ובכל זאת התבשיל יצא טעים במיוחד, הוא נפעם מההרמוניה שיש ביניהם . ויוני אמר שכייף לראות אותם מבשלים יחד. זהו בערך, כי יצאתי ממש מוקדם היום מהבית. אגב אתמול הוא היה עם דניאל במיטה הזוגית שהיא חיברה עד ארבע לפנות בוקר, איתן סיפר לבנים ההמומים על השעה המאוחרת, שהם "התלחששו"

חני 57

New member
מיטולה מה בסך הכל אורטל אמרה על איילת

היא לא אמרה משהו רע ,רק שאלה את אורן אם הוא היה בעניין של איילת!!!!

meytula

New member
ואז הוסיפה ואמרה

''איילת סתם התקרבה אלייך רק כדי להתקרב לאיתן'' אורטל קינאה באהבה החבריתץ שיש לאורן כלפי איילת

חני 57

New member
מיטולה זה כבר פרשנות שלך ,יכול

להיות שהיא רק ציינה עובדה ,לאורטל היה עם איתן יותר מאיילת וההפך הוא הנכון איילת קינאה באורטל !!!סתם לידיעה אני מאוד אהבתי את איילת וכעסתי מאוד על איך שענבר התנהגה אליה ,איילת הייתה לבבית חברותית ומקסימה בהתחלה והיה לי כייף לראות אותה ,שמחתי שהיא זכתה במשימה!

meytula

New member
זה בדיוק מה שהיא אמרה.שום פרשנות שלי

באמת שאני אוהבת את אורטל אבל זה הציג צד מאוד קנאי שלה שלא מצא חן בעיני

למעלה