שרשור לילה
28/08/11

Klayhamn

New member
../images/Emo90.gif שרשור לילה ../images/Emo199.gif 28/08/11 ../images/Emo89.gif

easternstar

New member
המועמדות: ענבר, אתי וליהיא-השערות מי הולכת?

ענבר מועמדת להדחה ע"י הקהל בפעם הראשונה. האם הבנים יצביעו על הדחה? השערות?

dudutaza 1

New member
../images/Emo150.gifברור שזה בין אתי לענבר....

השאלה אם אתי תישאר בלי ההגנה של יוני?....

easternstar

New member
האם יוני יסיר את ההגנה מאתי או ישמור לה חסד

"נעורים". יוני טוען שהוא גם אוהב את ענבר אבל אז כולם ידעו שענבר פופולרית אצל הקהל. היום הם יודעים שלא ולכן גם גב לא יכלול אותה במועמדות שלו לקחת את המיליון. אני מקווה שענבר
תודח. אני לא שוכח איך היא התנהגה לאיילת ואיך ידעה תמיד לסכסך (היא ניסתה לסכסך גם בין ליהיא וקרן)

goodpink

New member
לא בהכרח. המנחים עכשיו אמרו בפירוש שכל אחד

נותן חסינות לבת אחת. גב קשוב מאוד לצד האמפטי שלו מאוד זה חזק אצלו. אם ענבר תפעל על הצד הזה שלו הוא יכול להשאיר אותה. במיוחד אם יחשוב שהיא נכלשה ולא מאיימת לו על המיליון

adiyon2

New member
קשה לי להאמין שהוא יעדיף את ענבר והבכינות

על יוני

izmeral1

New member
איתן שוליח הביתה את ענבר-כנ"ל גב-

למה כי נמעס להם מהשיחות המטופות שלה. ויחד הם רוצות את הבנות לבד. לגבי קרן הכוונה במיוחד. ועוד הבנים יש להם תועלת מאתי. היא עוזרת להם כמו אחת מהם.כך נראה. רק היא יודעת להבין את הבנות כאשר הם משקרות. זה לא הזמן שאתי תלך. מהמרת על ענבר נקודה..................................................................ב..אלף%1000

adiyon2

New member
מסתבר שלא

יוני אמר שהוא אוהב אותה ולא רוצה שתודח

izmeral1

New member
היום בבוקר יוני כאב לו על אתי. ........

ואמר לה אני מקווה שאת לא תהיה בן המועמדות. וגם אמר לה אל תפחדי. גם והוא משך שבוע וחצי מנסה להגיד לבנים שאתי מיצאה את עצמה. ליוני יש לב טוב. גם הוא פעם מוריד ופעם מעלה. את החברות. מקווה שהוא לא יעשה צעד דוחה. ויוני מהיחידי הכי הרבה שלא סובל את ענבר. ערב טוב.

to be1

New member
יוני כבר חוזר בו מי "לדעתי אתי עשתה את שלה "

אמר שלא נראת טוב בשבועים האחרונים. ועכשיו בשיחת הבנים עוד פעם אומר אתי חשובה לי בשבילה היא צריכה לישאר?

רותי167

Well-known member
איתן יבחר בליהי וגב באתי,ענבר הביתה!

סוף סוף לא נראה את חלאת המין האנושי ענבר.

Klayhamn

New member
כן בגלל ש...

גם הבנים התחילו להתחבר אליה, ובזמן האחרון לא הייתה לה שום "תקרית" משמעותית... כולם התרגלו אליה ולמניירות שלה, והיא ממילא נהייתה פחות דומיננטית או רועשת או מזיקה

easternstar

New member
אתה לא צפית באתי עם הכרוב../images/Emo6.gif

יש לה פוטנציאל להיות מצחיקה עד דמעות.
ההשערה שלי הפעם: ענבר. נראה...

למעלה