שרשור לילה
28/08/11

היום היא חנקה אותי מצחוק לפני השידור

שגב אמר להן שהן כולן יפות.. אז היא באה אומרת לו :" ומה אתה יא ז'רלול משימדורה" חחחחחחחחחחחחחח

adiyon2

New member
ענבר הולכת

למרות שהייתי מעדיפה שליהיא תלך, היא מגעילה אותי. ולא בגלל ששכבה (בופי בשבילך עמדה) עם בן. הנגררות והצל שלה מגעילים אותי.

easternstar

New member
לגבי ליהיא תהיינה עוד הזדמנויות הדחה

לגבי ענבר אני לא בטוח שהיא תהיה ברשימה כאשר ה"חדשות" תהיינה בתמונה.

izmeral1

New member
ליהי המכנה" קיבלה אישור הבבאהההלכנס ../images/Emo6.gif

לכנס למקלחת עם בן אהוב הג'ונגל. היא קיבלה אישור מהבא אבא. הרי אנרה לבן ודעת הקהל. אני לא בניה להתנשק. מתביישת שהאבא שלי .יראה אותי. חברים על נשיקה. נשיקות ברחה. המלעונה חחחחחחחחחחחחחפפפפפפפפפחחחחחחחחחח נפלה. מה אתם אומרים האם זו לא המכירה פומבית. רק כדי להיות עוד על המסך. לו רק להיו מראים לנו אותה. היה טוב. דוחה בכיעור. דבר לא תואם. גם אוברול לא היה עוזר. חברים אני בעד אתי. כמובן ענבר הביתה. והיא זו שעוזבת. וכמובן. אני היום בעד קרן וגב. החדשות מגיעלות ברמות. גם ביופי וגם אופי. הכול שם פוזה. אני רואה אפילו. הצלחה מחוץ לבית בן גב לקרן. תזכרו זאת. והמשיכה של קרן הרבה יותר אמית כאן לגב מאשר - לאיתן. מה שהיא עברה עם איתן. היה הרבה יותר משחק כוח אגו. וכולם שם לשם משחק. לפני הרגש. אני מיום אפרגן לקרן. בתני שהיא לא תעזור לענבר. זה אומר לדובב את הבנים? ערב טוב לכולם

SSSSS33

New member
עם ליהיא לא היתה שוכבת עם בן

היום היא היתה בוכה אבל פתאום היא מאוהבת מעניין מה בן יגיד שיראה שהיא נגעלה ממנו

ליאורי13

New member
ואני שואלת

מה בן חושב על זה שליהי כל שבוע מועמדת, זה לא הדליק/מדליק לו נורה אדומה? נו טוב, מה כבר אפשר לצפות מהטמבל הראשי?

adiyon2

New member
כש../images/Emo111.gifעומד הראש בתחת

ככה היינו אומרים כשהיינו צעירים

izmeral1

New member
../images/Emo163.gifלינראה שצעקו משהו לליהי. והוא חיבק אותה

ואתי צעקה למה ההפקה עושה לה את זה. כאשר היא עצובה. יוני אמר לאתי אולי בגלל שצעקו. וכך היה צעקו משהו. כמו מגעילה או לא אוהבים אותך. ובן הפך את זה לאמרו אוהבים אותך. -והוא חיבק אותה הטמבל. בטוח האח שלו. מתהפך במיטה. על זה שהוא אומר הבחורה הזו עושה הכול כדי להיות עוד בבית. עכשיו אורטל תבקש מאורן לעזור לאתי אני בטוחה ערב טוב לכם

sunflower11

New member
זאת כנראה באמת תהיה ענבר. אורן אמר לענבר

"טוב, הגעת רחוק" (לא נורא). כלומר, זה סוף דרכך כאן. וליהי צחקה צחוק ניצחון מרושע, כי בשבילה זה היה אישור שהיא נשארת.

izmeral1

New member
אני עכשיו חושבת עם הרגשה טובה אורטל מבקשת....

מאורן לעזור לאתי להיות בבית. כי אורטל יותר קשורה לאתי ולא סובלת את ענבר. בגלל שהיא מצוות של קרן. אורטל לא אוהבת את קרן. ומעניין היא מודעת לזה. ערב טוב

goodpink

New member
גב יכול להציל את ענבר אבל היום הוא זרק

הערה שלא כל כך הבנתי אורן נראה סיפר שהיא כל הדחה פוחדת שהיא הולכת ואז הוא זרק הערה של כל כך הבנתי נראה לי שהוא אמר נכון אנחנו לא רוצים שהיא תיהיה פה אבל זה לא היה מובן מה הוא אמר. אולי מישהו אחר שמע את זה? אם הוא אמר את זה אז ענבר הולכת הביתה איתן יציל את ליהי כך שזה או ענבר או אתי. גב קשוב לצד האמפטי שלו ואם ענבר תבכה על התהליך שלה וכו יכול להיות מאוד שהוא ירצה להשאיר אותה. עיקר ההעבודה תיהיה על גב.

easternstar

New member
מבין השלוש ענבר תדע להתמסכן ולבקש הגנה

בטענה ש"אין לה הגנה בין הגברים". ראינו אותה בפעולה כאשר היא וענת היו מועמדות.

וזה בדיוק מבחן הבנים!

אם הם לא יקנו את ההתמסקנות שלה (למרות שהיא התמסקנה מספיק, מעניין אם נשאר לה...) ואגב, אם אני זוכרת נכון בהדחה ההיא כשהדיירים היו צריכים להעמיד- חלק מהבנים העמידו את ענבר למרות העבודה הקשה שעשתה... אני אופטימית ומחכה לחגיגות בפורום לרגל הדחתה המשמחת...ואם לא, הבנים פשוט יצאו נקניקים!

למעלה