"נעורים". יוני טוען שהוא גם אוהב את ענבר אבל אז כולם ידעו שענבר פופולרית אצל הקהל. היום הם יודעים שלא ולכן גם גב לא יכלול אותה במועמדות שלו לקחת את המיליון. אני מקווה שענבר
תודח. אני לא שוכח איך היא התנהגה לאיילת ואיך ידעה תמיד לסכסך (היא ניסתה לסכסך גם בין ליהיא וקרן)
נותן חסינות לבת אחת. גב קשוב מאוד לצד האמפטי שלו מאוד זה חזק אצלו. אם ענבר תפעל על הצד הזה שלו הוא יכול להשאיר אותה. במיוחד אם יחשוב שהיא נכלשה ולא מאיימת לו על המיליון
למה כי נמעס להם מהשיחות המטופות שלה. ויחד הם רוצות את הבנות לבד. לגבי קרן הכוונה במיוחד. ועוד הבנים יש להם תועלת מאתי. היא עוזרת להם כמו אחת מהם.כך נראה. רק היא יודעת להבין את הבנות כאשר הם משקרות. זה לא הזמן שאתי תלך. מהמרת על ענבר נקודה..................................................................ב..אלף%1000
ואמר לה אני מקווה שאת לא תהיה בן המועמדות. וגם אמר לה אל תפחדי. גם והוא משך שבוע וחצי מנסה להגיד לבנים שאתי מיצאה את עצמה. ליוני יש לב טוב. גם הוא פעם מוריד ופעם מעלה. את החברות. מקווה שהוא לא יעשה צעד דוחה. ויוני מהיחידי הכי הרבה שלא סובל את ענבר. ערב טוב.
גם הבנים התחילו להתחבר אליה, ובזמן האחרון לא הייתה לה שום "תקרית" משמעותית... כולם התרגלו אליה ולמניירות שלה, והיא ממילא נהייתה פחות דומיננטית או רועשת או מזיקה